Ksa dnem Askerlik...

askerler ne zaman yola çıkıyor kızlar, biz cumartesi hep beraber gidip arabayla bırakıcaz eşimi mafoldumben

Canim benimki yarin yolcumafoldumben
Ya ucakla yada otobüsle gidecek. Otobüsle daha kolaymis, bakalim yarin telefonla görüsüp ögrenirim.
Cep telefonlarini esleriniz evdemi birakiyor, yanlarindami götürüyor kizlar?
Nisanlim dandik bi telefon bulursam yanima alirim dedi, kendininkini götürmeyecek, orda calinir diyor.

ii geceler arkadaşlar.bende Allah nasip ederse yarın gece 11.30 da göndereceğim eşimi.edirne-keşana gidecek.dün geceye kadar hiç inanmıyordum gideceğine.ama sonucu görünce kabullenmek zorunda kaldım.nasıl geçecek bilmiyorum.şimdiden zor tutuyorum kendimi.Allah hepsini sağ salim yerlerine ulaştırıp tekrar yanımıza,ailelerine sağ salim dönmelerini nasip etsin.bende sizlerle şafak sayacağım.Allah bizlerin ve onların yardımcısı olsun...

Allah yardımcın olsun canım zor gerçekten zor ama yapmak zorunda

Canim hiiiic üzülme, Edirne kesanda bizzat bulunmus biri olarak, esinin cok sansli oldugunu söyleyebilirim. Az önce askere gitmis olan kisilerin yorumunu okurken, Edirnenin neresine düsersen düs rahat askerlik yaparsin yazmis biri.
Benim yengemin ailesi ordalar, öyle güzel bir yer ki anlatamam.
Icin rahat olsun, hayirli teskereler canim, cabuk gececek insAllah.

sositosositosositosositosositososito

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Ben yarindan itibaren safak saymaya basliyorum, cünkü yarin gidiyor nisanlimmafoldumben

Bu arada canim, cizelge varya hani, onu kullanici paneline eklediginde nasil ekliyorsun, ben unuttum? bi HTLM var, birde Ezcode var, baska birsey daha var. Hangi linki eklemeliyim, ve sanirim linkin hepsini eklemiyorduk.Cizelgemde hazir olsun.

yarından sayarsan 1 gün fazla sayman lazım çünkü 12 aralık baslangıç
ama erken gidince erken de bırakıyorlarsa ona bişi diyemem ama şuda var ktm ye gitmsi gerekenler öle salına salın tek çıkamıyorlar ondan sanmıyorum diğerlerinden 1 gün önce çıkacağını

Hmm ozaman ben cumartesinden baslayayim.
Nasil gececek günler.. 28 günmüs acemi birlik. Esin cep telefonu götürmüsmüydü?
Bizimki, birlige versemde calinir diye götürmüyor, dandik bi telefon bulursam yanima alirim diyor. Yoldayken haber almak istiyorum ondan.

benim eşim götürmedi canım yakalanırsa cezza alır kaldıramayız ikimizde cezayı falan bide eşime karşı bi kıskançlık var kısa dönem olunca pekte insiyatifli davranmıyorlar komutan severse iyi ise falan o baska ama Tuncelide pekte iyi yok bence şimdi götürmesin ustalığa geçineye kadr sabredin rahat bi yerse öle alsın ankesör işinizi görürse bence riske girmeye deymez ama yakalanmadan konuşmakta güzl olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…