Ksa dnem Askerlik...

donarsın ketenle ya delü=)
güle güle giy tatlım benımde alısverıse cıkmam lazım ..
bayramda nişanlının yanındasın ya nası özenıyorum size bi bilseniz ben daha hiiç göremedim göremiycemde ocak 18e kadar=(

emin ol sizin kavuşmanız çok daha güzel olacak. Biz arada hasret giderdiğimiz için pek büyük bir değişiklik olmayacak ama siz dile kolay yaklaşık 6 ay hiç görmemiş olacaksınız birbirinizi.

kızlar giderken börek pasta götürmek istiyorum ama bozulur mu 12 saatlik yolda. nişanlım yaptı deyip hava atacak galiba benimki =)) pasta börek çörek ne yapabilirsen yap diyor =))

Polisler artık askerlik yapmayacakmış.Yakında mecliste görüşülecekmiş bu konu. Offf ya keşke gitmeseydi böyle bir derdimiz de olmazdı ne güzel =) Belki şimdi evli barklı bir insan olurdum askerlik olmasaydı kaydirigubbakcemile3

herseyde bı hayır vardır canımopuyorumnanaktan yine evli barklı olursun nolcak 6 aycık geciktik sadece=)
kızlar giderken börek pasta götürmek istiyorum ama bozulur mu 12 saatlik yolda. nişanlım yaptı deyip hava atacak galiba benimki =)) pasta börek çörek ne yapabilirsen yap diyor =))
benim aklıma direk fındıklı kurabıye geldicokacimcoook 2-3 gün kesin dayanır. tuzlu susamlı kurabiye olur, poğaca da yapabılırsın içini biraz kuru peynırle yaparsan hemen bozulmaz.
bende yapıyımda benımkınede götürün hüüü senağlama

bunları not ettim canım saol opuyorumnanaktan
haftaiçi pttye gitsene canım. kargoda hızlılar. iki günde ulaşır ama yiyecek almıyor kargo şirketleri. belki ptt alır

delikafaduldendelikafaduldengaliba nişan yüzüğü beni bekliyokaydirigubbakcemile3
negüzel canım bayramda birliktesinizzemuszemusgüle güle giy canım opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldengaliba nişan yüzüğü beni bekliyokaydirigubbakcemile3
negüzel canım bayramda birliktesinizzemuszemusgüle güle giy canım opuyorumnanaktan
inşallah canım ya. siz nişan fotolarınızı burcuyla ben de düğün fotolarımızı paylaşırız inşallah delikafadulden

günaydıın(kimse yok?=)
Sınavların ne zaman başlıyor burcu ALES KPSS ?

inşallah canım ya. siz nişan fotolarınızı burcuyla ben de düğün fotolarımızı paylaşırız inşallah delikafadulden

Sınavların ne zaman başlıyor burcu ALES KPSS ?
inşallah canımm=)
şimdi alesten geldim fena değildi ama kafam kazan gibi yaa=(
kpds haftaya var ama girmiycem sanırım, ona hiç çalışamadım martta girerim muhtemelen artık..

saol canım,iyileştim sayılır artık dün iyi baktım kendime sınav korkusundan=)
sen nasılsın iyimisin nası gidiyo

saol canım iiyim bende vize haftası ıngılızce kursu derken gecıyor zaman :)

ınsanın zaten bi srtesı olunca herşeyde onun ustune biniyor gibi oluyor atlattın ya iyi rahatlamışsınıdr yerimseniben
bende şu haftayı guzelce atlatrsam bayramdan once bayram yapcam inşallaaaah zemuszemus

evet canım yaa aleşverişe filan gittim stresimi attım iyice bugün, başarılar sanada canım verirsin inşallah derslerini

kızlar gecen hafta kotonda bi kazak beğenmiştim ama bedeni yoktu, sipariş etmiştim ama bitürlü bana geri dönmediler 2 kez aradım arayan yine olmadı bende bugün bastım kotonu=))) aras kargoyu bastığım gibi karete yaparak girdim içeri=))) adam bıkmış artık benden tamam hanfendi bulduk bedenı ama beklmeniz lazım salıya kada dedi ben yine cıngarı bastım, sonra adam yahu bursadan getirtiyoruz diyince sesimi çıkaramdımkaydirigubbakcemile3 alışveriş dünyasının hızır müşterisiyim artık, heryere elim yetiyo hihihiihii:roflol:

siyah kuşağını mı taktın yoksa :roflol:
ayy ne güzel ya ben de gidip alışveriş yapmak istiyorum. cumartesi günü çizme alayım kendime dedim allahın mıç kadar yerinde hiçbişey yok. zar zor bir hırka buldum. bir çizme alayım dedim çook kötü iki giysem yırtılacak o derece yani 100tl dediler :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…