Ksa dnem Askerlik...

Maşallah kızlar cok az kalmış , bundan sonrası su gibi geçer inşallah.
Unuturmuyum hiç sizi , arada giriyorum ama gece oldugu icin genelde olmuyorsunuz burda.

arkadaşlar kendi evinizdemi kalıyorsunuz eşiniz askerde olduğu için kayınvalidenizde veya annenizdemi kalıyorsunuz?
Bende nişanlım askere gitmeden evlenicem de endişelerim var :sinifsinif:

hayatıının en büyük hatasını yapıyosun bence evlenmeden gönder

ben annemlerde kalıyorum ama heryer boş anlamsız kabus gibi yani
evinde kalamassın tek geriside hep problem

Son düzenleme:
Nasılsınız arkadaşlar?
Kasım ayını da yarıladık nerdeyse. Bitse de kavuşsak sevdiklerimize.
Yeni topic açmışsın kara-sevdam artık oraya da takılırız. Ocak ayından sonra da sürekli orda oluruz artık=)
:roflol: dirim ve burcu nerden buluyorsunuz bu avatarları baktıkça gülüyorum.
Bana da öğretir misiniz hareketli avatar eklemeyi

canım normal avatarla bi farkı yok,teknik destek chat-messenger bölümünde topicler var oralardan alıyorum ben. avatarını değiştiriyosun aynı hareketsiz gibi yapılıyo:lepi:

hayatıının en büyük hatasını yapıyosun bence evlenmeden gönder

ben annemlerde kalıyorum ama heryer boş anlamsız kabus gibi yani
evinde kalamassın tek geriside hep problem

ben evlendim ve bir yıl sonra eşimi askere gönderdim.Şimdi sorsalar bana keşke evlenmeden önce gitseydi derim.Çünkü tek başına kalamıyo insan ben de kayınvalidemlere geçtim.Tabi istersen tek de kalabilirsin ama zaten bi onlar gelecek bi sen gideceksin göçebeye dönmektense kalırım diyosun.Birde eşin benimki gibi gözüm arkada kalmasın derse mecbur kalırsın.En azından çalışıyorumda okula gidince akşam geliyorum eve.Bence kensi ailen gibi hiç bir yerde rahat edemezsin.Evlendikden sonra baba ocağıda koyar insana.Tam evliliğe alıştım dersin evime düzenime alıştım dersin eşin askere gider yarım kalırsın.Biz zorunluyduk tayin için o yüzden evlendik.Senin öyle bir zorunluluğun yoksa bi 6 ay daha bekle canım..

bi gün daha attı=)
50'lere düşüyoruz neredeyse agustosta hiç bitmez gibi geliyodu ama bitiyo işte, hele bayramdan sonra cabucak geçicek bide bakmışız hazırlıgı bile bitiremeden gelmişler telaşlanıcak herkes eminim=))

buarada ben küsken daha rahattım, hiç safak saymıyodum sinirimden şimdi çok zor oluyo tekrarmı küssem napsam yakaydirigubbakcemile3

aa deliye bak :mymeka: hey Allahım ya kız döverim bak seni rahtlıkmı batıo sana :roflol:

ben çalıyorum canım :1ninca::kedi:

günaydın kızlar şafak 65
vana selam olsun turkbayragi

Kızlar eşim aralıkta askere gidecek,, şimdiden stres yapmaya basladım, onu da üzüyorum,,
ver mı bi tavsiyesi olan??

Kızlar eşim aralıkta askere gidecek,, şimdiden stres yapmaya basladım, onu da üzüyorum,,
ver mı bi tavsiyesi olan??

ben askere gitmeden önce 1 hafta boyunca gece uyku uyuyamaz olmustum. evliler için gercekten daha zor. senin sakin olmaz lazım yoksa esin daha cok strese girer. bizimki beni sakinlestirmekten kendi stresini anlamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…