Ksa dnem Askerlik...

Acıkcası gunlerdır huysuzlugu ustunde bır an Önce gıdıp gelsen dıyorum sanırım gıdınce bu sozlerıme pıŞman olucam ama asker olan o ben deĞılımkı :)

Acıkcası gunlerdır huysuzlugu ustunde bır an Önce gıdıp gelsen dıyorum sanırım gıdınce bu sozlerıme pİŞman olucam ama asker olan o ben deĞİlİmkİ :)

canım benim de eşim gitmeden bir gün önce küçük bir tartışma yaşamıştık huysuzdu ama askere gidince son gün yaşattığı huzursuzluk yüzünden ilerleyen zamanlarda o benden özür diledi askerdeyken çok iyi anlıyorlar bazı şeyleri bana askere gitmeden önce alışveriş yaparken çok yorulduğunu söylerdi istemezdi ama şimdi keşke senin yanında olsam alışveriş yapsak da nöbet tutmasaydım diyor

ACABA BENIM ESIMDE ANLARMI BAZI SEYLERI.YANLIZ ÜZÜLÜYORUM AMA İÇTEN İÇE SEN GÖRÜRSÜN ASKERDE EDALARIMDA VAR YANİ:):teytey::teytey:

Bence burda birbirimizi üzmeyelim. Nolcak napıp gelsinle işte onların askerliği 5 ay bızımkı bı ömür sürüyor. Napcan işte onlar bize üzülülüyormuuuuu

kızlar aslında kıymetimizi anlıyorlar. Bi yöndende iyi oldu ama keske biz etkilenmeseydik

evet kesinlikle kıymetimiz anlaşılıyor ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim onun da kıymetini ben daha çok hissettim daha büyük bir sevgiyle eşimi seviyorum şimdi ayrılık sevgiyi pekiştirirmiş bunu çok iyi anladım
kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz zor ama çabuk geçen bir süreç ben kocamı bekledim 41 günümüz kaldı kızımızın doğmasına da 13 hafta var mevlam hepinize sabırlar versin sağlıcakla kucaklamanızı nasip etsin ve bu süreç en az etki ile geçsin unutmayın onlar orada çok sıkıntılı zamanalr geçirebiliyorlar yardımcı olmaz bu süreçte onlrı rahatlatıp sizleri daha çok sevmelerini sağlmak sizin elinizdeeeee hepinize başarılar diliyorummmm :lepi::lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ACABA BENIM ESIMDE ANLARMI BAZI SEYLERI.YANLIZ ÜZÜLÜYORUM AMA İÇTEN İÇE SEN GÖRÜRSÜN ASKERDE EDALARIMDA VAR YANİ:):teytey::teytey:

anlar anlar elbette anlayacak kıymetinizi ama birliktelik bu nolcak ki gelecek bir senye kalamdan gene aynı tas aynı hama oalcağız :):): gene bizler kapris onlar kalaslık etmeye devam edecekelr :) :)::):):)

ÇalıŞanlar ıÇın bıraz daha kolay sankı.vallahı ben bıde spora yazılırım ıŞten spora sonra yat kalk gene ıs boyle geÇer dıyorumevde olsam kafayı yer ınsan

ben rüyamda mardin merkeze gördüm umarım tersı çıkarda batıya gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…