Ksa dnem Askerlik...

ya canım bende bi çizme beğendim süet gibi deri bile değil ama çoook tatlı ya balköpüğü rengi 89 dan 70e indi, dizimindört parmak altında bitiyo kotların üstüne fılanda güzel duruyo ama kaliteli değil gibi işte napsam ya alsammı karar veremedımkafamçokkarıştı bugün çok kararsızdım zaten saatlerce bön bön baktım sağa sola

çok beğendiysen ve başka beğendiğin bişey çıkmazsa alırsın. burda iki gün sonra pamuklancak hırkalar bile 60tl düşünsene. ben burdan alacağım bir hırkanın daha güzelini gider zaradan kotondan alırım ama yok işte :mymeka: bir de bişey aldığında en az 30 kişinin daha üstünde görüyorsun kızılay dağıtmış gibi kaydirigubbakcemile3

canım beğeindiğin bişey olursa söyle kargoyla gönderiyim kıyamam deme öyle ya=(
maraşta yokmu hiç mağaza ??
otobüs saatleri o kadar kötü ki =)) sabah 8de başlıyor 4te bitiyor. sabahın köründe de alışverişe gidilmez. hele kışın yollar karla kaplı hiç gidilmiyor.ablam çanakkalede. o fotoğrafını çekip bana gönderiyor ben de aldırıyorum ona. ya da tatillerde adanaya gidiyorum.

bir de maraşa gitmeme izin vermiyor benimki =))1.5 saatlik yolmuş,başıma kötü bişey gelebilirmiş =)) Kıskançlığına uydurduğu kılıflar işte =)

hadi ya, yok canım buralarda baya güzel seyler oluyo hele denizlide ben cok begenıyorum magazaları. izmire gdince gözüm dönüyo o ayrıdelikafadulden gel bigün bana alışveriş manyağıyım ben ortalıgı altüst ederiz:roflol::roflol:

hadi yaa evenince inşallah merkezi biyere taşınırsınız canım bide ankaraya filan gidiyomussunuz ohh mis=)
ben ankarayı cok sevıyorum neden bılmıyorum ama ıstanbuldan daha cok ıstıyorum orda yasamayı

ay ankara cok guzel bı sehır yaa :) tam yaşanılacak yer bence.. ıkı yıl konyadaydım ya ankara ankaraa dıye sayıklıyordum :))

geçen hafta ne oldu bak ben anlatmayı unuttum sana kaydirigubbakcemile3
okulda kurs vardı akşam. iki yıl önce mezun ettiğim bir erkek öğrencim var. arkadaşlarının yanına gelmiş. benim yanıma da uğradı. bu çocuk nişanlımı da tanıyor. çok gevezedir ailesi de buranın köklü ailelerinden. neyse =) burda istikbalin şubesi var. ben geçen yıl ordan bişeyler almıştım, satış elemanı kapalı bir kız var orda. geçen gün bu öğrencime demiş ki yusum hoca bana neden selam vermiyor artık. yoksa o olaydan dolayı mı demiş??? akannehir dedim ne olayı. öğrencim de anlattı bana. bu kız nişanlımı benim eski öğrencimle konuşurken görmüş. demiş işte bu polis kim, çok hoş çocuk demiş. o bizim ..... abi, numaranı vereyim istersen demiş, kız da evet versene numaramı demiş. sonra benim öğrenci nişanlımın yanına gelmiş abi bu kız tlf numarasını gönderdi sana demiş, o da benim işim olmaz demiş ve reddetmiş. dedim ben bu olayı bilmiyordum ama o kıza söylersin bana selam verirse ben ona gerekni söylerim hiç merak etmesin dedim.
ayy kızın yaptığına bak ya. resmen benim huzurumu bozmaya çalışıyor. öğrencimin bana bunları anlatacağını biliyor ve hzurumu bozmaya çalışıyor. o gün benimkine yine çok kızdım. çekdin gittin bekarken yaşadıklarının ceremesini ben çekiyorum dedim. ben bişey yapmadım ki kız numarasını gönderdi ama kabul bile etmedim dio

ben düzenine bayıldım ankaranın, tam çalışanlar için bence izmiride cok ama cok sevıyorum ama ne biliyim bana biraz evlenip cocuk büyütmek zor gelıyo, korkutuyo izmir ve istanbul

hay allahım ya şimdiki kızlarda aşifte beklava:
varya böyle kızların saçından tutup duvara sürtceksin kıvılcım çıkartana kadar yontacaksın kafasını
ben bu kıskançlık bu sinir bu hiddetle kaç yıl yaşarım bilemiyorum=))

aşifte ki ne aşifte. artık benimle nişanlı bu bir, ikincisi ise utanacağı yerde bu lafı anlatıyor bir de. yerin dibine girerim ben ya tlf numaranı reddetmiş senin
İnşallah görürüm o kızı da bana selam verirse ters ters bakacağım ozaman anlar o.durdursa da artık nişanlıyız biz ne anlatıp duruyon yaptıklarını dicem :mymeka: klava:

ay canım allah sabır versin sanada banada, eski işlerinden bende bıktım ayıkla ayıkla bitmiyo kocamı alıyom bi cuval taşlı pirinçmi anlamadım:roflol:

ay canım allah sabır versin sanada banada, eski işlerinden bende bıktım ayıkla ayıkla bitmiyo kocamı alıyom bi cuval taşlı pirinçmi anlamadım:roflol:

aynı dert herkesde var demek bende internetten eskıden konustugu bı kıza rastladım bızımkının bı yanlısı yok bunu bılıyorum ama kız kendısınden hoslanıyormus vs vs vs bıde sorunlu bırı psıkolojıok tedavı goruyormus ben ogrendıkten sonra tedavıye tekrar baslamıs bunlarıda ortak baska bı arkadasından ogrenıoyorum. sevdıgıme guvenıyorum neysekı tanıyorum cunku.. ama fena kıskanclık kırızlerındeyım gelsın sorarım ben ona. sımdı hıc bırsey demıycem askerlıgı bıtsınden.
bu zamanda gercekten kızlar cok fenaa cok. insan sevdıgıne guvenıyorda baskalarına guvenemıyor ıste ne insanlar var. Allah ııım sen koru.. iyiki kızları almıyorlar askere her gün bide onu dert ederdim sırnaşık şey

Son düzenleme:

:roflol:
Güler misin ağlar mısın?
Arkanı toplamaktan bıktım dedim. Ayy hayır bana anlatsa ben de tutup çocuğa olay neydi ki diye sormazdım. Başka da çıkarsa bişey valla 12 saatlik yol demem gider tek tek yolarım onun saçını o kadar sinirlendim yani :mymeka:

Sorma ya çok fenalar. hayır bu kız da benimle aynı yaşta. karakter meslesi demek ki!
Hem zamanında tlf numarasını göndermiş ve reddedilmiş hem de olayı bana duyurmaya çalışıyor. hazmedememiş belli yani klava:

zaten geldiklerinde temiz bi sorguya çekilcekler eminim ben=))

zaten telefonda hallaolmuyo canım valla yüzyüze konusmadan tepkini belli edemiyosun dediklerin havada kalıyo. bizde olayları kapatmadık, erteledik sadece

cok fena gercekten evli erkeklere karsı bıle yapanlar var yaa

bile bile bide sizi ilginç yani. aman yaa oylelerinin şerrinden...

agır gelen galıba bırazda baskalarından duymak yada bi şekilde ortaya dokulunce farketmek. sanki soyleseler bundan kotusu mu olcak. biz olsak hemen anlatırız numarasını verdı kabul etmedım falan fılan dıye ahh erkekler :)

erkeklerın askere gıtmelerının faydaları: ne varsa dokuluyor ortaya kaydirigubbakcemile3

geldıgınde fena olcak çook fena hemde.. korksunlar bizden :)

ya ingilizcede iki fiil birlikte kullanılırken ıkıncının basına to sonunada -ing mi gelir?

mesela "i went to school to learning english" gibi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…