Saç Kesim Şekilleri Kuaför arkadaşlar ya da saçtan anlayanlar acil yardım

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Kızlar size saçlarımla ilgili danışmak istiyorum. Saçlarım belimin bir karış üstünde. Ayrıca çok gür, kalın telli, kabarık ve dalgalı. Benim için nasıl bir kesim önerirsiniz? Arkadaşlarım V şeklinde katlı kestir dediler ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

V kesim çok hoş duruyor ama sakın katlı kestirmeyin.
Katlı kesimi kabarık saçlar için öneriyorlar ama kesinlikle daha çok kabarıyor.
Tam v olmasın, boyundan biraz alarak u ve v arası bir kesim yapsın.
Yanlarını da çok kısaltmasın.
Özellikle maşa yaptığınızda daha hoş duracaktır.

Kızlar size saçlarımla ilgili danışmak istiyorum. Saçlarım belimin bir karış üstünde. Ayrıca çok gür, kalın telli, kabarık ve dalgalı. Benim için nasıl bir kesim önerirsiniz? Arkadaşlarım V şeklinde katlı kestir dediler ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Benim de saçlarım aşağı yukarı o şekilde, eskiden katlıydı ve katları uzatana kadar canım çıktı, tavsiyem katlı kestirmeyin, dümdüz kesiyorlar ya eşit bir şekilde ben o şekil kesitiryorum hep hoşuma gidiyor derli toplu, ama nasıl bir akılsızlık etitysem geçen hafta yan perçem kestirdim :( keşke kestirmeseydim şimdi uzatana kadar akla karayı seçeceğim.

A ama şu an farkettim ki dalgalıymış saçlarınız, dalgalı saça katlı kesim hoş durabilir bilemeyeceğim benim saçlar dümdüz malesef :(

Ben anlarım cnm kat attırma çoksa ve çok kabarıksa ara makası olablr. V kesim iyidir . Köpük sür yada jöle vigo yap bukle bukle kolayca... saatler harcamadan en güzel görüntü. Benimki maalesef çok düz.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Şimdi okula gittiğim için sabahları çok kısıtlı bir zamanım oluyor saç için. Mecburen kabarık ve dağınık duran saçlarla çıkmak zorunda kalıyorum. Hani güzel bi model kestirsem de sabahları hem uğraşmasam hem güzel dursa diye düsünüyorum.

Ben anlarım cnm kat attırma çoksa ve çok kabarıksa ara makası olablr. V kesim iyidir . Köpük sür yada jöle vigo yap bukle bukle kolayca... saatler harcamadan en güzel görüntü. Benimki maalesef çok düz.
Ara makasını diplere kesinlikle attırmamalı, tiftik tiftik oluyor uzarken.
Ama uçlara attırırsa güzel durur.

Bana at kuyruğu, topuz vb. modelleri çok yakıştırırlar. Şimdi katlı kestirirsem bi topuz yapamicam çünkü her yerden küçük küçük çıkıcak. Bende geçen sene katlı kesim yaptırdım bu seneye kadar zor bela uzadı. O yüzden saçlarımın boyu değişmesin ve kat olmasın istiyorum. Katsız V kesim olabilir mi ?

Kizlar sacinizi benimki gibi sekilsiz buluyorsaniz ben saçlarımı orup yatıyorum sabaha harika dalgalar oluşmuş oluyor. Sifir zahmet, sıfır zarar ama on numara görüntü . Bazen saçlarım nemliyken saç bakim yagini sacima yedirip öyle oruyorum sabaha nemli dalgalar oluyor ve çok hoş duruyor

LeydiStark, post: 36483620, member: 615214"]Kızlar size saçlarımla ilgili danışmak istiyorum. Saçlarım belimin bir karış üstünde. Ayrıca çok gür, kalın telli, kabarık ve dalgalı. Benim için nasıl bir kesim önerirsiniz? Arkadaşlarım V şeklinde katlı kestir dediler ama emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz ?[/QUOTE]
Uclarini incelterek keserlerse iyi olur canim cok kat attirma daha cok hacim verir

Kat attırırsam saçımı toplayamam diye düşünüyorum. Boyu aynı kalsın istiyorum bide. Katsız V kesim yaptırcam herhalde.

Back
X