Ksa dnem Askerlik...

ya ben dün ona okkalı bi mesaj yazdım ama silmişler!!!
acayip sinir oldum bende amacı neyse madem seviye düşük gelme kardeşim çagıran yok, biz ne derdindeyiz o ne derdinde !!!!
bide açıköğretimi okumayanları küçümsemiş, mühendisim diye ortalıkta geziyo anlamadım napmaya çalışıyo

okumus ama adam olamamıs. tepeden bakmalar falan...
üyeliğini mi sildiler acaba. bizim yarımız kadar zekası var mı acaba?

gece telefondan girmiştim internete. okudum yazıları ama cevap yazmamıstım. yarın yazarım dedim. silinmiş.

mühendisliğe karşı bi ilgisi vardı sanırım=)))
bende yazıcam hergün söyliycem bide ben müh diye allahım neler var yarabbim

mühendisliğe karşı bi ilgisi vardı sanırım=)))
bende yazıcam hergün söyliycem bide ben müh diye allahım neler var yarabbim

neyse cıkıyor böyle kişiler.

dün güzel bir kutu aradım esime göndermek için içine kalpli cikolata ve kart koyacam. ama bulamadım bir türlü

neyse cıkıyor böyle kişiler.

dün güzel bir kutu aradım esime göndermek için içine kalpli cikolata ve kart koyacam. ama bulamadım bir türlü

bende bakıyorum canım, denizin anlattıklarından sonra kutu yapasım geldi=))
bayrama elinde olsun istiyorum:asigim: çikoltacılarda vardır o tür kutular belki

kızlar çikolatacılra sordum bende o kutuları direk orası aklıma gelmişti 25 tlden aşağı söylemediler ama bi züccaciyeciye sorayım dedim şirin bi kutu buldum 4 tl kartonu süslemişler çok hoştu :))

günaydın kızlar
şafak 64 kaydirigubbakcemile2
uşağa selam olsun

tüh dün çok şeyler kaçırmışım
o kızı bende merak ettim şimdi :gitme::kedi:

senemciğim kutuyu nerden aldın canım
bende yapim diyorum
mektup geliceği yok zaten :umursamaz:

ya benimkide göndermiyo mektup sinir oluyorum!
gönderemem pazar kapalı oluyo diyo, ama ptt var demişti birliğin içinde, ptt ile gönder direk alırım demişti! yani içerde varsa gönderebilirde sonuctaklava:

sorma dirimcim resmen hakaret etmek için üye olmus.

daha alamadım canım. dün ankamalldeki tepe,boyner ve migrasa baktım ama tam istediğim gibi bisey bulamadım. bugün kızılaya gidecem dosta bakacam. bulursam haber veririrm. Hiç bulamazsam Tepede keceden kalpli bir kutu vardı onu alırım.
Burcu cikolatacılarda vardır dedi. gercekten cok mantıklı. orayada bakabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…