Ksa dnem Askerlik...

ilarzu benim nişanlımda istemiyordu ben zorla gelicem dedim.

ayrılmak zor olur diye düşünmüştür. erkekler sulugöz vıcık vıcık ortamları kaldıramıyorlar. sonradan da kesin ailesi de illa gelelim demiştir o da kabul etmek zorunda kalmıştır.

sıkma canını emin ol senin kadar o da üzülüyodur.

ayrı şehirlerdemisiniz?

ilarzucum ikinizde hassassınız üzülme bukadar, benim nişanlımda gelmemi istememişti o halde görmemizi istemiyolar güçlü görünmk istiyolar ...
son anda terminale gittiğimde keske beni böyle görmeseydın demişti hatta
onların psikolojisi çok farklı artık huylarına gitmek lazım bisüre

ben de otogarda çok ağlamıştım hem de kayınpederim ve görümcem de vardı eşim de dayanamamıştı ağlamıştı ama insan kendini tutamıyor nereye baksam onun eşyalarını görüp ağlıyordum

ilk günler ses tonu değişmişti bağırmaktan, eğitimlerde çok hırçın oluyolar ve bağırmaya alıştıklarından telefonda bile bagırır olmustu sesini alçalt demekten bıkmıstım=)
birde baska birinden emir almak çok zoruna gidiyo askerde erkeklerin, yaşı benden küçük ama köle gibi emrine çalıştırıyo lafını çok duydum biaralar=)

boll boll düşündüğünden emin olabilirsin burcucumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hazirana evlenelim diyodu zaten korkuyorum başıma geleceklerden=)
siz konustunuzmu canım düğün tarihinizi baya var demiştin gerci
bende ertelemeye çalısıyorum ama o ısrar ediyo napcaz bilmiyorum valla

yemin törenine gel diyor gel,irsin diyor göndermeye gelme

çok sinir etti beni ben gönderemedim ....

değiliz canım o istanbul ben bursa

yarın o konya ben bursa yine yarın o karaman ben bursa

bu nişanlılar demek ki aynı huyun suyu canım ağla işte ne olacak sanki

:gitme:

olsun olsun az sıkılsın oralarda

evdeyken bi iş buyurduğumda ay hastayım yok fenayım bahane bulurdu

aha şimdi desin gomutan ay hastayım vay fenayım bugün eğitime girmeyeyim:))))

ben de ses tonunu merak ettim şimdi

yumuşacık bir ses tonu vardı hayvanlaşacak iyice demek:))

burcucum konuşmadık iş güç kesin olmayaınca cesaret edemiyoruz bakacağız artık. 10 yılı devirip öyle evleneceğiz böyle gidersekaydirigubbakcemile3

evet çok hoş avatar tam konuya uygun burcucumkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
bu şafak ilerlemiyomu ne:mymeka:takıldı sanki töbeee
bakalım bizim dönüş işi var bide yine gelme derse havaalına bu sefer cıngar çıkacak haberi yok şimdilik

ben eşimi otogarda karşılamak istemiyorum
otogarda rahatça sarılamam
Eşimin birileri bizi görecek sarılma falan demesini istemem yoksa sinirlenebilirim o an lmaz:
Bu yüzden evde rahat rahat sarılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…