- Konu Sahibi divine_time
-
- #9.981
askerler ne zaman yola çıkıyor kızlar, biz cumartesi hep beraber gidip arabayla bırakıcaz eşimi mafoldumben
oh ya eşim bugün akşam aradı eşimin sesini duyunca içim çok rahatladı :icecream:
dün bir tanem dediğim gibi ıspartadan izmire döndüğü için yorulmuş arayamamışa.s
askerler ne zaman yola çıkıyor kızlar, biz cumartesi hep beraber gidip arabayla bırakıcaz eşimi mafoldumben
ii geceler arkadaşlar.bende Allah nasip ederse yarın gece 11.30 da göndereceğim eşimi.edirne-keşana gidecek.dün geceye kadar hiç inanmıyordum gideceğine.ama sonucu görünce kabullenmek zorunda kaldım.nasıl geçecek bilmiyorum.şimdiden zor tutuyorum kendimi.Allah hepsini sağ salim yerlerine ulaştırıp tekrar yanımıza,ailelerine sağ salim dönmelerini nasip etsin.bende sizlerle şafak sayacağım.Allah bizlerin ve onların yardımcısı olsun...
ii geceler arkadaşlar.bende Allah nasip ederse yarın gece 11.30 da göndereceğim eşimi.edirne-keşana gidecek.dün geceye kadar hiç inanmıyordum gideceğine.ama sonucu görünce kabullenmek zorunda kaldım.nasıl geçecek bilmiyorum.şimdiden zor tutuyorum kendimi.Allah hepsini sağ salim yerlerine ulaştırıp tekrar yanımıza,ailelerine sağ salim dönmelerini nasip etsin.bende sizlerle şafak sayacağım.Allah bizlerin ve onların yardımcısı olsun...
Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten zor ama yapmak zorunda
Kara SevdaaaammmŞeniz
Safak kac?zemuszemus
37 :lepi:
yarından sayarsan 1 gün fazla sayman lazım çünkü 12 aralık baslangıçsositosositosositosositosositososito
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
zemuszemuszemuszemuszemuszemus
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Ben yarindan itibaren safak saymaya basliyorum, cünkü yarin gidiyor nisanlimmafoldumben
yarından sayarsan 1 gün fazla sayman lazım çünkü 12 aralık baslangıç
ama erken gidince erken de bırakıyorlarsa ona bişi diyemem ama şuda var ktm ye gitmsi gerekenler öle salına salın tek çıkamıyorlar ondan sanmıyorum diğerlerinden 1 gün önce çıkacağını
Hmm ozaman ben cumartesinden baslayayim.
Nasil gececek günler.. 28 günmüs acemi birlik. Esin cep telefonu götürmüsmüydü?
Bizimki, birlige versemde calinir diye götürmüyor, dandik bi telefon bulursam yanima alirim diyor. Yoldayken haber almak istiyorum ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?