Ksa dnem Askerlik...

Ay cok hos yaa kaydirigubbakcemile3

İşte herkeste farklı etkıler yapıyor bu tıp seyler, kımı ağlaklığa verıyo, kımı sacmalıyo, kımı sıyırıyo leyla oluyo buna bı ornek olabılıırm mesela ben kaydirigubbakcemile3 bı cesıt polyanna da olabılırım belkı :)) benneyaptımki

BEn hem ağlak hem dengesiz oldum. Birkaç gün aaa canımaz kaldı sabretmemiz gerekiyor,sonra hiç ayrılmayacağız zaten biliyorsun gibi bilmiş bilmiş cümleler kurarken ertesi gün çocuk gibi gel artık çok özledim seni dayanamıyorum artık diyorum kafamçokkarıştı yazık benim nişanlıma ya ii katlanıyor bana bazen =))

:))) iyi senınle bırlıkte o da ağlamıyor bari yoksa halıınız haraptı :))

ben askere gitmeden önce 1 hafta boyunca gece uyku uyuyamaz olmustum. evliler için gercekten daha zor. senin sakin olmaz lazım yoksa esin daha cok strese girer. bizimki beni sakinlestirmekten kendi stresini anlamadı

Biz de de durum ayni,, çok kastım kendimi,, ağlayamıyodum bile,, üç gün önce dedim ağlıcam, babam ve oğlumu izlemeye başkadık filma başlar başlamaz ağlamaya başladım,,
ama bu sefer filme değil,, 2 gün inmedi gözümün şişi,, iş yerine de rezil olmuş oldum,,,

stresten çok benim nişanlım duygu sömürüsü yapıyor. bak bir ay sonra ben yokum falan diye , o da üzülüyor biliyorum geceleri uykuları kaçıyor. onlar için de çok zor geçecek bir süre.
Benimki de yapıyor şakayla karışık,,, "komando komando,, dağda gezer komando " diyip duruyorrr,, bide ben çocuk istiyodum oda askerden önce olmaz diyodu. O yüzden "senin yüzünden gidiyorum" falan diyorr şakayla karışık,,

hoho lafa bak tuttum butona basınız (zooorrtt) hüüüüüüüüü=)))))) ben küsken cok katıydım ama suan berbatım ya elimde mendil yanakta hep bi damla tvdeki herseye aglarmı insan? film fragmanına bile agladım gecen gün filmide görseniz yuh bunamı agladın dersınız su bergüzar korelin yeni filmine!!!!

yok yok canım valla ben bıara senı hatırlıyorumda baya kötüydün çok korkuyodun bisey diyemıyo ınsan ama farkediliyodu, şimdi böyle olman çok daha iyi canım polyanna olmak lazım hem karı sıyırık olsaydı namı taa bugünlere gelmezdi demi bi marifet varmış polyanna teyzede de:roflol:

:roflol:

evet ilk 1 ay gecmedı cok zordu gercekten.... salya sumuk dokuluyoduk buralarda... :roflol: :sinifsinif:

valla beni intikam tohumları sakinleştirdi canikomkaydirigubbakcemile3
gelince kapşcaz zaten asıl o zaman görün siz benisüprizzzzz

ay çok fena gribim kötü kötü öksürüyorum bi allahın kuluda kızım senin ciğerin sökülüyo git yat demiyo ya vicdansızlar!! anneemi istiyom ben senağlama

oo geçmiş olsun ya.. evden ayrı hasta olmakta zor tabi anlıyabılıyoruım canım
:gitme: umarım kısa zamanda gecer :ecrin_bebek:

ben sadece ogrencsın sanıyordum :uhm:

cumartesı cumartesı bıde.. ( ne de guzel moral verıyrm ben ya alkisalkisalkis )

:) en fazla 3 gun surer gecer eve gidince dınlenmeye calıs en iyisi yerimseniben
okul bitti canım deliyim ben yükseğini okuycam bide çalışsam dedim çok zorlanıyorum mıçım çıkıyo yani öyle diyim sen anla! bugün burnumdan soluyorum zaten dağlara kaçasım geliyo yarın sınavım var ben burda dosya hazırlıyorum öf yaklava:

kıyamam ya..burcucum yarın için başarılar dilerim şimdiden canım.inş.yarına daha iyi hissedersin bu grip ne berbat bişey

:ecrin_bebek:
sevgilimin gelince süprizleri varmış
meraktan çatlıyorum söylemiyoCADIARZU
negüzel canım ya benimki hödükmüdür nedir adam hala mektup yollamadı üstelik birliğin içinde ptt varmış yeni haberim oluyo benim!
bende bugün bigüzel haşladım, zamanım olmuyo dedi ezeli izlemeye oluyo ama deidm suratına kapadım çok sinirliyim bugün off

aman canm öyle söylüyo işte,pek sanmıyorum da amaaan hödüklükte de yarışırlar aslında rahat şeyler:umursamaz:
saol canım sinirden tazmanya canavarına filan dönüşcem ondan korkyorumklava:

mesai bitse de dinlensen,bende bugün bi sinir var sebepsiz hem de:umursamaz:

vicdansız bunlar nolcak klava: rapor alsaydın keşke. dinlenmeden de geçmez ki bu hastalık.

:ecrin_bebek:
sevgilimin gelince süprizleri varmış
meraktan çatlıyorum söylemiyoCADIARZU
elinde bir yüzükle ayaklarına eğilecek ve benimle evlenr misin diyecek delikafadulden
ilk aklıma gelen bu oldu =))

bugün biletimi aldım bayramın ilk günü sevgilimin yanındayım zemuszemus
küçük bir yerde yaşmak ne kötü ya saatlerle sınırlıydı alışverişim ve ben doğru düzgün bişey bulamadım. çok şirin bir hırka buldum sadece, onu aldım. Altına da bir kot giyer giderim herhalde gerçi keten pantolon da giyebilirim -tatlicadiarzu- Hayal ettiğim gibi olmayacak ama napayım bu kadar yapabildim =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…