- 7 Aralık 2009
- 3.236
- 864
- 123
- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.121
Ah ah sorma canim ya.[/QUOTUZEK YERLERE CIKARSA CUMADAN CIKAR SANIRIM
Kizlar bu 5.5 ay toplam kac gün oluyor, simdi hesap yapmaya üseniyorum:ecrin_bebek:
Kizlar bu 5.5 ay toplam kac gün oluyor, simdi hesap yapmaya üseniyorum:ecrin_bebek:
Acıkcası gunlerdır huysuzlugu ustunde bır an Önce gıdıp gelsen dıyorum sanırım gıdınce bu sozlerıme pİŞman olucam ama asker olan o ben deĞİlİmkİ :)
ACABA BENIM ESIMDE ANLARMI BAZI SEYLERI.YANLIZ ÜZÜLÜYORUM AMA İÇTEN İÇE SEN GÖRÜRSÜN ASKERDE EDALARIMDA VAR YANİ:):teytey::teytey:
kızlar aslında kıymetimizi anlıyorlar. Bi yöndende iyi oldu ama keske biz etkilenmeseydik
4,5 senedir beraberiz
ACABA BENIM ESIMDE ANLARMI BAZI SEYLERI.YANLIZ ÜZÜLÜYORUM AMA İÇTEN İÇE SEN GÖRÜRSÜN ASKERDE EDALARIMDA VAR YANİ:):teytey::teytey:
anlar anlar elbette anlayacak kıymetinizi ama birliktelik bu nolcak ki gelecek bir senye kalamdan gene aynı tas aynı hama oalcağız :):): gene bizler kapris onlar kalaslık etmeye devam edecekelr :) :)::):):)
Amin hepimize uzun uzun mutluluklar versın
kızlar aslında diğer arkadaşları bilmiyom ama eşimin askerlik yapacağı yer içime doğmuştu hatta eşime bile söylemiştim o da sonucu görünce şaşırmıştı insanın içine de azıcık doğuyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?