Ksa dnem Askerlik...

iki kere ekleme yapmışım :)) dirimcim kalan günlerde geçecek canım ne kaldıki şurda:))
evet canım ya ne kaldı şurda kaydirigubbakcemile5
çok heycanlıyım
içim kıpır kıpır
haftaya 50 lilere düşüyoruz kaydirigubbakcemile2

boşver canım ya
ne insanlar var işte lmaz:

bende alayım diyorum ya
güzel bişey bulursan banada haber ver
ama ben hala kızgınım bana bir mektup yazıp göndermedi:mymeka:

deniz ben göremedim ( iş yerinde resim ekleme siteleri yasaklı göremiyorum

bende yazmıştım okkalı bi cevap ama o da silinmiş. çok enterasan ya ilk mesajıydı kızın heralde sırf birilerine çatayım diye girmiş :). neyse konuya zarar veremedi zemuszemus

kızlar ben yıldönümümüzde öyle bir kutu arayıp sonunda çikolatacıdan bulmuştum. kırmızı kalp şeklinde kutu üstünde güller vardı çok güzeldi. genelde pastanelerde oluyor böyle şık kutular.

aksam bakayım a.s.
bizimkide mektup yazmadım diyordu. süpriz yapmıs beklemediğim anda geldiopuyorumnanaktan

senemcim bende bakıcam bugün akşam, bulursam haber veririm dilersen sanada gönderirim

deniizz çok tatlıymıs kutun=)))
ben bukez bıdünya şeker abur cubur bide albüm yapıp göndercem, ilk kolim hiç güzel değildi küsken göndermiştim:gitme:

geç gelicekler cünkü canım ya ktmde toplanıyo bizimkiler. terhis günlerinen 1 hafta sonra yola cıktıkları oluyomus, sizden cok sonra kavuscaz biz=((

üzüldüm şimdi1hug:canım umarım çok geç çıkmazlar yola.:Saruboceq:1 gün geç olsa da güç olmasın inşş.
benmki de geçen konuşuyorduk gelince 1 ay dinlenicem hayalleri kuruyo=))nasıl yorulduysa 1 ay uyuyacakmışkaydirigubbakcemile3

yazık yaa =)
gelince psikolojileri bozuk olcak zaten kendimizi hazırlamamız lazım, gelsin bol tripli nalzı kavgalı günler hihi=)

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3
şimdiden bozulmuş canım
kavgalarımızı da özledim=)gözüme çok şirin gözüküyo şu an nedense:1rolleyes:
nazları da çekicez artıkama bende hep alttan alamam yapıma ters kusura bakmasınşutarafagitti

canımcığım aynı bende hiç alttan alamam
inşallah çokta sorunlu gelmezler:umursamaz:
eşimde artık yardımı kesicem,yal gel yat yapıcam diyo :umursamaz:

işimiz var ozaman tatlım
hatta şimdiden yaz tatilini kafasında kurmuş:1shok:
valla psikoloji durumlarını görücez zaten bir geçiş evresi oluyormuş ona hazırlıklıyız da fazla da abartmasınlar, telde ima ediyorum:umursamaz:napiyim

eyvah! burcukaydirigubbakcemile3
çeyiz hazırlıklarını hızlandırmak lazım=)
ceyiz meyiz ya hiçbişeye hazırlıklı değilim, yani psikolojimde hazır değil ben evlenemem hemeenmafoldumben ben cok korkuyom evlenmekten yani çoook istiyorum ama cokta tırsıyorum anladınız siz:çok üzgünüm:

anlıyorum canım.
önce şu askerlik psikolojisini atlatmak,ağır ama emin adımlarla ilerlemek şu durumda en mantıklısı.çeyiz nezaman istersek tamamlanır ki zaten.kaydirigubbakcemile5
yinede bir düğün haberi alabiliriz herankaydirigubbakcemile3:asigim:

oyy yok yok daha değill=) benden önce yusum gidicikaydirigubbakcemile3
siz ne zaman düşünüyosunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…