Ksa dnem Askerlik...

eşimin terhis tarihi 17 ocak ama komutanlar 1 bün daha erken gönderebiliriz demişler :lepi:sositosositozemuszemusdelikafaduldenhihoyyyt
inşallah bir gün daha evvel gönderirler :Saruboceq:

eşimin terhis tarihi 17 ocak ama komutanlar 1 bün daha erken gönderebiliriz demişler :lepi:sositosositozemuszemusdelikafaduldenhihoyyyt
inşallah bir gün daha evvel gönderirler :Saruboceq:

ay ne guzel ya bızım 25 ocak ızın almıstı... kızlar eger varya nısanlınız sozlunuz sevgılınız vs cok gorusemıycegınız bır zamanda ızın falan almaya kalkcak olursa gel dıye ısrar etmeyın sonra 9-10 gun uzuyor o gunlr emınım en zor gunler olcak bize (

selam kızlar nasılsınız
nişanlımın dayısının oğlu komutan erzuruma çok iyi dedi
bak bu çok iyi olmuş canım. nişanlım acemi birliğindeyken bizim de bir akrabamız vardı subay yardımcı olmuştu nişanlıma. eğitimden kurtulması için onu kantinci olarak yazdırmıştı =)) O yüzden acemiliği daha rahat geçmişti.

bilmem benim nişanlım da 7günlük izin kullandı ama 24 ocakta yola çıkacak. sizin neden 25 ocak ki :uhm:

Şu hercai hayata bir kere geldik
Yedik içtik doyduk kalktık hesabı birlikte verdik
Sinsi hayat ihtirası bana hiç uğramadı
Dünya malı zenginin olsun sen benim kadınım

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

bilmem benim nişanlım da 7günlük izin kullandı ama 24 ocakta yola çıkacak. sizin neden 25 ocak ki :uhm:

bilmiyorum yaa daha asılmamıs cıkcagı tarıh o sordurmus.. belkı uzak yerse bazılarına 2 gun yol ıcın erken cıkartıyorlar galıba. belkıde ondandır. neyse tek basıma o gune kadar saymıycam demekkı =))

ah kızlar valla insanın başına kötü bişey gelecekse her yerde gelebilir
iyi yer kötü yer die bişey yokta işte
gönlümüzü avutuyoruz bi şekilde işte
askerlik işte mecbur yapılacak

canım eşim izin kullanmk istedi ama hayır dedim hep şimdi de erken geliyor ama izin kullanmak mantıklı çünkü iki bayram geçti insan bayramda sevdiklerinin yanında olmak istiyor

askerimin yanına sadece bir defa gidebildim o kadar özledim ki
zamman her zamn çabuk geçer ama bir şey istesen geçmek bilmez saniyeler bile yıl gibi geliyor insana

canım eşim izin kullanmk istedi ama hayır dedim hep şimdi de erken geliyor ama izin kullanmak mantıklı çünkü iki bayram geçti insan bayramda sevdiklerinin yanında olmak istiyor

evlıler ıcın mantıklı zaten en azından yanınıza gelıyor.. ama dıger turlu oylede olmuyor. aılesının yanında kaldı aılesı de baska sehırde bende gercı ank da deıldım yanı hıc bı sekılde gorusemedık. yanınada gıdemedım hıc mafoldumben

ay saol canim insallah rahatcana yapar ya :))

canım eşim aradı ona sordum ktm dekiler uykusuzluktan şikayet ediyorlarmış yani baska yerden gelen askerlerle ilgilenenler haricinde iyi ii komutanlarda denk gelirse bi sıkıntısı olmaz inşaallah Allah kavuştursun canım

saol canim simdi cok mutsuz ama umarm orda mutlu olabilir ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…