- 11 Ağustos 2008
- 12.350
- 1.662
- 773
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.101
seyyaltanercim maşallah diyeyim sana ben aynı cesareti gösteremem herhalde :1no2:
valla senin çocuk gezgin olup çıkacak kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar benım eşimde bu hafta sonu teslım olacak sızlerın bıttı oldu benım yenı başlıyor.
hayrancığım eşinin denetim olayı ne oldu
zorla izin kullandıracaklarmıymış
merhaba kızlar benım eşimde bu hafta sonu teslım olacak sızlerın bıttı oldu benım yenı başlıyor.
merhaba canım benim eşimde cumartesi teslim şimdiden Allah kavuştursun diliyim :1hug:
kızlar perşembe mi belli oluyor yerleri?
inşallah güzel yerler çıkar yerimseniben
hoşgeldiniz kızlar.. bizim şafak karanlık birlikte sayarız inşallah..
evet çarşamba gecesi belli olacakmış.. artık belli olana kadar uyku yok :)
inşallah iyi yerler çıkar canım. dualarınızı eksik etmeyin herkes için..
evet ben korkuyorum özgür kız ayaklarında eve barka uğramayan dağda taşta gezen bir zillim olacak galiba :):)::)
:roflol: :roflol: :roflol:
bugün 41 yarın kırk değil miiii 39 olunca birde şafak doğan güneş dememiz grekmiyor muuuu ????[/QUOT
Hepİmİze sabır dıyorum. Nasıl bıtecek 5,5 ay bılmem. GUN ICINDE BELKI ACIKLANIR DIYE BIR UMUT BAKINIYORUM
günaydın herkesee..
_cilek_ ve sensible merhabalar. bende asker yolu bekliycem. paylaşımlara devam edelim ben forumu uzun süredir takip ediyorum ..paylaştıkça rahatlıyor insan.
9 aralıkta bazen akşam 8 gibi açıklandığıda oluyormuş ama farketmez ben zaten heyecandan bakamıcam. günlerdir uykularım huzursuz heyecandan.
seyyalciğim 17 ocak sanırım izin kullanmayanlar için
bende almaya mı gitsem diyorum
gerçi uçakla gelirse pek bi anlamı olmaz sanırım
elvinciğim günaydın canım
Haksızlık bu perŞembe bellİ olcak cuma yola cıkacaklar bu kadarda dÜŞÜncesİlİk yapılmaz ama
EŞİm cumartesı teslım ama nereye gıdecegını beklerkende zaman durdu sankı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?