- 8 Eylül 2009
- 1.320
- 1
- 156
- 44
- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.001
benim eşim götürmedi canım yakalanırsa cezza alır kaldıramayız ikimizde cezayı falan bide eşime karşı bi kıskançlık var kısa dönem olunca pekte insiyatifli davranmıyorlar komutan severse iyi ise falan o baska ama Tuncelide pekte iyi yok bence şimdi götürmesin ustalığa geçineye kadr sabredin rahat bi yerse öle alsın ankesör işinizi görürse bence riske girmeye deymez ama yakalanmadan konuşmakta güzl olur :lepi:
canım bu linkte var hepsi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=10407862#post10235279
Yok canim gizli gizli tutmayacak telefonu, sadece yol boyunca yaninda bulunacak, birlige gidincede teslim edecek. Aman ceza yemesin istemem, dayanirim 28 gün. Bu arada 28 yasindamisin? hep canim canim diyorum ama ablada demeliyim bi mahsuru var mi?
yol içinse olablir birliğe versin çıkarken alsın ama dandik bişi olması önemli kaydirigubbakcemile3
istediğin şekilde hitap edebilirsin canım benim için bi mahsuru yok
sen kaç yaşındasın
Evet oda öyle diyorkaydirigubbakcemile3
En azindan birlige vardigini anlayayim.
Tamam ablaciiiimmmmmm:1hug:
86liyim bende 23
ama telefonun geri gelmeme olasılığınıda düşünün kaydirigubbakcemile3
Iste o yüzden diyorki eski bi telefon bulayimda onu götüreyim.
Malinada pek düskünkaydirigubbakcemile3lülülülülülünaniknanik
Melek ablacim ben yavas yavas yatayim, yarin saat 8.30da kalkmam lazim.
Uyku düzenimde kacti bu askerlik yüzündenmafoldumben
Cumarteside arkadasimin dügünü var, bu halde nasil keyiflenecegim bilmiyorummafoldumben
Hadi ablacim, cok cok öptüm seni, dualarimdasin esinle beraber, kendine dikkat et yarin görüsürüz.
Askerlerimiz Allah'a emanetturkbayragi
ne günlerdi şu asker yolu beklemek çok değişik duygularkafamçokkarıştı 327.dönem olarak biz bitirdik kızlar sizlerinde tez biter inşallah
=))
inşallah canım 20lere düşüyoruz yakındadelikafadulden
bnm erkek arkadşaimin da kısmeti iskenderun kısa donem oldu. bahriyeli yarim var artık:)
kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olacakmışklava:
Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?
Bekletme fazla beni askerim..
Gel sag saglim..gelde hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3
kızlar nişanlım on beş dakikaya kadar burda olacak akşam 9 arabası ile burdan gidecek manisa ya çok heyecanlıyım gece onun için bir kağıt yazdım cüzdanına koyacam okur giderken. daha gelmeden sürekli ağlayasım geliyo zor tutuyorum kendimi inşallah birazdan onu görünce ağlamam güzel bir gün geçirsin istiyorum
seninki izmirde mi canım
=))
inşallah canım 20lere düşüyoruz yakındadelikafadulden
benimkide arada hattan arıyo rahat rahat konusabiliyoruz hihoyyytbende geldim
burcucum 20 lere ne kaldı ki yerimseniben
ve şafak 36 turkbayragi
sensible benim eşim hattını götürdü
orda kısa uzunlardan teli olanlar vardır mutlaka
onların teli alır
bide acemilikte sıkarlar biraz canım
bol bol kontörlü kart alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?