Ksa dnem Askerlik...

Kızlar eşim aralıkta askere gidecek,, şimdiden stres yapmaya basladım, onu da üzüyorum,,
ver mı bi tavsiyesi olan??

tavsiye değil ancak birbirimize yardım dileklerim olabilir.:) Çünkü benim de nişanlım aralıkta asker olcak ve ben çok duygusallaştım. Gitse artık dediğim bile oluyor sırf bitsin bir an önce bitsin diye...kaydirigubbakcemile

ben askere gitmeden önce 1 hafta boyunca gece uyku uyuyamaz olmustum. evliler için gercekten daha zor. senin sakin olmaz lazım yoksa esin daha cok strese girer. bizimki beni sakinlestirmekten kendi stresini anlamadı

stresten çok benim nişanlım duygu sömürüsü yapıyor. bak bir ay sonra ben yokum falan diye , o da üzülüyor biliyorum geceleri uykuları kaçıyor. onlar için de çok zor geçecek bir süre.

stresten çok benim nişanlım duygu sömürüsü yapıyor. bak bir ay sonra ben yokum falan diye , o da üzülüyor biliyorum geceleri uykuları kaçıyor. onlar için de çok zor geçecek bir süre.

bizimki son günler uykusunda sıcrayarak uyanırdı. duygu sömürüsünü acındırmayı askere gidince daha cok yapıyorlar. bir o kadarda mızmız bizimki. annesiyle konusurken normal konsuyor benle konusurken basının agrısıdıgını cok zorlandıgını falan söyler :) inan ilk ayları atlattıgın zaman daha cabuk geciyor zaman. o da sende alısacaksınız.

kızlar aksama nefes'e gitmek istiyorum. siz segrettiniz mi?

Ben bu hafta sonu gidecegim. Hafta sonunu beklersen eger izledikten sonra yorum yapabilirim. Ama yinede bana sorarsan izlememeni tavsiye ederim. Asker bekliyorsun , filmin konusuda belli, sartlarin cok agir olduguda konusuluyor.
Erkek arkadasim yeni gelmesine ragmen askerden benim izlemememi istedi, inatcilik yaptigim icin izleyecegiz beraber.

Kızlar esım fena fak a bastı benı hıc beklemedıgım bır anda suprız yaptı bır kutu gondermıs bana ıcınde bır kac sey ve mektup...

Isın kotusu bugun yarın ben gonderıcektım ona bır kutu habersız suprız yapıcaktım ben gol yedım ıcımde kaldı yaa :))
ama cok mutlu oldum ona caktırmamaya calısıcam bende adresı yok cunku dırek bana gondermemıs ogrenmeyım dıye heralde once ıstanbula abıme , abımde ordan bana kargolamıs yalnız abım yegenıme hedye aldım kargoyla gonderdım bugun yarın gelır dıyo bana hıc aklıma bıle gelmedı halıyle paketı acmam cok komıktı ben oyuncak fılan beklerken Aslana, aptala dondum hala anlamadım abım nıye mektup fılan gonderdıkı dıyorumm :)))

adresı abımden degıl de baska bır sekılde ogrendım bende ona gonderıcem bırseyler... bakalım yarın verıcem ptt ye ....

oy oy oy maşaallah ya Allah daim etsin romantik takılıyoruz :asigim:

nie adresini öğrenmeni istemiyoki

oy oy oy maşaallah ya Allah daim etsin romantik takılıyoruz :asigim:

nie adresini öğrenmeni istemiyoki

canım okunma durumu fılan varya ondan heralde bılmem....
bırde resım gonderırım dıye heralde... bılemıyorum ama ıstemedıgını bılıyorum :)

heheh... :roflol: amın canım yaa hepımzınkınıı :asigim:

askeriyeden çıkmaya yeltendiğinde okuyolar zaten direk sana yazmışsa adres fark etmez onlar için
mutlaka baska bi bildiği vardır

bi paket mektup askeriyeden girerken çıkarken mutlaka okunur
elden kendi postaya vermişse o ayrı ozmn kimse okuyamaz

he tabı canım benım dedıgım de o işte... yanı kendı elden vermemıstır tabıkı... okunmustur onun kı...
o benımkıde aynı sekılde okunacagı ıcın ıstemıyor sanırım bılemıyorum... ama anladıgım bu işte...

nie senin basın kelmikaydirigubbakcemile3 onunki okunuyosa seninkiside okunabilir
bu erkek milletinin işine akıl ermez lmaz:kaydirigubbakcemile3

herkese iyi geceler bi kaç gün yokum
inşaallah aşkımı görmüş olarak hatta yanımda getirmiş oolarak dönerim
dualarınızı bekliyorum
:1hug:a.s.

oy oy esınlemı goruseceksın sen canım, cok sevındım hadı gozun aydın kısa surelı de olsa...
umarım dıledıgın gıbı olur... gorusmek uzere canım.. ıyı gecelerr.

:tomato: dünkü kıza sinir oldum. Kendini ne sanıyor. yok kociş neymiş. senin gibi karım olsa hiç gelmezdim askerden falan filan. sürekli egolarını tatmin etmek için ben mühendisim siz cahil takım burda zaman gecirin gibi sözler. Bu yazıyı eger okuyorsan... Matematik - Fen okumak sana göre zekiliğin bilgeliğin ölcüsüyse bende ünv. matematik agırlıklı okudum. Egitimciydim ama Bilgisayar programları egitimi veriyordum. suanda senin kapısından bile gecemeyecegin bir kurumda calısıyorum. Ve burayada zekam yetegim sayesinde sınavlardan gecerek girdim. Burda acıkögretim okuyanlara ev hanımlarına laf atacagına önce kendi egolarından sıyrıl. belki insan olursun o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…