Kskan kaynanam

aah ah benimki de neler demiş evlenmeden önce, ama şimdi ağzını açamıyor mirmirmirmir.dedikleri çıkmadı çünkü...zemuszemus

sakın ve sessız ol. evlenmenıze az kalmış tadını kaçırma ne kendının ne eşinin. kaynanalar konuşur daha neler duycan ama duyma işte. gul geç. sıkıntı yapma,rehavet yapma ılışkınıze. bak daha yolun başındasın yapacagını yanlış hamleler senı boşanmaya göturur bılesın. çemkırmeyın karşılıklı. onun fıkrıne saygı göster ve fıkrını degıştırmeye çalış. kıskanmıştır de geç. kımse annesının kötulugunu ıstemez bır sure sonra eşin de senın ailen hakkında konuşmaya başlar bılesın :)

neden kayınvalideniz böyle düşünüyor ki,acaba istenmeyen gelin olduğunuz için mi,yada oğluna başka birini düşündüğü için mi..CADIARZU
neyse olan olmuş,siz ona bişey söylemeyin düğünden sonra siz iyi olun o utansın,baktın yine aynı sende araya mesafe koy olsun bitsin..

canım bir annem anlatmıştı annemin bir arkadaşının yüzüne kayın validesi oğlum bu kadar istemeseydi ben seni gelin diye eve sokmazdım demiş kadının 3 oğlu var ve en sevmediği gelini buydu şimdi ise en sevdiği gelini bu diğerleriyle muhattap dahi olmuyor ama bu teyze ne olursa olsun annecim annecim diyordu hep şimdi ne derse yanlış bile olsa kayınvalidesi doğru kabul ediyor

Nişanlınızla aranızda problem yoksa boşverin gitsin, keşke ağzından kaçırmasaymış bakın sizinde içinize bir kurt düşürdü.
Siz eskisi gibi devam edin, saygınızı gösterin ama yüzgöz olmayın.

kaynanan bekarsa acil evlendir derim benimkide bekar ah bir evlensede ben de kurtulsam konu dagilir

Cadı kaynan ne olacak bence sen ona laf falan vur anlasın yani pis kıskanç düğün yaklaşıyoya ondan öyle yapmıstır o sımdı ıyyyy cok gıcık su kaynana muılletı

sen kaynanasın galiba:) ne oldu gocunmus gıbısın

cok yanlis konuusuyorsunuz ! nedir yani bu yorum simdi

nedir kaynanalarla alip veremediginiz

sizin annenizde kaynana bunu unutmayiniz ! (bilgilerinizde evli yazdigi icin bunu soyluyorum)

ve yaptiginiz genellemeyi düsünerek, tartarak yapmalisiniz ...

ne demek kaynanayla dise dise kana kan hesabi

azicik sayginizi bilseniz bu durumlari belkide yasamiyacaksiniz

sevgiyle kalin ...

Son düzenleme:
konu sahibi arkadasim

bence simdiden kaynananizla kötü olmanin yollarini aramayin

burdaki yazan bazi kisilerinde doldurusuna gelmeyin

sen esinle mutlu bir yuva kurmak istiyorsan onlarla iyi gecinmeye bak

iyi gecinmeye bak derken asla kendini ezdir demiyorum

kaynananin senin hakkinda yanlis dusundugunu ona göster sevginle ve sayginla canim

insallah cok mutlu olursun :1hug:

boşver kulaklarını kapat evlendikten sonra nasıl olsa sana bişley diyecek o zaman yüzüne vurursun söylediklerini. benim kaynanada hep kavga etmiş eşimle hatta sıçırttın başıma demiş ben eşime sorduğumda hayır yok öyle bişey deyip kapatıyordu konuyu. annen şunu demiş bunu demiş dediğimde kim söylüyorsa yalan söylemiş diyordu annesinede soruyormuş yok oğlum ben demedim seni kandırmak için söylüyor seni bizden ayırmaya çalışıyor felan diyormuş. sonra kavga esnasında ben lafı açtım katakulleye getirdim bir bir söyledi yaptıklaırnı. eşimde anne hani söylemediydin hani yapmadıydın dedi mors oldu kaynana cadısı. bir dahada eşim inanmadı hiç onlara. benim ne kadar dürüst olduğumu biliyor çünkü. sabret canım onlar dışarıda kalıyor.

sakın muhattap olmayın sizi tanımadan yorum yapmış,ilerde ister düşünceleri değişir ister değişmaz kendi bilir,nişanlınız anne ağzına göre haraket eden bir erkek değil bu bir erkek için artı özelliktir.ben sizin yerinizde olsam oğluyla nekadar mutlu olduğumu ilerki zamanlarda gösterip onu çatlatırdım :jeyyar:

ya bunların kıskanç olmayanı yokmu yaa hiçbirimiz layık değiliz oğluşlarına onlar mükemmeler süperler bizde uzayda geldik manyak bunlar yaa
napcam demişsinya düğününde nispet yapa yapa döktürcen göbecikleriiiiiii :lepi: :lepi: :lepi:

sen şimdi bişe yapma sakin ol yap nikahı sonra bak bakalım sana nasıl davranıyor eşini sana karşı dolduruyor mu eğer bişe farkedersen o zaman sesini çıkar ve mesafe koy.

benimkide hala kiskanir.almisin eline oglumu parmaginda oynatiyon .birde parmagini göstererek...cok gülmüstüm.birde gülüyon diye bagirir. beniki de bekar evlensede gitse.gen kizlar gibi yarisir benle ben sacimi boyadrim ayni renk oda haftasina ev esyasini bile ayni seyi alir.lülülülülülü

benim kayınvalidemde öyle demiş bi zamanlar ,oğlum sen bu kızla yapamassın

demiş yıllar önce ,ben eşimden değil ama başkalarından duymuştum ,tabi sonra utandı bu

söylediğinden,ben tahmin ettiği gibi çıkmadım..bana beceriksiz ,yemek yapamaz ,hep çalışmış bundan

kadın olmaz, anne olmaz gözüyle bakıyodu,şimdi en sevdiği gelini benim..herkese göğsü kabararak

tanıştırır ,beni över ,sever ,bence hemen yargılama ,evlendikten sonra senin ona yaklaşımın onun

fikirlerini değiştirecektir emin ol..

kesinlikle katiliyorum bu arkadasaaa sen onu yaniltttt bence
gorsun anyayi konyayiii :lepi:

O lafı söylediği için onu utandır canım evlendikten sonra anlasın söyledği lafın yanlış ve gereksiz olduğunu.Ortalığı karıştırma sakın sabret bakalım yapıcı olmaya çalış daha çok başındasın yolun...

sen şimdi bişe yapma sakin ol yap nikahı sonra bak bakalım sana nasıl davranıyor eşini sana karşı dolduruyor mu eğer bişe farkedersen o zaman sesini çıkar ve mesafe koy.

şimdilik bi dolduruşa gelmıyor ama evlılık oncesı erkkler strese gırermıs aramzda kaynanam sorun olsun ıstemyrm ne olurdu masum kendı halınde bı kadın olsada sesnı çıkarmadan bı kenarda otursa ya :D:olmaz:

ben senin yerinde oklsam hemen nisani atardim valla ben evlendim kaynanamin kiskancligi yüzünden bosanmaya karar verdim eger kiskancsa evliliginede yansiyo bu simdiki aklim olsa hic evlenmezdim

kızlar benım sorun kayınvalıdemın kıskanclıgı 5yıldır tanıstıgım 1yıldır nısanlı oldugum nişanlıma annesının hergun sen o kızla yapamazsın dedğini öğrendım nısanlım agzndan kacırdı ben sımdı bole bı anneye dugunumuze 50gun kala böle şeylerle ugrasan kıskanc kaynanama ne yapmalıyım kafamçokkarıştı

nişanlında erkek olup cevap vereceğine sana bunumu diyor benim eski nişanlımda böyleydi şutladım gitti.. nişanlın annnesine aranızdaki tartışma vs anlatıyodur muhtemelen oda öyle demiştir soyka kadın.. bence iyi düşün bebek

nişanlında erkek olup cevap vereceğine sana bunumu diyor benim eski nişanlımda böyleydi şutladım gitti.. nişanlın annnesine aranızdaki tartışma vs anlatıyodur muhtemelen oda öyle demiştir soyka kadın.. bence iyi düşün bebek

2009 yılının konusu ne diye hortlattınız anlamadım nasıl bulup güncelliyorsunuz enteresan:44:

Back
X