M
meyyade
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meyyade
abimin eşi ile aynı ortamda olsak amir memur konumunda olacaktık.aramızda öyle bi statü fakı var yani. üstelikte benim 4-5 katım kazanıyor.abim onunla tanıştığından beri hep karşılaştırıldık.hoşuma gitmeyen davranışlarını söylediğimde hemen kıskanıyosun onu dendi.boyumuz, kilomuz, yüzümüz hep karşılaştırıldı.bana karşı hoşlanmadığım biçok davranışı oldu sesimi çıkarmadım. bazen belli ettim. mesela bigün tatlı yapmıştım.2 kaşık alsa bitecek miktardı.kendi istedi getirmemi, getirdim. ev kalabalıktı. yemedi bıraktı. tsbsklsrı topladığım sırada yemiyomusun dedim güzel olmamış diye bağırdı herkesin içinde. çay servisi olsa ben yaparım, onun evinde yemek bulaşık annemle ben ve o birlikte yaparız.en çoğunuda annemle ben.yardım etmediğimde abim zorla kaldırır. o bize gelince hiç zorlamaz onu.abimle konuşmaya kalktım dövmeye yürüdü.ne yapsam kıskanıyosun diyolar. Allah biliyo öyle olmadığını.....ağustosta bize gelecekler çok kalacaklarmış. onları görmek istemiyorum.ama mecburum aynı ortamda kalacağız. biyere gezmeye gittiklerinde çağırıyolar gitmesem suç,gitsem suç.ne yapsam kıskanıyo gözüyle bakıyolar. ne yapmam lazım?fikriniz varsa lütfen yazın...aynı durumda olan var mı???