- Konu Sahibi divine_time
-
- #10.041
gece nöbetinde beni aramıştı allah dedim noluyoruz itiki 1200km vardı aramızda o ankaydirigubbakcemile3
üzülmeee:1hug: geçicek hepsi canım güzel günleri düşün
ilarzucum ikinizde hassassınız üzülme bukadar, benim nişanlımda gelmemi istememişti o halde görmemizi istemiyolar güçlü görünmk istiyolar ...
son anda terminale gittiğimde keske beni böyle görmeseydın demişti hatta
onların psikolojisi çok farklı artık huylarına gitmek lazım bisüre
konuya uygun olsun dedim canım kaydirigubbakcemile3 dirimde değiştircekti gelemedi=)burcu avatarın süper yaaa delikafadulden :dance:
konuya uygun olsun dedim canım kaydirigubbakcemile3 dirimde değiştircekti gelemedi=)
baya uygun olmuş burcucum :roflol: o gülün dikenlerini unutma amakaydirigubbakcemile3
allah seni napmasın kız:roflol: diken bana batmaz uzaktan bakıyorum ben o düşünsün şimdilik dikenini mikenini canım:roflol::roflol:
sabah sabah kaydirigubbakcemile3
boll boll düşündüğünden emin olabilirsin burcucumkaydirigubbakcemile3
arzucum canım benim bende nişanlımı gönderememiştim ayrı şehirlerdeydik:gitme: yemin töreninede gelme diyordu ama inadımı kıramadı atladım gittim valla sonrada nasıl mutlu oldu :1rolleyes: gelmeyin etmeyin dediklerine aldanma istemem yan cebime koyyerimseniben istersen oraya gidebilirsin arzucum..sımsıkı sarılılırsın
ilarzu benim nişanlımda istemiyordu ben zorla gelicem dedim.
ayrılmak zor olur diye düşünmüştür. erkekler sulugöz vıcık vıcık ortamları kaldıramıyorlar. sonradan da kesin ailesi de illa gelelim demiştir o da kabul etmek zorunda kalmıştır.
sıkma canını emin ol senin kadar o da üzülüyodur.
ayrı şehirlerdemisiniz?
ilarzucum ikinizde hassassınız üzülme bukadar, benim nişanlımda gelmemi istememişti o halde görmemizi istemiyolar güçlü görünmk istiyolar ...
son anda terminale gittiğimde keske beni böyle görmeseydın demişti hatta
onların psikolojisi çok farklı artık huylarına gitmek lazım bisüre
ben de otogarda çok ağlamıştım hem de kayınpederim ve görümcem de vardı eşim de dayanamamıştı ağlamıştı ama insan kendini tutamıyor nereye baksam onun eşyalarını görüp ağlıyordum
ilk günler ses tonu değişmişti bağırmaktan, eğitimlerde çok hırçın oluyolar ve bağırmaya alıştıklarından telefonda bile bagırır olmustu sesini alçalt demekten bıkmıstım=)
birde baska birinden emir almak çok zoruna gidiyo askerde erkeklerin, yaşı benden küçük ama köle gibi emrine çalıştırıyo lafını çok duydum biaralar=)
kaydirigubbakcemile3 hazirana evlenelim diyodu zaten korkuyorum başıma geleceklerden=)
siz konustunuzmu canım düğün tarihinizi baya var demiştin gerci
bende ertelemeye çalısıyorum ama o ısrar ediyo napcaz bilmiyorum valla
denizcim aynen ben de sendenim balım
daha gelecek iş bulacak evleneceezzz
ahhh ahh arzucum tam iş bulduk başlayacak derken ataması şırnağa geldi sevinemedim hiçne zaman evleneceğiz biz arzucum :1rolleyes:
dlkltn canım burada mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?