Ksa dnem Askerlik...

ii akşamlar kızlar Allah kavuştursun bende asker yolu bekliyorum nişanlım asker ama benimki uzun dönem...:a015:
Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler.:Saruboceq:

umarım cnm ya güldürdün beni kaydirigubbakcemile3

vay bee seninki çok romantik maşallah yaşadın canım senopuyorumnanaktan
alıyorum bşeyler sıkıntıdan ya bakalım begencekmi begenmezse kafasına atarım hihi
2hafta sonra boyatıcam canım, kendi rengimi bozmadan üzerine 2 ton açığıyla balyaj yaptırcam karar verdim sırnaşık şey
bende gecen gün bi arkadasımın arabasına bindim burnumdan getirdi napcaz bilmiom bu krizlerle geldiklerinde normale dönseler barikaydirigubbakcemile3

bizim az ama sende gördün nişanlınıı özlem giderdin canım ben napıımsenağlama charmda hiç görmedi oda benim gibisenağlama

Cumartesi askim askere gidiyor, büyük ihtimal kisa dönem, ama neresi oldugu belli degil, kizlar banada yer acinmafoldumben

benim birtaneciğimde cumartesi asker nasıl dayanıcam bilmiyorum kısa mı uzun mu neresi olcak perşembeyi 4 gözle bekliyorum soru işaretlerimden kurtulmak için

Allah kavuştursun canım hayırlı teskereler.:Saruboceq:

umarım cnm ya güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

inşallah değişmez =)) valla benimkinin bu krizleri hiç değişmez tanıdığım günden beri hep böyleydi.
ilk kez boyatacağın için daha ii olur öyle yapman. gerçi senin doğal saç rengin de gördüğüm kadarıyla güzeldi ama değişiklik olur.
evet canım siz hiç görmediniz ve sizin için çook daha güzel olacak bu kavuşma =)

Cumartesi askim askere gidiyor, büyük ihtimal kisa dönem, ama neresi oldugu belli degil, kizlar banada yer acinmafoldumben
Şimdiden allah kavuştursun diyelim ozaman canım. son günleri birlikte geçirmeye çalışın acemi birliğinde çok görüşme imkanı bulmayabilirsiniz. ama sonra rahatlarsınız.

benim birtaneciğimde cumartesi asker nasıl dayanıcam bilmiyorum kısa mı uzun mu neresi olcak perşembeyi 4 gözle bekliyorum soru işaretlerimden kurtulmak için
ayy benim açıklandığı gün annem babam ve ablam bendeydi. hep beraber yapışmıştık bilgisayar ekranına. iskenderunu görünce havalara uçmuştum =) inş sizin de güzel bir yer olur.
uzun dönem istemediyse büyük ihtimal gelmez

ben çeyiz işlerini bıraktım buaralar canım ya kendime çalışıyorum=))

dersler çok yoğun okulda finallerim yaklastı, işte de yoğunum ceyiz bakıcak fırsatım bile olmuyo ..
buarada bayramda bi karara vardım, evlenmek için acele etmiycem askerden gelince bi toparlansın ve şu hatalarının farkına varsın, seneye kışa filan düşünüyorum haziran benim için çok çok erken... sürtsün azıcık burnuklava:

gece yarısı açıklanıyo canım o günü hatırladım şimdi ya o bakamıyodu bne bakmıştım ve şok olmuştum şoka girmiştim haber bile veremedim bikaç dakika kaldım öyle...
inşallah gönlünüze göre biyer çıkar ama doğu çıkarsada kendini harab etme öylede böylede bitiyo askerlik, önemli olan kendinizi yıpratmayınyerimseniben

allah kavustursun canım sagsalım gelirler inşalah

Son düzenleme:
Haklısın aaslında evlilik işini aceleye getirmemek gerekiyor. her anlamda rayına oturması gerekiyor birçok şeyin. Benim de bazen aklıma gelmiyor değil. Ama bekleyebileceğimi de zannetmiyorum kaydirigubbakcemile3

kizlar nasildinz ben geldimm. esimle biraz önce ayrildik. ben otogarda bekliyorum. 18.00 ankara otobüsüne binip gelecem. icim cok buruk. yine salya sümük agladim. bugunu saymazsak 41 gunumuz kaldi. bir daha gidemicem yanina ((( offf ayrilik cok zor geliyor

üzülme canım çok az kaldıııhihoyyyt
iyi yolculuklar sana allah kavustursun eşinle tatlım

Kızlar merhaba nasılsınız kimse var mıııı aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hoşgelmişlera.s. ahh aahhhh daha dün gibi biz de yeni göndermiştik deniz wenes divine fln 30 ları sayıyorlardı ben de görebilecek miyim 30 ları diyordumopuyorumnanaktan çok şükür oldukça azalttık

hoşgeldiniz kızlar Allah kavuştursun inşaallah hayırlı yerler çıkar burada en kötü diyilecek yerlere çıkanlar var mesela ben tunceli hakkari olan da var ilk gördüğümde şoka girdim ama Allah büyük dua edin sağ salim gelsinler yeter ama geçen ağustos celbi genelde doğuya çıktı bu celb batı olur içiniz rahat olsuun Allah yardımcınız olsun

çok şükür azalıyor artık günler :teytey:

amiiiinnnn tesekkür ederim kizlarŞeniz
nasil gececek bende bilmiyorum, simdiden zorlaniyorum, birde acemi birliginde 20 gün felan görüsme yasakmis ooooof offffffffmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
hb cnm çok sağol
hayırlı teskerelerturkbayragi
cuma yada cumartesi gidecek nişanlım şuan yemek davetleri oluyo
bgn abimlerdeydik

canim seninkide mi asker yolcusu yakinda?

Allah kavustursun simdiden..

Sen, ben birde bir arkadas daha var cumartesi ücümüzünkide gidiyor, birlikte safak sayalimda cabuk gecsin ha?mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…