Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cadı kaynan ne olacak bence sen ona laf falan vur anlasın yani pis kıskanç düğün yaklaşıyoya ondan öyle yapmıstır o sımdı ıyyyy cok gıcık su kaynana muılletı
sen kaynanasın galiba:) ne oldu gocunmus gıbısın
benim kayınvalidemde öyle demiş bi zamanlar ,oğlum sen bu kızla yapamassın
demiş yıllar önce ,ben eşimden değil ama başkalarından duymuştum ,tabi sonra utandı bu
söylediğinden,ben tahmin ettiği gibi çıkmadım..bana beceriksiz ,yemek yapamaz ,hep çalışmış bundan
kadın olmaz, anne olmaz gözüyle bakıyodu,şimdi en sevdiği gelini benim..herkese göğsü kabararak
tanıştırır ,beni över ,sever ,bence hemen yargılama ,evlendikten sonra senin ona yaklaşımın onun
fikirlerini değiştirecektir emin ol..
sen şimdi bişe yapma sakin ol yap nikahı sonra bak bakalım sana nasıl davranıyor eşini sana karşı dolduruyor mu eğer bişe farkedersen o zaman sesini çıkar ve mesafe koy.
kızlar benım sorun kayınvalıdemın kıskanclıgı 5yıldır tanıstıgım 1yıldır nısanlı oldugum nişanlıma annesının hergun sen o kızla yapamazsın dedğini öğrendım nısanlım agzndan kacırdı ben sımdı bole bı anneye dugunumuze 50gun kala böle şeylerle ugrasan kıskanc kaynanama ne yapmalıyım kafamçokkarıştı
nişanlında erkek olup cevap vereceğine sana bunumu diyor benim eski nişanlımda böyleydi şutladım gitti.. nişanlın annnesine aranızdaki tartışma vs anlatıyodur muhtemelen oda öyle demiştir soyka kadın.. bence iyi düşün bebek