- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.421
:kedi::kedi:senin bu avatar rüyalar filan hayra alamet değil dirimcimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende cok ösledim :asigim:
arkadaşlar kendi evinizdemi kalıyorsunuz eşiniz askerde olduğu için kayınvalidenizde veya annenizdemi kalıyorsunuz?
Bende nişanlım askere gitmeden evlenicem de endişelerim var :sinifsinif:
:kedi:
tek ben değilmişim yane
kızlar eslerimiz gelince biz bize girebilecegimiz bi topic acalım. kopmayalım. merak ederim ben neler yapıyorsnuz. aksama ne yemek yapacagımızı falan konusuruz :)
=)) iyi etmişsin canım=)))Topic hazır bitirenlerin şerefine açtım hade poposuna tepüğü yiyenler siz diğer tarafa kaydirigubbakcemile
sizi gördükçe ümitlenelim :1hug:Şeniz
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/328020-hasret-bitti-kavustuk-diyenler.html
canım normal avatarla bi farkı yok,teknik destek chat-messenger bölümünde topicler var oralardan alıyorum ben. avatarını değiştiriyosun aynı hareketsiz gibi yapılıyo:lepi:Nasılsınız arkadaşlar?
Kasım ayını da yarıladık nerdeyse. Bitse de kavuşsak sevdiklerimize.
Yeni topic açmışsın kara-sevdam artık oraya da takılırız. Ocak ayından sonra da sürekli orda oluruz artık=)
:roflol: dirim ve burcu nerden buluyorsunuz bu avatarları baktıkça gülüyorum.
Bana da öğretir misiniz hareketli avatar eklemeyi
hayatıının en büyük hatasını yapıyosun bence evlenmeden gönder
ben annemlerde kalıyorum ama heryer boş anlamsız kabus gibi yani
evinde kalamassın tek geriside hep problem
bi gün daha attı=)
50'lere düşüyoruz neredeyse agustosta hiç bitmez gibi geliyodu ama bitiyo işte, hele bayramdan sonra cabucak geçicek bide bakmışız hazırlıgı bile bitiremeden gelmişler telaşlanıcak herkes eminim=))
buarada ben küsken daha rahattım, hiç safak saymıyodum sinirimden şimdi çok zor oluyo tekrarmı küssem napsam yakaydirigubbakcemile3
ben çalıyorum canım :1ninca::kedi:Nasılsınız arkadaşlar?
Kasım ayını da yarıladık nerdeyse. Bitse de kavuşsak sevdiklerimize.
Yeni topic açmışsın kara-sevdam artık oraya da takılırız. Ocak ayından sonra da sürekli orda oluruz artık=)
:roflol: dirim ve burcu nerden buluyorsunuz bu avatarları baktıkça gülüyorum.
Bana da öğretir misiniz hareketli avatar eklemeyi
ben çalıyorum canım :1ninca::kedi:
günaydın kızlar şafak 65
vana selam olsun turkbayragi
ayyy ben vana gidiyorum yarın sabah eşimin yanına iki günlüğüne evci çıkaracağım.Oyüzden son 3 günü saymazsakkk kaldı bana 62 gün.. Bitiyo kızlar geçicek bu günlerde..
Kızlar eşim aralıkta askere gidecek,, şimdiden stres yapmaya basladım, onu da üzüyorum,,
ver mı bi tavsiyesi olan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?