• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kuaför fobisi

valla şu yaşıma kadar bir kere bile ne aldım ne aldırdım,hem kavisli kavisten sonrası seyrek,ışık vuran fotoğraflarda kavisten sonrası yok hitlerin bıyığı gibi bir şey var ya o yüzden kaşla bir bilgim yok :KK70: ama bekle bozukluklar düzelsin biraz çıksın,kuaföre gidip toparlar mısınız de sonra evde her gün bak çıkanı al bence
Ama ben cınbızla alıyorun ve kalınlastırıyor sıkıntı orada sanslısın bence

Benım kasımla cok dalga gecildi.O yuzden fobi olustu.Sankı dalga geciliyor gıbı geliyor benım takıntım
Geçsinler. Sende onlarla dalga geç. Hemen fobiye takıntıya bağlama. Kendine güvenin olsun. Kuaför dediğin nedir ya gidersin 5dk da 2 cırt bitti gitti. Ver parayı çık.

15 günde bir gitmek makbuldür kanımca,niye çekineceksinki onlar zaten müşteri bekliyor ,düşünkü sen oraya adım attığında o esnaf bir müşterilik daha fazla seviniyor

Youtube de videolar bulabilirsin iple alma tekniklerini anlatan,ağdayla kendin minik tahta çubukla sürüp alsan şekli iyice bozulur mu acaba
Ya bızım sıbıfta bır kız vardı ıpı bılıyor ondan ıstesem dıyorum ama cekınıyorum.O bır ara alıyordu ama her hafta alamaz.geceb gun denedım beceremedım

Geçsinler. Sende onlarla dalga geç. Hemen fobiye takıntıya bağlama. Kendine güvenin olsun. Kuaför dediğin nedir ya gidersin 5dk da 2 cırt bitti gitti. Ver parayı çık.
Her hafta gıtmesı sıkıntı verıyor yaa canım bılmıyorum ya korkuların var

15 gundede benım bır haftayu bulmuyor cıkması off
Canım bende eskiden hergün didiklerdim ayna cımbız elimde annem dalga geçerdi hatta,bir tüy bir kök çıkmaya başlamasın yani,ama 15 günde topluca almak daha iyi hem düzenli oluyor hemde kaşına şekil verebiliyorsun

Doktora gitsene kökten alınan bir kılın ertesi gün çıkması normal değil.
Ayrıca abartıyorsun gibi geliyor dalga niye geçsinler ayol onların işi o zaten saç baş kaş.
ka%C5%9F_13232.jpg

Kaşların şöyle değilse çekinmeden git.
Daha ne diyek.

Abartiyosun. Gozlerini kapat 5 dk snra tamamdir.

erkek olmYan kucuk bi kuafor bulamazmisin...sen kac yasindasin kuzum yaa ..suanda 18 liler komple agdaya gidiyor kuafore dusun Yni...bu arada biyigi agdayla alma ip le aldir ..Krarma yapabiliyor agda ..en guzeli ip

Kızlar vallaha gıdecektım.Bugun arkadasla olmuyor.Kız moralımı bozdu. Beb hıc kuaforw falan gıtmıyorum.Ay sankı ben cok gıdıyorum.Gıttıgım daa onceki kuafore gittim kapalıydı. Ya baskası ıle hıc olmuyor bu ıs aksam evın yakınındakı kuafore gıdecem. Off su sıralarda moralım bozuk

Merhaba benim de var sanki herkes bana bakıyormuş gibi geliyor sevmiyorum hiç tek başıma gitmeyi hele tanımadığım bir kuaförse üstüne gitmek lazım bence

Bu biraz içten gelen bisey galiba.Tek gidiyorum. Ben de aşırı çekinirim saç kesimine bile gitsem alelacele anlatirim. Maalesef genelde sonuc hüsran. Ama mesela goruyorm 15-16 yaşında kızlar geliyor nasıl güzel anlatıyor saçını kaşını.
Beklemekle zaman kaybetmeyin fobinizi yenmenin tek yolu kuaföre gitmek.Bir haftada bile kaç yüz insan goruyolardir.Sizin sürekli gelmenizi düşünmezler. Hatta düzenli musteri en sevdikleri :)

Back
X