- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.401
saol canım ateşim yok henüz sağlamım=)))geçmiş olsun canım a.s.aman domus gripi olmada kaydirigubbakcemile3
evet, yusumla ben ceyizlerimizi gösteririz sizde akıl verirsiniz çok güsel oluur=))kızlar eslerimiz gelince biz bize girebilecegimiz bi topic acalım. kopmayalım. merak ederim ben neler yapıyorsnuz. aksama ne yemek yapacagımızı falan konusuruz :)
canım benim çok iyi olur valla kaydirigubbakcemile5kızlar eslerimiz gelince biz bize girebilecegimiz bi topic acalım. kopmayalım. merak ederim ben neler yapıyorsnuz. aksama ne yemek yapacagımızı falan konusuruz :)
kaydirigubbakcemile5saol canım ateşim yok henüz sağlamım=)))
evet, yusumla ben ceyizlerimizi gösteririz sizde akıl verirsiniz çok güsel oluur=))
kızlar eslerimiz gelince biz bize girebilecegimiz bi topic acalım. kopmayalım. merak ederim ben neler yapıyorsnuz. aksama ne yemek yapacagımızı falan konusuruz :)
bu arada burcucum avatarına baktıkça gülüyorum
çok içli ağlıyor kaydirigubbakcemile3
elvinciğim gireriz tabi
eski günlere gidiyorum
bende denizkoydumadına'ya söylüyordum
eşim askere gidicek diye
sayılı gün çabuk geçermiş,iyi kötü gidiyo işte
sea canım ben annemlerde kalıyorum
arkadaşlar askerleri aralıkta gideceklere yardımcı olun yine girin bu topiğe lütfen bizleri unutmayın
hakikaten süper :) :) :)
saol canım, iş gereği insanlarla haşırneşirim ya ellerimi yıkamaktan bıktım artık, valla psikolojim bozuldu=))burcucum gecmiş olsun. beter bisey su salgın. bende kuru kuru öksürüyorum grip de değilim ne oldugu belli deil.
saol canım sende dikkat et kendine, mandalin zamanı soy soy indir mideye=))canım benim çok iyi olur valla kaydirigubbakcemile5
kocişler geldikten sonra yemek derdimzde olucak
aman gelsinlerde tek sorun yemek olsa :asigim:
kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun canım
salgın sanırım bendede var
kaç haftadır iyileşemedim:çok üzgünüm:
hihi evet çok sevimli ağlıyo ama yafkaydirigubbakcemile3bu arada burcucum avatarına baktıkça gülüyorum
çok içli ağlıyor kaydirigubbakcemile3
efet yaşasınnnn yuppi yuppi=))kızlar akşam oldu :1rolleyes:
hoşgeldin canıımm a.s.özlettin kendini he unuttun sandım:dilcikar:Kızlar nasılsınız? Askerleriniz nasıl?
Şafak kaç oldu ? Nasıl gidiyor, keyifler nasıl..
Ne çok soru sordum :)
efet yaşasınnnn yuppi yuppi=))
hihoyyyt
senin bu avatar rüyalar filan hayra alamet değil dirimcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende cok ösledim :asigim::icecream::icecream:
neşelendim azcıcık sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?