Ksa dnem Askerlik...

40lara geldim nihayetkaydirigubbakcemile2 şafak 49 turkbayragi :lepi:
çok heyecanlıyım ben ya. gelecek, nikah yapacağız sonra düğün. hem heyecanlıyım hem de garip bir korku var içimde. bekar,nişanlı kızlar sizde benim gibi misiniz? allahım inşallah hayırlı olur hepimiz için :Saruboceq:

selam kızlar
ayın 12sinde bnmde nişanlım teslim olucak
nsl geçecek ne olacak nereye düşecek çok merak ediyorum
bende artık aranızdayım

canım bende heyecanlıyım hiçbişey olmayacağı halde hemde garip bi korku da var.sevgilim gelince bana bi bakarsın tamammı devammı kararını ona göre verirsin dedi:1shok:şakaymış.iyice sıkıntıdan neyapıcağını şaşırdı:1ninca:inşallah canım.aralıkta geçip gidiyor işte,ocakta gelicekler zaten hazırlıklar falan çabuk geçer.

=) yalnız olmadığıma sevindim bu konuda. bazen ayaklarım yerden kesiliyor heycanlanıyorum bazen de korku kaplıyor içimi.
inşallah hepimiz için hayırlısı olur tatlım.
cidden çok az kaldı ya, 40lar bitince 1ay kaldı diyeceğiz kaydirigubbakcemile2 işte ozaman tam geri sayım başlayacak turkbayragi
canım hoşgeldin inşaallah hayıırlı bir yere çıkar
Allah kavuştursun :teselli:

naber canım? nasılsın? bayramda görebildin mi eşini?

yok canım malesef gidemedim fiyatlar çok geldi mafoldumben
sen görmüşsün gözünaydın
Rabbim en kısa zmanda tekrar biraraya getirsin
çok özledim ben yaaaaaaaamafoldumben

yok canım malesef gidemedim fiyatlar çok geldi mafoldumben
sen görmüşsün gözünaydın
Rabbim en kısa zmanda tekrar biraraya getirsin
çok özledim ben yaaaaaaaamafoldumben
neyse üzülme ya az kaldı zaten kavuşacağız ve inş hiç ayrılmayacağız =))
İnan biz de çok harcadık. maaştan hiçbişey kalmadı elimde :sinifsinif: neyseki ekders ücretlerim var onunla idare edeceğim artık.
Kimsecikler uğramıyor burcu, charm, darksea, butterfly .... nerdesinizz =)))

canııımm nasılsıın
evdeki pc bozuktu yeni yaptırabildim akşamları giremiyorum evden
nasılsın bakalım görüşmeyeliopuyorumnanaktan

hoşgeldin çilek =)
inşallah rahat edebileleceği hayırlı bir yere düşer de çok sıkıntı yaşanmazsınız.

canım hoşgeldin inşaallah hayıırlı bir yere çıkar
Allah kavuştursun :teselli:

amin kızlar çok iyisiniz hmn kucak açtınız:teselli:
sizin askerlerinize de hayırlı teskereler dilerim.:Saruboceq:
ben şimdi 12.sinden sonra 158 gün mü sayıcam? klasik soru oldu ama

evet canım:gitme:
allah kavustursun şimdiden...
askerine zaten onu bildirirler acemi birliğine gidince o sana söyler kesin şafağınızı ozaman saymaya baslarsın, yol izninden dolayı filan herkes aynı saymıyo safağı benimde kafam karısıyo 18inde gelcek diyorum işte=))

inanasım gelmiyo biz buraya ilk yazdığımız günler wenes denizkoydumadımı bizi telkin ediyodu şimdi bizim şafak bitiyo oleeey beehihoyyythihoyyyt

sağol cnm ya
inşallah bende o günleri görürüm.

inşallah canımopuyorumnanaktan
ilk ay zor oluyo ama sonra su gibi geçiyo
bide çok düşünmememye calıs ben öyle yaptım, sanki gecen ay gitmiş gibi gelıyo cok cabuk gecti sanki
birazda yoğundum bu dönem sanırım bişeylerle ugrasmanın da faydası oldu

canııımm nasılsıın
evdeki pc bozuktu yeni yaptırabildim akşamları giremiyorum evden
nasılsın bakalım görüşmeyeliopuyorumnanaktan
geldim geldim =))
grip oldum yine ya :kedi: artık grip oldum demeye utanıyorum bu 3. çünkü akannehir
yaw dün benimkiyle tartıştık. bana çiçek göndermiş. tam zil çaldı baktım bunun arkadaşı sana paket var hocam dedi, ben de tam eve gidecektim zaten bırakayım eve dedi ben de ok dedim. bindim arabaya çiçeğimi aldım ve eve geldim. çocukla sohbet bile etmedim. allahım eve gelince beni aradı nişanlım ve çook kızdı neden bindin arabaya dedi. deli oldum ya. ya zaten eve gidiyordum o an dalgınlığıma geldi dediysem de siniri geçmedi =)) neyse ki sabah uzatmadı ve bir daha kimsenin arabasına binme diyerek konuyu kapattı =))
sen alışverişe vermişsin kendini =)) sizin daha az kaldı ya yakında 1ay kaldı diyeceksiniz. saçının rengine karar veremedin mi hala şöyle gelmesine 15-20 kala boyat otursun renk iice
seninle birlikte şafak sayanlar da gelince daha ii olur canım. ben burdan ayrılmıyordum ilk zamanlar. çünkü herkes abartıyorsun altıüstü 5ay deyip duruyordu :mymeka: ama burda herkes aynı duyguları yaşadığı için rahatlıyordum =)
Merak etme su gibi akıp geçecek zaman, bir bakmışsın sen de bizim gibi saçımı ne yapsam, geldiğinde ne giysem, neremi düzeltsem derdine düşersin kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…