- Konu Sahibi divine_time
-
- #8.541
donarsın ketenle ya delü=)vicdansız bunlar nolcakklava: rapor alsaydın keşke. dinlenmeden de geçmez ki bu hastalık.
elinde bir yüzükle ayaklarına eğilecek ve benimle evlenr misin diyecek delikafadulden
ilk aklıma gelen bu oldu =))
bugün biletimi aldım bayramın ilk günü sevgilimin yanındayım zemuszemus
küçük bir yerde yaşmak ne kötü ya saatlerle sınırlıydı alışverişim ve ben doğru düzgün bişey bulamadım. çok şirin bir hırka buldum sadece, onu aldım. Altına da bir kot giyer giderim herhalde gerçi keten pantolon da giyebilirim -tatlicadiarzu- Hayal ettiğim gibi olmayacak ama napayım bu kadar yapabildim =(
emin ol sizin kavuşmanız çok daha güzel olacak. Biz arada hasret giderdiğimiz için pek büyük bir değişiklik olmayacak ama siz dile kolay yaklaşık 6 ay hiç görmemiş olacaksınız birbirinizi.donarsın ketenle ya delü=)
güle güle giy tatlım benımde alısverıse cıkmam lazım ..
bayramda nişanlının yanındasın ya nası özenıyorum size bi bilsenizben daha hiiç göremedim göremiycemde ocak 18e kadar=(
haha kıyamet kopmasında:roflol: inşallah canımemin ol sizin kavuşmanız çok daha güzel olacak. Biz arada hasret giderdiğimiz için pek büyük bir değişiklik olmayacak ama siz dile kolay yaklaşık 6 ay hiç görmemiş olacaksınız birbirinizi.
kopmaz kopmaz =)haha kıyamet kopmasında:roflol: inşallah canım
herseyde bı hayır vardır canımopuyorumnanaktan yine evli barklı olursun nolcak 6 aycık geciktik sadece=)Polisler artık askerlik yapmayacakmış.Yakında mecliste görüşülecekmiş bu konu. Offf ya keşke gitmeseydi böyle bir derdimiz de olmazdı ne güzel =) Belki şimdi evli barklı bir insan olurdum askerlik olmasaydı kaydirigubbakcemile3
benim aklıma direk fındıklı kurabıye geldicokacimcoook 2-3 gün kesin dayanır. tuzlu susamlı kurabiye olur, poğaca da yapabılırsın içini biraz kuru peynırle yaparsan hemen bozulmaz.kızlar giderken börek pasta götürmek istiyorum ama bozulur mu 12 saatlik yolda. nişanlım yaptı deyip hava atacak galiba benimki =)) pasta börek çörek ne yapabilirsen yap diyor =))
herseyde bı hayır vardır canımopuyorumnanaktan yine evli barklı olursun nolcak 6 aycık geciktik sadece=)
benim aklıma direk fındıklı kurabıye geldicokacimcoook 2-3 gün kesin dayanır. tuzlu susamlı kurabiye olur, poğaca da yapabılırsın içini biraz kuru peynırle yaparsan hemen bozulmaz.
bende yapıyımda benımkınede götürün hüüü senağlama
vicdansız bunlar nolcakklava: rapor alsaydın keşke. dinlenmeden de geçmez ki bu hastalık.
elinde bir yüzükle ayaklarına eğilecek ve benimle evlenr misin diyecek delikafadulden
ilk aklıma gelen bu oldu =))
bugün biletimi aldım bayramın ilk günü sevgilimin yanındayım zemuszemus
küçük bir yerde yaşmak ne kötü ya saatlerle sınırlıydı alışverişim ve ben doğru düzgün bişey bulamadım. çok şirin bir hırka buldum sadece, onu aldım. Altına da bir kot giyer giderim herhalde gerçi keten pantolon da giyebilirim -tatlicadiarzu- Hayal ettiğim gibi olmayacak ama napayım bu kadar yapabildim =(
inşallah canım ya. siz nişan fotolarınızı burcuyla ben de düğün fotolarımızı paylaşırız inşallah delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldengaliba nişan yüzüğü beni bekliyokaydirigubbakcemile3
negüzel canım bayramda birliktesinizzemuszemusgüle güle giy canım opuyorumnanaktan
Sınavların ne zaman başlıyor burcu ALES KPSS ?günaydıın(kimse yok?=)
inşallah canımm=)inşallah canım ya. siz nişan fotolarınızı burcuyla ben de düğün fotolarımızı paylaşırız inşallah delikafadulden
Sınavların ne zaman başlıyor burcu ALES KPSS ?
inşallah canımm=)
şimdi alesten geldim fena değildi ama kafam kazan gibi yaa=(
kpds haftaya var ama girmiycem sanırım, ona hiç çalışamadım martta girerim muhtemelen artık..
saol canım,iyileştim sayılır artık dün iyi baktım kendime sınav korkusundan=)hadi geçmiş olsun :))
bu arada grıbın ne durumda
saol canım,iyileştim sayılır artık dün iyi baktım kendime sınav korkusundan=)
sen nasılsın iyimisin nası gidiyo
evet canım yaa aleşverişe filan gittim stresimi attım iyice bugün, başarılar sanada canım verirsin inşallah derslerinisaol canım iiyim bende vize haftası ıngılızce kursu derken gecıyor zaman :)
ınsanın zaten bi srtesı olunca herşeyde onun ustune biniyor gibi oluyor atlattın ya iyi rahatlamışsınıdr yerimseniben
bende şu haftayı guzelce atlatrsam bayramdan once bayram yapcam inşallaaaah zemuszemus
kızlar gecen hafta kotonda bi kazak beğenmiştim ama bedeni yoktu, sipariş etmiştim ama bitürlü bana geri dönmediler 2 kez aradım arayan yine olmadı bende bugün bastım kotonu=))) aras kargoyu bastığım gibi karete yaparak girdim içeri=))) adam bıkmış artık benden tamam hanfendi bulduk bedenı ama beklmeniz lazım salıya kada dedi ben yine cıngarı bastım, sonra adam yahu bursadan getirtiyoruz diyince sesimi çıkaramdımkaydirigubbakcemile3 alışveriş dünyasının hızır müşterisiyim artık, heryere elim yetiyo hihihiihii:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?