Ksa dnem Askerlik...

seyyaltanercim maşallah diyeyim sana ben aynı cesareti gösteremem herhalde :1no2:
valla senin çocuk gezgin olup çıkacak kaydirigubbakcemile3

evet ben korkuyorum özgür kız ayaklarında eve barka uğramayan dağda taşta gezen bir zillim olacak galiba :):)::)

bugün 41 yarın kırk değil miiii 39 olunca birde şafak doğan güneş dememiz grekmiyor muuuu ????

yeni arkadaşlar aramıza katıldıkça daha bir heyecanlandım ben ya =))
butterfly gelmiş eşinin yanından hoşgelmiş =) Ayrılık zor canım ama çok az kaldı artık. Yakında 30lara düşeceğiz kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar benım eşimde bu hafta sonu teslım olacak sızlerın bıttı oldu benım yenı başlıyor.

kızlar perşembe mi belli oluyor yerleri?
inşallah güzel yerler çıkar yerimseniben

merhaba kızlar benım eşimde bu hafta sonu teslım olacak sızlerın bıttı oldu benım yenı başlıyor.

merhaba canım benim eşimde cumartesi teslim şimdiden Allah kavuştursun diliyim :1hug:

hoşgeldiniz kızlar.. bizim şafak karanlık birlikte sayarız inşallah..

kızlar perşembe mi belli oluyor yerleri?
inşallah güzel yerler çıkar yerimseniben

evet çarşamba gecesi belli olacakmış.. artık belli olana kadar uyku yok :)
inşallah iyi yerler çıkar canım. dualarınızı eksik etmeyin herkes için..

inşallah iyi yerler çıkar canım

Hepımıze sabır dıyorum. Nasıl bıtecek 5,5 ay bılmem. GUN ICINDE BELKI ACIKLANIR DIYE BIR UMUT BAKINIYORUM

Haksızlık bu perŞembe bellı olcak cuma yola cıkacaklar bu kadarda dÜŞÜncesılık yapılmaz ama

eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek arkadaşların hepsine selamlar hoşgeldiniz
bizim şafaklar azalıyor bir bir darısı çabucak sizlerin başına
ama sonlara yaklaştıkça zaman geçmiyor duruyor gibi

Hepİmİze sabır dıyorum. Nasıl bıtecek 5,5 ay bılmem. GUN ICINDE BELKI ACIKLANIR DIYE BIR UMUT BAKINIYORUM

canım seni çok iyi anlıyorum ama bugunden açklanmaz her yıl aynı şekilde 9 - 10 aralık arası açıklanıyormuş. beklemek çooookkkk zorrrrrrrrrrrrrr....

seyyalciğim 17 ocak sanırım izin kullanmayanlar için
bende almaya mı gitsem diyorum
gerçi uçakla gelirse pek bi anlamı olmaz sanırım

elvinciğim günaydın canım

Hosbulduk kizlar, artik beraber safak sayacagizturkbayragi
Sevdiklerinize hayirli teskereler

Cumartesı teslım ama belkı uzak yerlere gıderse cuma aksamdan cıkması gerekebılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…