- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.521
Onu eline alıp kokusunu içine çekince eminim gözyaşlarını tutamaz. Kendini toparlayınca da dediğin gibi benim aslanımın der durur herhalde =))
Aklıma bebek bezi reklamı geldi =)) BUrda bebek kokusu var komutanım =)
Ben de ağlak bir tip oldum çıktım. Neyin var sesin kötü geliyor dediği anda başlıyorum ağlamaya mafoldumben
Artık benimle dalga geçmeye başladı. Kesin senin gözünün yanında düğme var ona basıyorsun ve hemen ağlıyorsun dio =))
BEn hem ağlak hem dengesiz oldum. Birkaç gün aaa canımaz kaldı sabretmemiz gerekiyor,sonra hiç ayrılmayacağız zaten biliyorsun gibi bilmiş bilmiş cümleler kurarken ertesi gün çocuk gibi gel artık çok özledim seni dayanamıyorum artık diyorum kafamçokkarıştı yazık benim nişanlıma ya ii katlanıyor bana bazen =))
Ay cok hos yaa kaydirigubbakcemile3
İşte herkeste farklı etkıler yapıyor bu tıp seyler, kımı ağlaklığa verıyo, kımı sacmalıyo, kımı sıyırıyo leyla oluyo buna bı ornek olabılıırm mesela ben kaydirigubbakcemile3 bı cesıt polyanna da olabılırım belkı :)) benneyaptımki
BEn hem ağlak hem dengesiz oldum. Birkaç gün aaa canımaz kaldı sabretmemiz gerekiyor,sonra hiç ayrılmayacağız zaten biliyorsun gibi bilmiş bilmiş cümleler kurarken ertesi gün çocuk gibi gel artık çok özledim seni dayanamıyorum artık diyorum kafamçokkarıştı yazık benim nişanlıma ya ii katlanıyor bana bazen =))
Erkek adam ağlar mı hiç :1closedeyes:
:))) iyi senınle bırlıkte o da ağlamıyor bari yoksa halıınız haraptı :))
ben askere gitmeden önce 1 hafta boyunca gece uyku uyuyamaz olmustum. evliler için gercekten daha zor. senin sakin olmaz lazım yoksa esin daha cok strese girer. bizimki beni sakinlestirmekten kendi stresini anlamadı
Benimki de yapıyor şakayla karışık,,, "komando komando,, dağda gezer komando " diyip duruyorrr,, bide ben çocuk istiyodum oda askerden önce olmaz diyodu. O yüzden "senin yüzünden gidiyorum" falan diyorr şakayla karışık,,stresten çok benim nişanlım duygu sömürüsü yapıyor. bak bir ay sonra ben yokum falan diye , o da üzülüyor biliyorum geceleri uykuları kaçıyor. onlar için de çok zor geçecek bir süre.
hoho lafa bak tuttum butona basınız (zooorrtt) hüüüüüüüüü=)))))) ben küsken cok katıydım ama suan berbatım ya elimde mendil yanakta hep bi damla tvdeki herseye aglarmı insan? film fragmanına bile agladım gecen gün filmide görseniz yuh bunamı agladın dersınız su bergüzar korelin yeni filmine!!!!Onu eline alıp kokusunu içine çekince eminim gözyaşlarını tutamaz. Kendini toparlayınca da dediğin gibi benim aslanımın der durur herhalde =))
Aklıma bebek bezi reklamı geldi =)) BUrda bebek kokusu var komutanım =)
Ben de ağlak bir tip oldum çıktım. Neyin var sesin kötü geliyor dediği anda başlıyorum ağlamaya mafoldumben
Artık benimle dalga geçmeye başladı. Kesin senin gözünün yanında düğme var ona basıyorsun ve hemen ağlıyorsun dio =))
yok yok canım valla ben bıara senı hatırlıyorumda baya kötüydün çok korkuyodun bisey diyemıyo ınsan ama farkediliyodu, şimdi böyle olman çok daha iyi canım polyanna olmak lazım hem karı sıyırık olsaydı namı taa bugünlere gelmezdi demi bi marifet varmış polyanna teyzede de:roflol:
Ay cok hos yaa kaydirigubbakcemile3
ışte herkeste farklı etkıler yapıyor bu tıp seyler, kımı ağlaklığa verıyo, kımı sacmalıyo, kımı sıyırıyo leyla oluyo buna bı ornek olabılıırm mesela ben kaydirigubbakcemile3 bı cesıt polyanna da olabılırım belkı :)) benneyaptımki
hoho lafa bak tuttum butona basınız (zooorrtt) hüüüüüüüüü=)))))) ben küsken cok katıydım ama suan berbatım ya elimde mendil yanakta hep bi damla tvdeki herseye aglarmı insan? film fragmanına bile agladım gecen gün filmide görseniz yuh bunamı agladın dersınız su bergüzar korelin yeni filmine!!!!
yok yok canım valla ben bıara senı hatırlıyorumda baya kötüydün çok korkuyodun bisey diyemıyo ınsan ama farkediliyodu, şimdi böyle olman çok daha iyi canım polyanna olmak lazım hem karı sıyırık olsaydı namı taa bugünlere gelmezdi demi bi marifet varmış polyanna teyzede de:roflol:
valla beni intikam tohumları sakinleştirdi canikomkaydirigubbakcemile3
gelince kapşcaz zaten asıl o zaman görün siz benisüprizzzzz
ay çok fena gribim kötü kötü öksürüyorum bi allahın kuluda kızım senin ciğerin sökülüyo git yat demiyo ya vicdansızlar!! anneemi istiyom ben senağlama
saol canım benim hala işteyim göndermiyolar üfff=(oo geçmiş olsun ya.. evden ayrı hasta olmakta zor tabi anlıyabılıyoruım canım
:gitme: umarım kısa zamanda gecer :ecrin_bebek:
saol canım benim hala işteyim göndermiyolar üfff=(
okul bitti canım deliyim ben yükseğini okuycam bide çalışsam dedim çok zorlanıyorum mıçım çıkıyo yani öyle diyim sen anla! bugün burnumdan soluyorum zaten dağlara kaçasım geliyo yarın sınavım var ben burda dosya hazırlıyorum öf yaben sadece ogrencsın sanıyordum :uhm:
cumartesı cumartesı bıde.. ( ne de guzel moral verıyrm ben ya alkisalkisalkis )
:) en fazla 3 gun surer gecer eve gidince dınlenmeye calıs en iyisi yerimseniben
negüzel canım ya benimki hödükmüdür nedir adam hala mektup yollamadı üstelik birliğin içinde ptt varmış yeni haberim oluyo benim!:ecrin_bebek:
sevgilimin gelince süprizleri varmış
meraktan çatlıyorum söylemiyoCADIARZU
saol canım sinirden tazmanya canavarına filan dönüşcem ondan korkyorumkıyamam ya..burcucum yarın için başarılar dilerim şimdiden canım.inş.yarına daha iyi hissedersin bu grip ne berbat bişey
aman canm öyle söylüyo işte,pek sanmıyorum da amaaan hödüklükte de yarışırlar aslında rahat şeyler:umursamaz:negüzel canım ya benimki hödükmüdür nedir adam hala mektup yollamadı üstelik birliğin içinde ptt varmış yeni haberim oluyo benim!
bende bugün bigüzel haşladım, zamanım olmuyo dedi ezeli izlemeye oluyo ama deidm suratına kapadım çok sinirliyim bugün off
saol canım sinirden tazmanya canavarına filan dönüşcem ondan korkyorumklava:
vicdansız bunlar nolcakvalla beni intikam tohumları sakinleştirdi canikomkaydirigubbakcemile3
gelince kapşcaz zaten asıl o zaman görün siz benisüprizzzzz
ay çok fena gribim kötü kötü öksürüyorum bi allahın kuluda kızım senin ciğerin sökülüyo git yat demiyo ya vicdansızlar!! anneemi istiyom ben senağlama
elinde bir yüzükle ayaklarına eğilecek ve benimle evlenr misin diyecek delikafadulden:ecrin_bebek:
sevgilimin gelince süprizleri varmış
meraktan çatlıyorum söylemiyoCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?