- 29 Ağustos 2008
- 5.664
- 54
- 363
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.061
canim seninkide mi asker yolcusu yakinda?
Allah kavustursun simdiden..
Sen, ben birde bir arkadas daha var cumartesi ücümüzünkide gidiyor, birlikte safak sayalimda cabuk gecsin ha?mafoldumben
he kuzu ya asker yolcusu
ben nişanlıyım 4.5 aylık
sen?
sayıcaz inşallah bizde görecez şafağı 1 lediğimizi:Saruboceq:
hayran hb cnm saol
Ahhh canimm insAllah insAllahh...
Bende 4.5 aylik nisanliyim canim, 18 temmuzda nisanlandik, sende o aralar nisanlanmissindir herhalde?
Birde neresi oldugu hangi gün aciklaniyor, nisanlim bana bi numara ve internet sayfasi verdi, ordan sen bak sen bana haber ver dedi, hergün bakiyorum yok birsey, bazilari persembe aciklaniyor diyor, soramadimda benimkine.
Ahhh canimm insAllah insAllahh...
Bende 4.5 aylik nisanliyim canim, 18 temmuzda nisanlandik, sende o aralar nisanlanmissindir herhalde?
Birde neresi oldugu hangi gün aciklaniyor, nisanlim bana bi numara ve internet sayfasi verdi, ordan sen bak sen bana haber ver dedi, hergün bakiyorum yok birsey, bazilari persembe aciklaniyor diyor, soramadimda benimkine.
canım 10 aralık saat 00:00 dan itibaren grebilirsin
ama sistem yoğunluundna girmekte zorlanabilirsin ama
o andan iitibaren açıklanıo
canım 10 aralık saat 00:00 dan itibaren grebilirsin
ama sistem yoğunluundna girmekte zorlanabilirsin ama
o andan iitibaren açıklanıo
kızlar başta nasıl geçecek bu 5 ay demiştim ama zaman çabuk geçiyor gerçekten sanki dün gitmiş gibi o kadar net hatırlıyorum
bir de ilk bir ay insana çok zor geliyor nereye baksam onu hatırlayıp ağlıyordum inşallah sizin de çabucak geçer en azından askere gitti gidecek endişesinden kurtulmuş oluyorsunuz adım atıldıysa zaten zaman geçmeye mahkum bir şekilde geçiyor
canım bende 25 temmuzda nişanlandım
memnun oldum bu arada
ben ayın 9u gecesi açıklanıyo diye duydum
inan ki ben aday numarasını almadım bakamıycam ben bakamam dayanamam o heyecana sen bakarsın dedim nişanlıma bana öyle söylersin dedim.
siz ne yaptınız ihtiyaçları aldınız mı biz aldık bazılarını
canım bende 25 temmuzda nişanlandım
memnun oldum bu arada
ben ayın 9u gecesi açıklanıyo diye duydum
inan ki ben aday numarasını almadım bakamıycam ben bakamam dayanamam o heyecana sen bakarsın dedim nişanlıma bana öyle söylersin dedim.
siz ne yaptınız ihtiyaçları aldınız mı biz aldık bazılarını
benim eşim de izmirde asker
canım benim 42 günümüz kaldı sadece
bnm adım sevil bende istanbulda yaşıyorum nerde acaba nişanlınBende memnun oldum canim, biraz daha tanisalim:) Adim Nilüfer 23 yasindayim, yurtdisinda yasiyorum, nisanlim istanbulda.
Bu arada Allah tamamina erdirsin gülüm. Dügün ne zaman?
Canim nisanlim almamis henüz yarin alacak, bende burdan birseyler gönderdim. En fazla ic camasirina ihtiyaclari oluyormus sanirim ama onuda gönderemedim, simdi ailesi yaninda.... olur ya paketi acarlar felan kaydirigubbakcemile3
evet canım 9 aralıkta ama 00:00 olduğu için 10 oluo yanlış ifade ettim sanıırm -tatlicadiarzu-
bnm adım sevil bende istanbulda yaşıyorum nerde acaba nişanlın
ben bostancı-maltepe tarafındayım.
düğün 2010 eylül-ekim gibi kısmetse
iç çamaşırı içlik çorap traş kutusunu falan kayınvalidem salı pazarından alacak.
mutluluklar dilerim allah tamamına erdirsin. yurtdışında neredesin?
Allah kavustursun canim, Izmir güzel, yeri rahattir insAllah.
Benimki pendikte gülüm. Size yakin ozaman:)) Bizde evlenince maltepe -kadiköy civarlarinda oturacagiz sanirim. Anadolu yakasi dha sakin, oralari daha cok seviyorum.
Tabi isimizede bagli ama.
Siz nerde oturacaksiniz canim?
Bende mutluluklar diliyorum canimcim sana.
Bu arada Allah'in soguk Danimarkasindayimmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?