- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
-
Aynen ya al benden de o kadar off aynaya bakiorum bu ben olamam diyorum moral yerlerde :/Benzerini bende yaşadım. Küt saç diye gittim tomboy oldum da geldim. Şu kuaförlerin hiç ayarı yok.
Gozun alismamistir ,alisirsin canim
Senin yaşadığın durumu emin ol hemen hemen her kadın yaşamıştır aynaya bakıp bakıp ağladığımı hatırlıyorum. Sonra bi bakıyorsun uzayıp gitmişler hatta uzayınca eski hali daha mı güzeldi diye aklından bile geçiyor. Kaynağa falan hiç gerek yok bi süre toplu kullan sonra zaten zamanla gözün alışacak o zaman şekil verip kullanacaksın emin ol tecrübeyle sabitHanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var..
Ben bugün sacimi kisaltmaya gittim bayagi uzamislardi cünkü.. Saclarimi hic boyamadim, cok dogal ve saglikli gür saclarim vardii ....
Boyum kisa yüzüm yuvarlak diye kisaltayim dedim kuaföre teslim ettim kendimi ana sonuc hüsran... ya of delircem ön tarafina kat yapti ve ilk kat agiz hizamdan basliyor.. accayip kisa oldu hic yakismadi yüzüme..
Kaynak yapmayi planliyorum... peki acaba kaynak yaptirdigimda bir süre sonra kaynakli saca fön cekilir mi? Bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacim var bir de sac nasil cok daha hizli uzar?
Cok kötüyüm
geçmiş olsun... yuvarlak yüze kat mı yapılır? yuvarlaklığı yumuşatmak için ön çene altından biraz daha uzun bırakılır hay Allahım ya.... dax supergro kullan 2 günde bir saçının diplerine sür 4 saat falan kalsın su değdirmeden tarifteki şampuanı sür sonra suyla durula (önce şampuan sonra su). tarif ; şampuanın içine bir kapak badem yağı, bir kapakta çamterebentin koy çalkala saçlarını o şampuanla yıka. inan bana çabuk uzayacaktır. sıkma canını üzme kendini.Hanimlar acil yardiminiza ihtiyacim var..
Ben bugün sacimi kisaltmaya gittim bayagi uzamislardi cünkü.. Saclarimi hic boyamadim, cok dogal ve saglikli gür saclarim vardii ....
Boyum kisa yüzüm yuvarlak diye kisaltayim dedim kuaföre teslim ettim kendimi ana sonuc hüsran... ya of delircem ön tarafina kat yapti ve ilk kat agiz hizamdan basliyor.. accayip kisa oldu hic yakismadi yüzüme..
Kaynak yapmayi planliyorum... peki acaba kaynak yaptirdigimda bir süre sonra kaynakli saca fön cekilir mi? Bu konudaki tecrübelerinize ihtiyacim var bir de sac nasil cok daha hizli uzar?
Cok kötüyüm
Kaynak yerine saçını hızlı uzatacak bitkisel yağları deneyebilirsin. Ya da uzayana kadar ön katlarını düzleştirici ile yanlara kıvırıp daha havalı bir görünüm elde edebilirsin.
Boncuk kaynak taktırma hatasını ergenlik çağında yapmış biri olarak yazıyorum:) sevgilim saçlarımı bile sevemiyordu kafamda bir sürü minik boncuk... ıslanınca veya tepeden toplayınca da kötü bir görüntü oluyor ayrıca. Hepsini geçtim yahu kafana batıyor ya. Bir de benim migrenim var, azap gibiydi resmen1 ay dayanabilmiştim anca.
Keserken hiç mı fark etmedin
Ayy benim gözüm hep makasta olur çünkü
Cok sagolun.. kaynagi düsünmemin sebebi tatile gidcem haftaya ve özgüvenim yerlerde olacakSenin yaşadığın durumu emin ol hemen hemen her kadın yaşamıştır aynaya bakıp bakıp ağladığımı hatırlıyorum. Sonra bi bakıyorsun uzayıp gitmişler hatta uzayınca eski hali daha mı güzeldi diye aklından bile geçiyor. Kaynağa falan hiç gerek yok bi süre toplu kullan sonra zaten zamanla gözün alışacak o zaman şekil verip kullanacaksın emin ol tecrübeyle sabit
Valla cok haklisin..İşte sırf bu sebeplerden kendi saçımı boyamayı, kesmeyi, kaş almayı, düzleştirmeyi öğrendim.
En güzeli.
geçmiş olsun... yuvarlak yüze kat mı yapılır? yuvarlaklığı yumuşatmak için ön çene altından biraz daha uzun bırakılır hay Allahım ya.... dax supergro kullan 2 günde bir saçının diplerine sür 4 saat falan kalsın su değdirmeden tarifteki şampuanı sür sonra suyla durula (önce şampuan sonra su). tarif ; şampuanın içine bir kapak badem yağı, bir kapakta çamterebentin koy çalkala saçlarını o şampuanla yıka. inan bana çabuk uzayacaktır. sıkma canını üzme kendini.
Yaaa bilinçsizz insanlara ayar oluyorum bende onume ışıltı attırmak istedimm adam kompleee turuncu sarıı yaptııııı dalmaçyalıda ki kadın gibi oldumm snra ustune ben ton tuturdumm begenmedm onunkini bu seferde dibim turunculastı( omrumde dibime hiç boya vurmamıştım ) koştur baska kuaföre gttmm eski koyu rengime dondureyım die renk kustu koyulaşmadı 3 kere işlem uyguladı adam sağolsun zar zor bsy olduu smdii genee alttaki renk cıktıı turuncu ile acık bsy oldu altlarmda ombre sarı var yemn ederm acık dolasamıorm önlerimm kotu oldu diee smdi gene on katlarımı boyatıcammm töbee ettm bidaha dıplerime dokundurmam miss dogalll sacım vardı ya kuaför kurbanı olmak fenaa bide diger adamın hatasının cemeresini ben ödedim bi ön sacı tutturmak ıcın 100 tl yakın param gitti .. siz siz olun tamamen teslim etmeyin ki ben normalde cook dkktlıymdir bu konularda ama ogün cok beklediğm için basiretim baglandı snrm offff hepimize gecmıs olsunnn
Kuaförle anlastim bana tape kaynak yapacakmks 1 ayligina. Ya isin kötü yani haftaya tatile gidcem fotograflar da cekemicem özgüvenim yerlerde o yüzden 1 ayligina takmayi düsünüyorum kaynagi.. siz kaynak kullanirken fön cekebildinz mi, tarayabildiniz mi? Yani ben kaynak düser diye korkuyorum da biraz :/ sirf tatile gidicem diye yapicam insanlarla bulusucam ya of kimseyle konusmak dahi istemiyorum bu sacla((((
hızlı bir şekilde uzayacaktır merak etme.... dax supergro migrota bile var gratis,watsons buralarda bulabilirsin. badem yağı ve çam terebentini aktardan temin edersin. mutlaka dene. hızlı bir şekilde düzelecek göreceksin. sakın ondeen kısa kata girme benimde yüzüm yuvarlak asla buna izin vermem yuvarlaklığın kırılması gerek uzun tutulmalı önler aklında bulunsun. sıkma canını uzayacak görüceksin önleri iki yandan geriye dogru örerek ve uzun saça katarak kullanabilirisn bir süre. taç gibi düşün.Ya of aglicaaaam((((( cok tesekkürler :) o dediginiz ürünü nerde bulabilirim? Dediginz sekilde kullandigimda acaba 3 ayda ne kdar uzar? Of ((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?