- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.441
Kızlar eşim aralıkta askere gidecek,, şimdiden stres yapmaya basladım, onu da üzüyorum,,
ver mı bi tavsiyesi olan??
ben askere gitmeden önce 1 hafta boyunca gece uyku uyuyamaz olmustum. evliler için gercekten daha zor. senin sakin olmaz lazım yoksa esin daha cok strese girer. bizimki beni sakinlestirmekten kendi stresini anlamadı
stresten çok benim nişanlım duygu sömürüsü yapıyor. bak bir ay sonra ben yokum falan diye , o da üzülüyor biliyorum geceleri uykuları kaçıyor. onlar için de çok zor geçecek bir süre.
kızlar aksama nefes'e gitmek istiyorum. siz segrettiniz mi?
:roflol: şaka kızaa deliye bak :mymeka: hey Allahım ya kız döverim bak seni rahtlıkmı batıo sana :roflol:
evet canım özledim zaten...günaydın kızlar
burcucum bosver aranız iyi olsunda gün say...
ben cok istiyorum gitmeyi çok güzelmiş gitmeliyiz bence canım benimkızlar aksama nefes'e gitmek istiyorum. siz segrettiniz mi?
Kızlar esım fena fak a bastı benı hıc beklemedıgım bır anda suprız yaptı bır kutu gondermıs bana ıcınde bır kac sey ve mektup...
Isın kotusu bugun yarın ben gonderıcektım ona bır kutu habersız suprız yapıcaktım ben gol yedım ıcımde kaldı yaa :))
ama cok mutlu oldum ona caktırmamaya calısıcam bende adresı yok cunku dırek bana gondermemıs ogrenmeyım dıye heralde once ıstanbula abıme , abımde ordan bana kargolamıs yalnız abım yegenıme hedye aldım kargoyla gonderdım bugun yarın gelır dıyo bana hıc aklıma bıle gelmedı halıyle paketı acmam cok komıktı ben oyuncak fılan beklerken Aslana, aptala dondum hala anlamadım abım nıye mektup fılan gonderdıkı dıyorumm :)))
adresı abımden degıl de baska bır sekılde ogrendım bende ona gonderıcem bırseyler... bakalım yarın verıcem ptt ye ....
oy oy oy maşaallah ya Allah daim etsin romantik takılıyoruz :asigim:
nie adresini öğrenmeni istemiyoki
canım okunma durumu fılan varya ondan heralde bılmem....
bırde resım gonderırım dıye heralde... bılemıyorum ama ıstemedıgını bılıyorum :)
heheh... :roflol: amın canım yaa hepımzınkınıı :asigim:
askeriyeden çıkmaya yeltendiğinde okuyolar zaten direk sana yazmışsa adres fark etmez onlar için
mutlaka baska bi bildiği vardır
he tabı canım benım dedıgım de o işte... yanı kendı elden vermemıstır tabıkı... okunmustur onun kı...
o benımkıde aynı sekılde okunacagı ıcın ıstemıyor sanırım bılemıyorum... ama anladıgım bu işte...
nie senin basın kelmikaydirigubbakcemile3 onunki okunuyosa seninkiside okunabilir
bu erkek milletinin işine akıl ermezlmaz:kaydirigubbakcemile3
evet canım :)) işte benımde basım kel kalmasın dıye gonderıcem bende yarın :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?