Ksa dnem Askerlik...

Yok canim gizli gizli tutmayacak telefonu, sadece yol boyunca yaninda bulunacak, birlige gidincede teslim edecek. Aman ceza yemesin istemem, dayanirim 28 gün. Bu arada 28 yasindamisin? hep canim canim diyorum ama ablada demeliyim bi mahsuru var mi?

yol içinse olablir birliğe versin çıkarken alsın ama dandik bişi olması önemli kaydirigubbakcemile3
istediğin şekilde hitap edebilirsin canım benim için bi mahsuru yok
sen kaç yaşındasın

yol içinse olablir birliğe versin çıkarken alsın ama dandik bişi olması önemli kaydirigubbakcemile3
istediğin şekilde hitap edebilirsin canım benim için bi mahsuru yok
sen kaç yaşındasın

Evet oda öyle diyorkaydirigubbakcemile3
En azindan birlige vardigini anlayayim.
Tamam ablaciiiimmmmmm:1hug:
86liyim bende 23

ama telefonun geri gelmeme olasılığınıda düşünün kaydirigubbakcemile3

Iste o yüzden diyorki eski bi telefon bulayimda onu götüreyim.
Malinada pek düskünkaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik

Melek ablacim ben yavas yavas yatayim, yarin saat 8.30da kalkmam lazim.
Uyku düzenimde kacti bu askerlik yüzündenmafoldumben
Cumarteside arkadasimin dügünü var, bu halde nasil keyiflenecegim bilmiyorummafoldumben

Hadi ablacim, cok cok öptüm seni, dualarimdasin esinle beraber, kendine dikkat et yarin görüsürüz.

Askerlerimiz Allah'a emanetturkbayragi

tamam Allah razı olsun canım sende Allaha emanet ol Allah yardımcın olsun ve dayanma gücü versin :1hug:

kızlar nişanlım on beş dakikaya kadar burda olacak akşam 9 arabası ile burdan gidecek manisa ya çok heyecanlıyım gece onun için bir kağıt yazdım cüzdanına koyacam okur giderken. daha gelmeden sürekli ağlayasım geliyo zor tutuyorum kendimi inşallah birazdan onu görünce ağlamam güzel bir gün geçirsin istiyorum

bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)

canım benim nişanlımla aynı yere gidiyorlar.. :)

kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmış klava:

ya o çok karmaşık bir durum yusumunda söylediği gibi daha sonra doğuda 4 ay görev yapmak gibi bir durum sözkonusu. belki böylesi hayırlıdır sen içini ferah tut.

Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?

Bekletme fazla beni askerim..
Gel sag saglim..gelde hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3

süper olmuş... :alkisalkisalkis

canımm Allah kavuştursun hepimizi.. bugun bol bol gezin vakit geçirin.. :asigim:

bende geldim
burcucum 20 lere ne kaldı ki yerimseniben

ve şafak 36 turkbayragi

sensible benim eşim hattını götürdü
orda kısa uzunlardan teli olanlar vardır mutlaka
onların teli alır
bide acemilikte sıkarlar biraz canım
bol bol kontörlü kart alsın

benimkide arada hattan arıyo rahat rahat konusabiliyoruz hihoyyyt
acayip heyecanlıyım ben ya evde sürekli ne alsam ne yapsam geldiğinde nereye gitsek diye düşünüp duruyorum.. birazda cool takılcam ogün beni üzdüğünü kızdırdıgını anlasın:dilcikar: gerçi dayanamam yüzünü görünce:asigim:

sağsalim gelsinler bian önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…