- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.021
yaşasınnnnnnnnn oleyyyyy kaydirigubbakcemile2:teytey:delikafaduldendelikafadulden:sm_cool::dance:
benimkide arada hattan arıyo rahat rahat konusabiliyoruz hihoyyyt
acayip heyecanlıyım ben ya evde sürekli ne alsam ne yapsam geldiğinde nereye gitsek diye düşünüp duruyorum.. birazda cool takılcam ogün beni üzdüğünü kızdırdıgını anlasın:dilcikar: gerçi dayanamam yüzünü görünce:asigim:
sağsalim gelsinler bian önce inşallah
kaydirigubbakcemile3 onlarda dayanamıyoki napalım huyumuz kurusunkaydirigubbakcemile3öyle oluyor burcucum açmayayım telini bakmayayım yüzüne diyorum ama gel görki o simsiyah gözleri yok mu hep başımın belası oldular
kaydirigubbakcemile3 onlarda dayanamıyoki napalım huyumuz kurusunkaydirigubbakcemile3
yakın zamanda görüşcekmisiniz canım bayramda filan görüşebildinizmi?
sabah biyerden tlf bulmuş mesaj atmıs ben uyurkenopuyorumnanaktan,
mesajıyla uyanmayalı çok olmuştu, çok özlemişim geldiğinde dibinden ayrılmıycam öpücük manyağı yapıcam Şeniz
sabah biyerden tlf bulmuş mesaj atmıs ben uyurkenopuyorumnanaktan,
mesajıyla uyanmayalı çok olmuştu, çok özlemişim geldiğinde dibinden ayrılmıycam öpücük manyağı yapıcam Şeniz
her köşede sıkıştır burcucum kaydirigubbakcemile2
:asigim:
denizden tüyolar :roflol::kedi:
ne yapayım dirimcim biz sıkıştırmasak onlar sıkıştırıyorr delikafadulden
ay kıyamam canım ya evlenirsiniz inşallah hersey yoluna girer ozaman, bizimde nolcağımız belli değil döndüğünde işi hazır ama başka biyerle görüşmek istiyo orası da kocaelindemafoldumben eğer giderse ben yalnız kalıcam burda okul iş derken kocaeilne gitmem mümkün olmaz görüşmemiz çok zor..yok burcucum 70 gündür görüşmüyoruz ramazan bayramında asker dönüşü görüştük işte mafoldumben 1300 km mesafe var :gitme: hafta taili filan yok zaten nişanlımın haftada 1 gün veriyorlar ondada nasıl görüşeceğiz
sapıklık yapıcam zaten kaçışı yokdelikafadulden annemlerle filan yemek yerken kaş göz kırpardım nasıl utanırdı kafasını baska tarafa çevirirdi:roflol: çok özledim her hali gözümün önüne geliyo delircem yaher köşede sıkıştır burcucum kaydirigubbakcemile2
beni nişanda bile 1 hafta görüşmeyince rahat bırakmamıştı okadar insanın içindeakannehirne yapayım dirimcim biz sıkıştırmasak onlar sıkıştırıyorr delikafadulden
ay kıyamam canım ya evlenirsiniz inşallah hersey yoluna girer ozaman, bizimde nolcağımız belli değil döndüğünde işi hazır ama başka biyerle görüşmek istiyo orası da kocaelindemafoldumben eğer giderse ben yalnız kalıcam burda okul iş derken kocaeilne gitmem mümkün olmaz görüşmemiz çok zor..
hayırlısı ya askerlik bitiyo ama dert bitmiyomuş:çok üzgünüm:
sapıklık yapıcam zaten kaçışı yokdelikafadulden annemlerle filan yemek yerken kaş göz kırpardım nasıl utanırdı kafasını baska tarafa çevirirdi:roflol: çok özledim her hali gözümün önüne geliyo delircem ya
beni nişanda bile 1 hafta görüşmeyince rahat bırakmamıştı okadar insanın içindeakannehir
asker dönüşü yemeklerine şap katalım bünyeleri kaldırmaz :roflol:
:kedi:
durun avatarımı değiştireyim bare
konuya uygun olsun demi :hulya::icecream:
iyi aksamlar ilarzucum, seninde gözün aydin bu arada, Allah kavustursun canim.
benimde eşim 17 ocakta gitti
abim yapalı 3 yıl falan oldu onunda değişmemişti yani dedim ya ihtiyaç varsa baska yere gönderirler oda çok nadir
canım erzuurmdan çıkmaz erzurumun içinde gidilecek baska yer varsa oraya gönderirler
kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olaaacakmışklava:
Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?
Bekletme fazla beni askerim..
Gel sag saglim..gelde hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız
nişanlımın dayısının oğlu komutan erzuruma çok iyi dedi
Canim benimki yarin yolcumafoldumben
Ya ucakla yada otobüsle gidecek. Otobüsle daha kolaymis, bakalim yarin telefonla görüsüp ögrenirim.
Cep telefonlarini esleriniz evdemi birakiyor, yanlarindami götürüyor kizlar?
Nisanlim dandik bi telefon bulursam yanima alirim dedi, kendininkini götürmeyecek, orda calinir diyor.
gece nöbetinde beni aramıştı allah dedim noluyoruz itiki 1200km vardı aramızda o ankaydirigubbakcemile3şap filan fayda etmiyor valla gece 2 nöbetlerini anlatmayyım size :roflol:
hayırlısı burcucum bekliyoruz bakalım bugünde çok hüzünlendim ya sanki kimsem yokmuş gibi aklıma geldi gözlerim dolu dolu oldu bak şimdimafoldumben
bende her daim resimlerimize bakıyorum :gitme: merdivenden çıkarken poposuna bir vururdum kaçardı ben kovalardım kafamçokkarıştı mıncıklayacağım gel buraya diye senağlama sıyırmama az kaldı benimde
günaydın mücahitleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
akaşm saat 22 uçağı ile gidiyor sevdiceğim....
çok kızgınım ona bir hafta önce görüştük yok uğurlama yapılmayacak istemiyorum kendim evden çıkıp gideceğim tek başıma da gelme de bilmem ne de
geçen hafta gittim bu hafta istemedi beni dayanamıyorum dedi gelme zaten annemler de gelmeyecek tek başıma gidecem dedi.
dün akşam konuşurken ablası uçak biletini almış kredi kartından geçirmiş saat 22 ya bi erkek bulunması gerekiyor yanında dedi. o yüzden babam da gelecek dedi
babam gelince annem de gelir dedi abim de dedi
ben çıldırdım
madem annenler gelebiliyordu beni istemedinmafoldumben dedim. dayanamıyorum seni görünce yapma böyle dedi...
o kadar çok sinirlendim ki akşam ona dedim ki
orda o kadar çok özlersin ki beni dedim keşke son göndermeye gelseydi diye kahrol oralarda emi dedim..
gelmeyecem senin yemin törenine git ananlarla yemin et sen o zaman da dayanamazsın zaten dedim
çok sinirlendim çok yaa hala gözlerim doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?