Ksa dnem Askerlik...

öyle oluyor burcucum açmayayım telini bakmayayım yüzüne diyorum ama gel görki o simsiyah gözleri yok mu hep başımın belası oldular

birazdan izin isteyeceğim öğleden sonra için.stres yaptım.. sevdiceğim bu gece yola çıkıyor gitmeden biraz zaman geçirelim.. burda vakit geçmioooo... mafoldumben

sabah biyerden tlf bulmuş mesaj atmıs ben uyurkenopuyorumnanaktan,
mesajıyla uyanmayalı çok olmuştu, çok özlemişim geldiğinde dibinden ayrılmıycam öpücük manyağı yapıcam Şeniz

kaydirigubbakcemile3 onlarda dayanamıyoki napalım huyumuz kurusunkaydirigubbakcemile3
yakın zamanda görüşcekmisiniz canım bayramda filan görüşebildinizmi?

yok burcucum 70 gündür görüşmüyoruz ramazan bayramında asker dönüşü görüştük işte mafoldumben 1300 km mesafe var :gitme: hafta taili filan yok zaten nişanlımın haftada 1 gün veriyorlar ondada nasıl görüşeceğiz

ay kıyamam canım ya evlenirsiniz inşallah hersey yoluna girer ozaman, bizimde nolcağımız belli değil döndüğünde işi hazır ama başka biyerle görüşmek istiyo orası da kocaelindemafoldumben eğer giderse ben yalnız kalıcam burda okul iş derken kocaeilne gitmem mümkün olmaz görüşmemiz çok zor..
hayırlısı ya askerlik bitiyo ama dert bitmiyomuş:çok üzgünüm:
her köşede sıkıştır burcucum kaydirigubbakcemile2
sapıklık yapıcam zaten kaçışı yokdelikafadulden annemlerle filan yemek yerken kaş göz kırpardım nasıl utanırdı kafasını baska tarafa çevirirdi:roflol: çok özledim her hali gözümün önüne geliyo delircem ya

hayırlısı burcucum bekliyoruz bakalım bugünde çok hüzünlendim ya sanki kimsem yokmuş gibi aklıma geldi gözlerim dolu dolu oldu bak şimdimafoldumben
bende her daim resimlerimize bakıyorum :gitme: merdivenden çıkarken poposuna bir vururdum kaçardı ben kovalardım kafamçokkarıştı mıncıklayacağım gel buraya diye senağlama sıyırmama az kaldı benimde

günaydın mücahitleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

akaşm saat 22 uçağı ile gidiyor sevdiceğim....

çok kızgınım ona bir hafta önce görüştük yok uğurlama yapılmayacak istemiyorum kendim evden çıkıp gideceğim tek başıma da gelme de bilmem ne de

geçen hafta gittim bu hafta istemedi beni dayanamıyorum dedi gelme zaten annemler de gelmeyecek tek başıma gidecem dedi.

dün akşam konuşurken ablası uçak biletini almış kredi kartından geçirmiş saat 22 ya bi erkek bulunması gerekiyor yanında dedi. o yüzden babam da gelecek dedi

babam gelince annem de gelir dedi abim de dedi

ben çıldırdım
madem annenler gelebiliyordu beni istemedinmafoldumben dedim. dayanamıyorum seni görünce yapma böyle dedi...

o kadar çok sinirlendim ki akşam ona dedim ki

orda o kadar çok özlersin ki beni dedim keşke son göndermeye gelseydi diye kahrol oralarda emi dedim..

gelmeyecem senin yemin törenine git ananlarla yemin et sen o zaman da dayanamazsın zaten dedim

çok sinirlendim çok yaa hala gözlerim doluyor

iyi aksamlar ilarzucum, seninde gözün aydin bu arada, Allah kavustursun canim.

çok teşekkürler canım

[QUOT
anladım canım

E=horizon;10402816]karaman da çok güzel..size de hayırlı uğurlu olsun inşallah..kütahya da bana çook uzak, ben trabzondayım (([/QUOTE]

çok teşekkürler bidenem

kızlar ya çok mal bişi oldu :tomato: benim nişanlım polis. polislerin askerliği 2 aya düşecekmiş sanırım o da çalıştığı yerde günlük 4 saatlik bir eğitim şeklinde olaaacakmış klava:

süpermiş yaaaa

Hem gururluyum, hem buruk..
Askerlik, sanki bir sonsuzluk..
Koskoca 158 gün gecer mi?
17 Mayis carcabucak gelir mi?

Bekletme fazla beni askerim..
Gel sag saglim..gelde hemen evlenelimkaydirigubbakcemile3

aynen canım ayneen

selam kızlar nasılsınız
nişanlımın dayısının oğlu komutan erzuruma çok iyi dedi

bak ne kadar üzdün kendini boşuna bebeğim

kart olayını bugün be de söyleyeyim ya tıkıştırsın bi yere bi tane alıp

şap filan fayda etmiyor valla gece 2 nöbetlerini anlatmayyım size :roflol:
gece nöbetinde beni aramıştı allah dedim noluyoruz itiki 1200km vardı aramızda o ankaydirigubbakcemile3

üzülmeee:1hug: geçicek hepsi canım güzel günleri düşün

arzucum canım benim bende nişanlımı gönderememiştim ayrı şehirlerdeydik:gitme: yemin töreninede gelme diyordu ama inadımı kıramadı atladım gittim valla sonrada nasıl mutlu oldu :1rolleyes: gelmeyin etmeyin dediklerine aldanma istemem yan cebime koyyerimseniben istersen oraya gidebilirsin arzucum..sımsıkı sarılılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…