Ksa dnem Askerlik...

kızlar özellikle iç çamaşırı ve çorap ve havlu en çok ihtiyaç duyduklar şey
bu arada havlular çok kalın olmasın kuruması çabuk olması açısından

bir de ilk bir ay dışarı çıkamayacakları için ihtiyaçlarını tam almanız iyi olur eşim askere gidince ne de olsa orda vardır diyerek eşya getirmeyenler olmuş ama gelen eşyalar da sınırlı gelip çabuk tükendiği için zorluk çekmişlerdi tabi bu birliğin büyük ya da küçük oluşuna göre değişir

Cok sagol canim, Allah esinle senide sag saglim kavustursun insallah, size cok az kalmis üzülme 41 gün cabucak gececek gör bak, darisi bize insAllah.

hb cnm çok sağol
hayırlı teskerelerturkbayragi
cuma yada cumartesi gidecek nişanlım şuan yemek davetleri oluyo
bgn abimlerdeydik

Az kaldı güzeller, biraz daha sabır..
Sizinleyim bırakıp gittim sanmayın sakınyerimseniben

üzülme canım çok az kaldıııhihoyyyt
iyi yolculuklar sana allah kavustursun eşinle tatlım

saolun kizlar.
41 gun... dun sarilip yatmistik simdi onsuz yatiyorum (((
wenescim arada gel ozluyoruz

günaydın herkesee..

_cilek_ ve sensible merhabalar. bende asker yolu bekliycem. paylaşımlara devam edelim ben forumu uzun süredir takip ediyorum ..paylaştıkça rahatlıyor insan.

9 aralıkta bazen akşam 8 gibi açıklandığıda oluyormuş ama farketmez ben zaten heyecandan bakamıcam . günlerdir uykularım huzursuz heyecandan.

şafak 41 turkbayragi
kocaeliye selamlar yaşadığığ şehire selamlar :teytey: :dance: hihoyyyt

merhaba arkadaşalr askerlik bitti ben hala şafak saymayı öğrenemedim şimbi benim kocişkom 19 ocak 2010 da bitirmiş oluyor askerliği ama iki gün yol izni veriliyor kütüğüne göre e hal böyle olunca 17 ocak 2010 allah ın izni ile yanımda ( hamleliğim artık 8. yında olacağı için ben almaya gidemeyeceğim yoksa geceden çıkartırım ordan kocamı ama ) kaydirigubbakcemile3

durum böyle iken illeri sayıyoruz ya bugün 41 kocaelideyiz dimi yani 40 kırşehir sonra şafak doğan güneş denmiyor değil mi ? kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
şafak 40 turkbayragi

sensible ve çilek hoşgeldiniz kızlar
inşallah güzel yerlere çıkar

senemciğim ne zor ayrılması değil mi...
bende gidemicem sanırım
inşallah güzel geçmiştir
sanki günler geçmemeye başladı..

seyyalciğim 17 ocak sanırım izin kullanmayanlar için
bende almaya mı gitsem diyorum
gerçi uçakla gelirse pek bi anlamı olmaz sanırım

elvinciğim günaydın canım

seyyalciğim 17 ocak sanırım izin kullanmayanlar için
bende almaya mı gitsem diyorum
gerçi uçakla gelirse pek bi anlamı olmaz sanırım

elvinciğim günaydın canım

evet canım izin kullanmadık çok şükür hep 3 kez ben gittim hamile halime rağmen :lepi: ve 3 kezde o geldi yasak olmasına rağmen kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi:

oo canım rekor sizde o zaman:)))
ben 4 kere gittim
eşim gelemedi hiç

allah kolaylık vrsin bekleyen herkese gerçketn zor ben diyorum ki askerlik görevini tammalamayn erkeklere nikah izni vermemeli devlet :dance: biz nişan döneminde beş ay göndermeye kıyamadık kaynanmla ben o ara çok şehit haberi geliyordu şimdi şükür iyi yaptı askerliğini ama evli iken de çok zor oluyor yawww kafamçokkarıştı

günaydın kızlar
sitede sorun var yazamıyorum bi türlü
ben de cok kötüyüm. Görünce depresti duygularım

canım benim sen nasıl gidebildin bu halinle eşinin yanına zor olmadı mı :CüvCüv:
ama neyseki az kaldı 41 gün sonra yanımızda askerlerimiz hihoyyyt

ya ne olur maşşalah diyin bu hamilelğim boyunca 8. seyahatim :) sırası ile şöyle ;
izmit ( ki hamile olduğumu bilmeden akrting yaptım orda kcoaman bir pist var :) ) giresun , samsun , kırıkkale , ankara , çanakale 3 kez biri yemin töreni diğer ikisi şeker ve kurban bayramı :):):)

hepsinde de valla deli gibi gezdim giresunun yaylalrını samsunun sahilini kırıkkalenin tarlalarını ankarada düğün vardı :):):): şimdi bide kısmet olurda eşimi almaya gidebilsem şükür diyeceğim :):):) inşallah gidebilirim garibimin ailesi almanyada hiç gelemediler bari eşi olarak ben gideyim istiyorum

seyyaltanercim maşallah diyeyim sana ben aynı cesareti gösteremem herhalde :1no2:
valla senin çocuk gezgin olup çıkacak kaydirigubbakcemile3

benim eşim çanakkalede ben istanbulda annemde kalıyorum çalışıyorum ve 27 haftalık hamşleyim :):)
maşallah canım
Allah bağışlasın
neyseki çok uzak değilmiş :asigim:
kızlar 30 lara düşüyoruz yarın opuyorumnanaktan

günaydın kızlar
sitede sorun var yazamıyorum bi türlü
ben de cok kötüyüm. Görünce depresti duygularım
canım benimde geçen hafta öyle oldu
nefret ettim terminalden,havaalanından
bi herkese bakıyorum
tek biz ayrılmak zorunda kalıyoruz
millet eşiyle,çocuğuyla,ailesi ile yolculuk yapıyor
inşallah az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…