- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.481
evet canım ya ne kaldı şurda kaydirigubbakcemile5iki kere ekleme yapmışım :)) dirimcim kalan günlerde geçecek canım ne kaldıki şurda:))
boşver canım yasorma dirimcim resmen hakaret etmek için üye olmus.
daha alamadım canım. dün ankamalldeki tepe,boyner ve migrasa baktım ama tam istediğim gibi bisey bulamadım. bugün kızılaya gidecem dosta bakacam. bulursam haber veririrm. Hiç bulamazsam Tepede keceden kalpli bir kutu vardı onu alırım.
Burcu cikolatacılarda vardır dedi. gercekten cok mantıklı. orayada bakabilirim.
deniz ben göremedim( iş yerinde resim ekleme siteleri yasaklı göremiyorum
:tomato: dünkü kıza sinir oldum. Kendini ne sanıyor. yok kociş neymiş. senin gibi karım olsa hiç gelmezdim askerden falan filan. sürekli egolarını tatmin etmek için ben mühendisim siz cahil takım burda zaman gecirin gibi sözler. Bu yazıyı eger okuyorsan... Matematik - Fen okumak sana göre zekiliğin bilgeliğin ölcüsüyse bende ünv. matematik agırlıklı okudum. Egitimciydim ama Bilgisayar programları egitimi veriyordum. suanda senin kapısından bile gecemeyecegin bir kurumda calısıyorum. Ve burayada zekam yetegim sayesinde sınavlardan gecerek girdim. Burda acıkögretim okuyanlara ev hanımlarına laf atacagına önce kendi egolarından sıyrıl. belki insan olursun o zaman...
ya ben dün ona okkalı bi mesaj yazdım ama silmişler!!!
acayip sinir oldum bende amacı neyse madem seviye düşük gelme kardeşim çagıran yok, biz ne derdindeyiz o ne derdinde !!!!
bide açıköğretimi okumayanları küçümsemiş, mühendisim diye ortalıkta geziyo anlamadım napmaya çalışıyo
bende yazmıştım okkalı bi cevap ama o da silinmiş. çok enterasan ya ilk mesajıydı kızın heralde sırf birilerine çatayım diye girmiş :). neyse konuya zarar veremedi zemuszemus
kızlar ben yıldönümümüzde öyle bir kutu arayıp sonunda çikolatacıdan bulmuştum. kırmızı kalp şeklinde kutu üstünde güller vardı çok güzeldi. genelde pastanelerde oluyor böyle şık kutular.
ceyiz meyiz ya hiçbişeye hazırlıklı değilim, yani psikolojimde hazır değil ben evlenemem hemeenmafoldumben ben cok korkuyom evlenmekten yani çoook istiyorum ama cokta tırsıyorum anladınız siz:çok üzgünüm:eyvah! burcukaydirigubbakcemile3
çeyiz hazırlıklarını hızlandırmak lazım=)
oyy yok yok daha değill=) benden önce yusum gidicikaydirigubbakcemile3anlıyorum canım.
önce şu askerlik psikolojisini atlatmak,ağır ama emin adımlarla ilerlemek şu durumda en mantıklısı.çeyiz nezaman istersek tamamlanır ki zaten.kaydirigubbakcemile5
yinede bir düğün haberi alabiliriz herankaydirigubbakcemile3:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?