• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kskanmakla sulanyorum!

• Konu Sahibi Konu Sahibi meyyade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Abin sen sevgilisinden daha güzelsin diye terketmişti Aslın da sevgilisi çirkin diye terketmişti ama neden seninle kıyaslasın ki.Senin güzel olman abinin hoşuna gitmesi gerek .Anlattıkların bi tuhaf geldi bana...Ben hiç bir şey anlayamadım konuyu okuyunca tamam dedim ama sonra ki yazdıkların bi saçma geldi ..Açıklar mısın biraz...

Vallaha tatlim kizmada ben gelin hanimdan ziyade kendi aileni cok enteresan buldum...

Abin basli basina cins bir insanmis....sevgililerini kiz kardesi ile kiyaslayanida ilk defa duyuyorum...

Annen Babanda sirf onun statüsü senden üstün diye onu bir halt saniyorlar muhtemelen....

Burda senin yapacagin tek sey ne olursa olsun kendini ezdirmemek...ne abine, ne ailene heleki bana göre dis kapinin dis mandali olan el kizina hicte ezdirme...:kahve:

Canin gezmek istemiyormu....gitme...kiskaniyorsun diyenlerede....he evet..ne yapiyim iste kiskanclik cok kötü birsey deyip gül gec..
Bu tür olaylari biraz tiye alacaksin....gülüp gececeksin:delphin:

Abinede yeri geldimi lafini esirgeme canim...:kahve:

Vallaha tatlim kizmada ben gelin hanimdan ziyade kendi aileni cok enteresan buldum...

Abin basli basina cins bir insanmis....sevgililerini kiz kardesi ile kiyaslayanida ilk defa duyuyorum...

Annen Babanda sirf onun statüsü senden üstün diye onu bir halt saniyorlar muhtemelen....

Burda senin yapacagin tek sey ne olursa olsun kendini ezdirmemek...ne abine, ne ailene heleki bana göre dis kapinin dis mandali olan el kizina hicte ezdirme...:kahve:

Canin gezmek istemiyormu....gitme...kiskaniyorsun diyenlerede....he evet..ne yapiyim iste kiskanclik cok kötü birsey deyip gül gec..

Bana da bu tuhaf geldi eve gelip ne dedi sevgilim kardeşimden çirkindi o yüzden terkettim mi dedi?.Şimdi eşim senden güzel o yüzden aldım mı diyor?Ayrıca hemşirelik bence çok kaliteli bir meslek .Abinin eşi profösör falan mı?Hem sana kıskanıyorsun diyenlere bi arkadaşın dediği gibi evet çook kıskanıyorum. Ne o kıskanmamı çekemiyor musunuz?Diye makaraya vur.Alttan alttan bak bakışlarınla döv.

Bana da bu tuhaf geldi eve gelip ne dedi sevgilim kardeşimden çirkindi o yüzden terkettim mi dedi?.Şimdi eşim senden güzel o yüzden aldım mı diyor?Ayrıca hemşirelik bence çok kaliteli bir meslek .Abinin eşi profösör falan mı?Hem sana kıskanıyorsun diyenlere bi arkadaşın dediği gibi evet çook kıskanıyorum. Ne o kıskanmamı çekemiyor musunuz?Diye makaraya vur.Alttan alttan bak bakışlarınla döv.

Cidden cok enteresanCADIARZU

canım yaşadığın duruma üzüldüm.abinin eşi olduğu için atsan atamazsın satsan satamazsın.) hani arkadaş olur görüşmezsin ama maalesef bu durumda mümkün değil..bencede olanları kafana takma.insanlara üzüntünü belli etme,gamsız ol..başka türlü baş edemezsin.sen kafana taktıkça,üzüldükçe ve bunu belli ettikçe o daha mutlu olur,daha çok üzerine gelir..arada espiri ile karışık laf söyle.) sen kfanı,benim onu kıskandığımı düşünürler diye doldurursan ve bu düşünceye göre yaşarsan daha çokkkkkkkkkkk mutsuz olursun ve kendini ezdirirsin..

bir daha kıskançlıkla ilgili bişi derlerse,amannn ne kıskanacam onu ,o beni kıskansın diyip duruma göre de kendini biraz üste çıkar canım.))mesela sana demiş ki,tatlı güzel olmadı o yüzden yemedim .. evinde mi yedin böylesini,en iyi aşçılar bile tarifi için sırada.bir gün sana vereyim tarifini..)) falan de...ne biliyim duruma göre yap bişiler..belki sen cevap verdikçe o da üstüne gelmez..çünkü bilir laf yiyeceğini:)

konuyu anlamadımki. abinin sevgilisini sen daha güzelsin diye terkettiğini nereden anladın? öyleyse ne tuhaf ailen var senin. abi kızkardeşini kıyaslama konusu yaparmu yahu? sende sallama be arkadaşım; değermi bu tip insanlara? gül, geç. salla gitsin. sizinle gelmek istemiyorum de. kimse kimseye zorla birşey yaptıramazki. onlarla çıksanda sende alttan alta iğnele, takmaz görün ki üstüne daha çok gelmesinler. olmadı, herkes biraradayken konuyu aç. gündeme getir. ben açık açık hatta pat pat konuşmaktan yanayımdır. herkes eteğindeki taşları döksün sende hemşireymişsin küçümsenecek bir meslek değil ki. ne derdi varmış öğren bakalım.

Nedense bana biraz kıskançlık var gibi geldi...

Kendiyle karşılaştırma, kıyaslama durumları mevcut sanki...

Konuşmak istemiyorum, kiloma, orama, burama bakıyor ? Bir takıntı mı söz konusu ?

Ağabey bir garip zaten de; eski sevgilisinden ben daha güzelim diye ayrıldı ... daha bir garip :delphin:

Gelin hanım görümce ile birlikte gezmekten hoşnut ama görümce ısrarla istemiyor :uhm:

Nacizane fikrim; Yanlış düşünüyor olabilirim :delphin:

nasılsa görümceler kıskanır diye önyargı yok mu
sen de kıskanıyorum evet diyip çık işin içinden -tatlicadiarzu-

Abin sen sevgilisinden daha güzelsin diye terketmişti Aslın da sevgilisi çirkin diye terketmişti ama neden seninle kıyaslasın ki.Senin güzel olman abinin hoşuna gitmesi gerek .Anlattıkların bi tuhaf geldi bana...Ben hiç bir şey anlayamadım konuyu okuyunca tamam dedim ama sonra ki yazdıkların bi saçma geldi ..Açıklar mısın biraz...

aslında sevgiliside çirkin değildi işin açıkçası.ama biz beraber oturduğumuzda filan bi ona bakardı bi bana. arkasından sürekli burnu şölemi, yürüyüşü böyle mi filan diye sorardı.bana da demişti senin gibi birisi olsun.boy vs. karşılaştırmasının çok yanlış olduğunu annemde söylemişti. ben bunalıma bile girdim. sürekli bi kıyaslamaa bıkmıştım.anlatmaya çalıştım amaa atladığım bi yer varsa tekrar cevaplayabilirim canım

evet yapabilirim bunukaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim

canım yaşadığın duruma üzüldüm.abinin eşi olduğu için atsan atamazsın satsan satamazsın.) hani arkadaş olur görüşmezsin ama maalesef bu durumda mümkün değil..bencede olanları kafana takma.insanlara üzüntünü belli etme,gamsız ol..başka türlü baş edemezsin.sen kafana taktıkça,üzüldükçe ve bunu belli ettikçe o daha mutlu olur,daha çok üzerine gelir..arada espiri ile karışık laf söyle.) sen kfanı,benim onu kıskandığımı düşünürler diye doldurursan ve bu düşünceye göre yaşarsan daha çokkkkkkkkkkk mutsuz olursun ve kendini ezdirirsin..

evet canım yaa kaçmak ne mümkün...çok garip bi durum. eğer şaka karışık bile iğneleme yapsam abim duysa hemen kaşıyla gözüyle ezer beni.allah sadece düşmanlarıma versin böyle bi durum.çok kötüü:sinifsinif:

mesleğinde hemşire yazıyor.. eğer doğruysa kendine nöbet falan yazdır, varsa fazla mesai gibi bir şansın onu dene..

işten ayrıldım canım.taşındık çünkü.kpss ye hazırlanıcam evdeyim oyüzden.bu da problem aslında... çok isterdim atanıp kaçabilmeyi...

abinin sanırım tedaviye ihtiyacı var :umursamaz:

Zor bi durum, sende onlar size kalmaya geldiği dönemde başkasına kalmaya gitsene bi akrabana fln, annenede tatil için gitmek istiyorum, çok çok selam söyle abimle yengeme burda onlarla olmayı çok isterdim ama biraz tatile ihtiyacım var fln de, en azından aynı ortamda olmazsan yeni sorunlar çıkmaz, kısaca bu çözülmez dahada büyümemesi için elinden geleni yap demeye çalışıyorum cnm

Zor bi durum, sende onlar size kalmaya geldiği dönemde başkasına kalmaya gitsene bi akrabana fln, annenede tatil için gitmek istiyorum, çok çok selam söyle abimle yengeme burda onlarla olmayı çok isterdim ama biraz tatile ihtiyacım var fln de, en azından aynı ortamda olmazsan yeni sorunlar çıkmaz, kısaca bu çözülmez dahada büyümemesi için elinden geleni yap demeye çalışıyorum cnm

çok sağol canım benim fikrin için.ama burda anlatamadığım nedenlerden dolayı gidebileceğim bi yer yok. düşündüm aslında ama şimdilik mümkün değil....herhalde evlenmek zorunda kalıcam bu gidişle:bbo:

çok sağol canım benim fikrin için.ama burda anlatamadığım nedenlerden dolayı gidebileceğim bi yer yok. düşündüm aslında ama şimdilik mümkün değil....herhalde evlenmek zorunda kalıcam bu gidişle:bbo:

Artık bu moda sanırım her başı sıkışan evlenip kurtulacağım diyor.

Abin dengesiz bunu anladık zaten sevgilisi ile kızkardeşini kıyaslayan bir abi çok enteresan gerçekten.:1shok:

Anne desen evlatları arasında okudu okumadı diye hak paylaşımında. O okumuş ne dese haktır hesabı.fisfisfis

Sizi desek sizde sünmüş vaziyettesiniz, gelin lafı söylüyor sizde susuyorsanız daha çoookk laf eder, vericeksiniz ağzının payını oturtacaksınız size bir şey söyleyecek olursa 2 kere düşünsün.:olmaz:

Biraz insanları ti ye almayı öğrenmeniz lazım hiç bir şey ne kafaya takmakla ne de kocaya kaçmakla çözülmez.

sağolun.yukarıdada yazdığınız gibi bi cinnette herşeyi çözebilir:) tek koca değil çözüm. bu gidişlee bende ağzımı açacağım

Back
X