- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.501
ceyiz meyiz ya hiçbişeye hazırlıklı değilim, yani psikolojimde hazır değil ben evlenemem hemeenmafoldumben ben cok korkuyom evlenmekten yani çoook istiyorum ama cokta tırsıyorum anladınız siz:çok üzgünüm:
eveet yusum var sırada negüzelopuyorumnanaktan
bizim daha çok var canım.o olgunluğa erişemedim hala:sinifsinif:yanlız evlilik korkumu yenebilirsem 2 sene içinde heran herşey olabilir=)fazla da yaşlanmak istemiyorum o da ayrı mesele:roflol:30 a gelmeden evlenirim diye düşünüyorumCADIARZU
benim düşününce bile tansiyonum düşüyoakannehir:jeyyar:
elinizi korkak alıştırmayın :sm_confused:
ne var korkucak yane kaydirigubbakcemile5
benim düşününce bile tansiyonum düşüyoakannehir
çok fena:1shok:
neyse daha cok var nasılsa hihikaydirigubbakcemile3
:jeyyar:
elinizi korkak alıştırmayın :sm_confused:
ne var korkucak yane kaydirigubbakcemile5
hihi neyse kapatalım konuyu yafs bugün cuma tvde ne var?
kaydirigubbakcemile3
birkaç gün giremedim neler olmuş yahu. kimmiş o bizi aşağılayan :mymeka:
Charm eşin ne güzel bir süpriz yapmış öyle =) Senin ev adresin alınmasın diye abine göndermiştir önce. Sen de aynı şeyi yap. Yazabiliyorsan eğer başka bir adres yaz,ev adresini yazma her ihtimale karşı.
Benim nişanlım da galiba birşeyler planlıyor ama bakalım. Mektup göndereceğim dedi sonra da nişan fotoğrafımız için çerçeve aldın mı dedi? Benden hayır cevabını alınca sustu. Çerçeve falan gönderecek herhalde =)
Karasevdam eşinin yanına gitmiş ne güzel ya inşallah bizler de kavuşuruz biran önce sevdiklerimize.
Selamlarr....
Evet canım onun ıcın.... ve burda soylemem uygun olmayan bır kac durum daha soyledı ıstememesının sebebı olarak.. bugun aradıgında bana abın hedıye gonderıcekmıs Aslana geldımı dedı.. yok dedım bende :) bugun gelır sanırım dedım.. sonra kapatınca abıma msj attım gelmemıs de tamammı dıye oda mesajı gormemıs sanrım esım arayıp sorms tabı meraklı :) oda aldı paketı demıs.. tabı mıctı sıvastı halıyle suprız olayı bırsey dondugunu anladım esım :)) benım de ıcımde kaldımı sınırlendım bu yuzden baya... neyse sonra toparladım..
esım aradı yıne bak mektup vs fılan gondermeyı dusunuyorsan sakın yollama dedı. ustune basa basa.. bende sınırlendım.. sonra yazdıgım mektubu gondermedım kısa bırsey yazdım bıraz sıtem ama yınede bayramını kutladım. kısaca.. kutuya bır kac sevdıklerınden yıyecek. bakım urunlerıı... kahve :) gonderdım bugun... adresıde babamın ıs adresı verdım gonderen olarak da babamın adını yazdım... numarada aynı sekılde... ben zaten bunları yapıcaktım o kadar aklım erıyordu ama ıcıne ettı benım canım kocam :)) neyse buda bır anı napalım.. gonderdıgımden haberı yok yıne son durum olarak... :)) onu gondermeden yapamazdım kurtlanırdım... kaydirigubbakcemile3
Size bişey olur diye stres olmuştur o da canım.Neyse ki topralamışsın hemen. Gönderdiklerini alınca nasıl sevinecektir kim bilir =)
Selamlarr....
Evet canım onun ıcın.... ve burda soylemem uygun olmayan bır kac durum daha soyledı ıstememesının sebebı olarak.. bugun aradıgında bana abın hedıye gonderıcekmıs Aslana geldımı dedı.. yok dedım bende :) bugun gelır sanırım dedım.. sonra kapatınca abıma msj attım gelmemıs de tamammı dıye oda mesajı gormemıs sanrım esım arayıp sorms tabı meraklı :) oda aldı paketı demıs.. tabı mıctı sıvastı halıyle suprız olayı bırsey dondugunu anladı esım :)) benım de ıcımde kaldımı sınırlendım bu yuzden baya... neyse sonra toparladım..
esım aradı yıne bak mektup vs fılan gondermeyı dusunuyorsan sakın yollama dedı. ustune basa basa.. bende sınırlendım.. sonra yazdıgım mektubu gondermedım kısa bırsey yazdım bıraz sıtem ama yınede bayramını kutladım. kısaca.. kutuya bır kac sevdıklerınden yıyecek. bakım urunlerıı... kahve :) gonderdım bugun... adresıde babamın ıs adresı verdım gonderen olarak da babamın adını yazdım... numarada aynı sekılde... ben zaten bunları yapıcaktım o kadar aklım erıyordu ama ıcıne ettı benım canım kocam :)) neyse buda bır anı napalım.. gonderdıgımden haberı yok yıne son durum olarak... :)) onu gondermeden yapamazdım kurtlanırdım... kaydirigubbakcemile3
betülcüm benm eşimde bana mektup yazmış benm haberim yoktu bi geldi uçtuum havalara
nasıl mutlu oldum anlatamam bende ona yazmak istediğimi zöyledim telde
oda izin vermedi hayır oknuyor vs. dedi senn yaznı okuyunca acep bendemi bizimkilerin ismini yazsam dicem ama sonuçta bizim gönderdiklerimizde okunucaktır değilmi
sen nasıl çözdün okunma işini kafamçokkarıştı
a izlemedim onu galiba canım hatırlayamdım bi bakıyım=)melekler korusun varmış bitek buarada=)))kaydirigubbakcemile3
bugün pekbişey yok galiba canım geçen bi korku filmi izledim 418 adı.stephen king kitabından.fena değildi yanigamyoncuiremsukapattım ışıklarıdelikafadulden
Selamlarr....
Evet canım onun ıcın.... ve burda soylemem uygun olmayan bır kac durum daha soyledı ıstememesının sebebı olarak.. bugun aradıgında bana abın hedıye gonderıcekmıs Aslana geldımı dedı.. yok dedım bende :) bugun gelır sanırım dedım.. sonra kapatınca abıma msj attım gelmemıs de tamammı dıye oda mesajı gormemıs sanrım esım arayıp sorms tabı meraklı :) oda aldı paketı demıs.. tabı mıctı sıvastı halıyle suprız olayı bırsey dondugunu anladı esım :)) benım de ıcımde kaldımı sınırlendım bu yuzden baya... neyse sonra toparladım..
betülcüm benm eşimde bana mektup yazmış benm haberim yoktu bi geldi uçtuum havalara
nasıl mutlu oldum anlatamam bende ona yazmak istediğimi zöyledim telde
oda izin vermedi hayır oknuyor vs. dedi senn yaznı okuyunca acep bendemi bizimkilerin ismini yazsam dicem ama sonuçta bizim gönderdiklerimizde okunucaktır değilmi
sen nasıl çözdün okunma işini kafamçokkarıştı
a izlemedim onu galiba canım hatırlayamdım bi bakıyım=)melekler korusun varmış bitek buarada=)))
ay komık olmuş hahakaydirigubbakcemile3 bende hafta içi göndericem bişeyler, hiç aklıma gelmemişti baska adres vermek ya pttye verirken adresı değiştireyim bari:sinifsinif:
duygulandım canım ya uff böyle içli şeyler yapmayın ya fena oluyorum:çok üzgünüm: ben menopozlu kadınlar gibiyim buara zatenmafoldumbenEvet yusumm :) ne kadar dırdır etsede gorunce cok sevınecek... helekı ıcınde bırsey varkı cok duygulanıcak emınım onu gorunce... koklayınca...
Oğlunun bır mavı altı vardı pıjama gıbı.. bayılıyodu onu gıyınce... mavı donuna bayılıyorum oglum dıyıp duruyodu :)
Bende onu koydum bırazda gıymıstı Allahtan kokusu gecmıs sıpanın... onu gorunce cok duygulanıcak askım.. :gitme: artık gostermedıgı arkadası kalmaz orda :)) gecede sarılır.... :gitme:
Bızde gunluk tutuyoruz aynı sekılde... tabı hergun bugun sunu yaptım ettım fılan değil :)).. hıssettıkce yazıyorum bıseyler.. anlatıyorum yada bazen ona anlatıyor gıbı... hergun yazmak bana mantıklı gelmıyo gunluk olayında... geldıgınde okumasını ıstedıgım bır cok sayfam var.. aynı sekılde bende onunkılerı merak edıyoruumm :)
Bırde bızım butun ozel gunlerımız bu donem ıcıne geldı, oglumuzun ılk dogum gunu, tanısma yıldonumumuz, evlılık yıl donumumuz, dogum gunum, ıkı tane bayram, yılbası............. :gitme:
bır esımın dogum gunu kalmıs dısarda.... nısanda o da neysekı... en cok ıcımn gıttıgı oglumuzun ılk dogum gunuydu ama telafı edıcez ıns gelsınde.... :)
duygulandım canım ya uff böyle içli şeyler yapmayın ya fena oluyorum:çok üzgünüm: ben menopozlu kadınlar gibiyim buara zatenmafoldumben
uzun zamandır küstük, barısmanında verdiği bi duygusallık var tvde ne görsem aglıyorum vıcdan azabıda var bırazmafoldumben
kıyamam sana ya=))) daha bi ömür var önünüzde ne bayramlar ne doğumgünleri görürsünüz nasılsa:1hug:
bende yazıyodum bıara günlük ama bıraktım malum nedenlerle, yoksa küfür bile yazradım yanikaydirigubbakcemile3
Onu eline alıp kokusunu içine çekince eminim gözyaşlarını tutamaz. Kendini toparlayınca da dediğin gibi benim aslanımın der durur herhalde =))Evet yusumm :) ne kadar dırdır etsede gorunce cok sevınecek... helekı ıcınde bırsey varkı cok duygulanıcak emınım onu gorunce... koklayınca...
Oğlunun bır mavı altı vardı pıjama gıbı.. bayılıyodu onu gıyınce... mavı donuna bayılıyorum oglum dıyıp duruyodu :)
Bende onu koydum bırazda gıymıstı Allahtan kokusu gecmıs sıpanın... onu gorunce cok duygulanıcak askım.. :gitme: artık gostermedıgı arkadası kalmaz orda :)) gecede sarılır.... :gitme:
Ben de ağlak bir tip oldum çıktım. Neyin var sesin kötü geliyor dediği anda başlıyorum ağlamaya mafoldumbenduygulandım canım ya uff böyle içli şeyler yapmayın ya fena oluyorum:çok üzgünüm: ben menopozlu kadınlar gibiyim buara zatenmafoldumben
uzun zamandır küstük, barısmanında verdiği bi duygusallık var tvde ne görsem aglıyorum vıcdan azabıda var bırazmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?