- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.961
selam kızlar nasılsınız
nişanlımın dayısının oğlu komutan erzuruma çok iyi dedi
eşimin terhis tarihi 17 ocak ama komutanlar 1 bün daha erken gönderebiliriz demişler :lepi:sositosositozemuszemusdelikafaduldenhihoyyyt
inşallah bir gün daha evvel gönderirler :Saruboceq:
bak bu çok iyi olmuş canım. nişanlım acemi birliğindeyken bizim de bir akrabamız vardı subay yardımcı olmuştu nişanlıma. eğitimden kurtulması için onu kantinci olarak yazdırmıştı =)) O yüzden acemiliği daha rahat geçmişti.selam kızlar nasılsınız
nişanlımın dayısının oğlu komutan erzuruma çok iyi dedi
bilmem benim nişanlım da 7günlük izin kullandı ama 24 ocakta yola çıkacak. sizin neden 25 ocak ki :uhm:ay ne guzel ya bızım 25 ocakızın almıstı... kızlar eger varya nısanlınız sozlunuz sevgılınız vs cok gorusemıycegınız bır zamanda ızın falan almaya kalkcak olursa gel dıye ısrar etmeyın sonra 9-10 gun uzuyor o gunlr emınım en zor gunler olcak bize (
bilmem benim nişanlım da 7günlük izin kullandı ama 24 ocakta yola çıkacak. sizin neden 25 ocak ki :uhm:
ben de ne zaman bitecek bu günler diyordum şimdi 37 gün kalmış
ay ne guzel ya bızım 25 ocakızın almıstı... kızlar eger varya nısanlınız sozlunuz sevgılınız vs cok gorusemıycegınız bır zamanda ızın falan almaya kalkcak olursa gel dıye ısrar etmeyın sonra 9-10 gun uzuyor o gunlr emınım en zor gunler olcak bize (
Kisa dönemmiydi canim?
canım eşim izin kullanmk istedi ama hayır dedim hep şimdi de erken geliyor ama izin kullanmak mantıklı çünkü iki bayram geçti insan bayramda sevdiklerinin yanında olmak istiyor
ay saol canim insallah rahatcana yapar ya :))
canım eşim aradı ona sordum ktm dekiler uykusuzluktan şikayet ediyorlarmış yani baska yerden gelen askerlerle ilgilenenler haricinde iyi ii komutanlarda denk gelirse bi sıkıntısı olmaz inşaallah Allah kavuştursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?