Kuafor

BiZm burda 100 tl yaptırıyorum birde ağdası şekerli olabilir o yüzden de erken çıkmış olabilir en temizi lazer de ben gidemiyorum düzenli
Evet canim ben bu olaydan sonra burdaki hanimlarinda tavsiyesiyle randevumu aldim bile. Hizli cikma durumu yok canim kesinlikle kirilma anlasiliyor yani hizli cikma durumu olsa kuaforde suc bulamam ki zaten

Aynen oyle canim bi aciklama yapsa telafi etse hic ses etmicem insanlik hali dicem ama yok esimin gelmesini bekliyorum cocuklari ona nirakip gidicem goruncede olmaz oyle sey diyebilicek mi acaba. Bide bisey sorucam kendiniz yapabiliyor muaunuz artik tam anlamiyla. Ben yapamiyorum bi turlu her turlu ekipmanim da var boncuk agda dan tutun rollon agdaya kadar bana tavsiyeniz var mi acaba hem param cebimde kalir hemde boyle insanlarla ugrasmam

En doğrusu gitmeniz olur. Bu tarz konularda artık soğuk kanliyim. Ve rics edin, temizlesin kalan yerleri.

Ben iki üç denemeden sonra alıştım. Hszir ağda bantlarını sevmiyorum, sir ağda alıyorum. Çok ucuz bir rakama ısıtıcı aldım, ağdalar zaten ucuz. Çok rahat ediyorum. Ve el alışınca hem çok rahat oluyor, hem masraftan eksiliyor. Kuaför gibi yapabiliyorum şuan. Bikini bölgesi zorlar gibi olmuştu. Şimdi artık 15 dkya tüm ağdayı tamamlayıp hop duşa. Mis gibi.

Ben yazarım tabiki özelden, şimdi buradan reklam vs olmasın.

Ağda genel olarak sağlıksız zaten
Vücutta esneme , kanama , kararma ve alerji yapıyor
Epilasyon deneyin

En doğrusu gitmeniz olur. Bu tarz konularda artık soğuk kanliyim. Ve rics edin, temizlesin kalan yerleri.

Ben iki üç denemeden sonra alıştım. Hszir ağda bantlarını sevmiyorum, sir ağda alıyorum. Çok ucuz bir rakama ısıtıcı aldım, ağdalar zaten ucuz. Çok rahat ediyorum. Ve el alışınca hem çok rahat oluyor, hem masraftan eksiliyor. Kuaför gibi yapabiliyorum şuan. Bikini bölgesi zorlar gibi olmuştu. Şimdi artık 15 dkya tüm ağdayı tamamlayıp hop duşa. Mis gibi.

Ben yazarım tabiki özelden, şimdi buradan reklam vs olmasın.
Vayy canina 15 dakikada tum vucut muu ? Kesinlikle bana ozelden yazrsan kullandigin malzeme ve markalarini cookk sevinirim

Tüyleri çıkış yönünün tersine çekerek ağda yapılmazsa tüyler kökünden gelmez.Acile işe şeytan karışmış telafi etmeliydi ..Bu kadar önemseme uzulme bence bidaha gitme farklı biyer bul

Tüyleri çıkış yönünün tersine çekerek ağda yapılmazsa tüyler kökünden gelmez.Acile işe şeytan karışmış telafi etmeliydi ..Bu kadar önemseme uzulme bence bidaha gitme farklı biyer bul
Asla gitmem tabiki zoruma gitti yani bi aciklama bile yapmadi berbat hissettim :(

Ben kendim asla yapamıyorum ağda bir kez deneyeyim dedim her tarafım mosmor olmustu ne aci cektim :) keşke becerebilsem kendim evde yaparmm

Bende ağda yapıyorum ve bi hafta olmadan tüylerim çıkıyor bu zamana kadar tüylerimin hızlı uzadığını düşünüyodum acaba bende yanlış bir şey yaptığım için mi bu kadar hızlı uzuyor:110:

Evett hanimlar kuafore gittim ve bazi bolgeleri gosterdim "oyle bisey olmaz" demistin bak bunlar ne ? Tüyü kılı gectim beni yalanci durumuna dusurmek mesajlarima telefonlarima bakmamak hicbir aciklama yapmamak nedir insanlik hali aceleye gelmis olabilir ben bir musteri olarak bunu anlayisla karsilarken sizin bu tutumunuz beni cok kizdirdi dedim. Özür diledi yeniden tüm vucut agdami yapti. Bidaha oraya gitmeyi asla dusunmuyorum siz bana guc vermeseydiniz asla boyle bisey yapamazdim coookkkk ama coookkk tesekkur ederimmm En Büyük KK:halay:

Evet canim kesinlikle iyi bir epilasyon salonu arastircam. Evimin yakinindaydi diye ona gidiyordum surekli 3 tanede cocugum var onlari kisa bir sureligine komsuma birakiyordum. Epilasyon seansi uzun suruyor mu peki tum vucut icin

Ağdaya gittiğim zamanlarda, her ne kadar randevu ile gitmiş olsam bile, o an müşteri varsa beklerdim ( hiç bir kuaför 10 dk sonra randevulu müşterim var, 1 saat sonra alırım sizi diye kapıya gelen müşteriyi çevirmez ). E bu sefer bi ağda için harcadığım süre 2 saat oluyor.

Epilasyonda randevu ile gidiyorsunuz ve saatinde sizi şıp diye alıyorlar bekletmeden. İşlem de tüm vücut için max 15 dk sürüyor.

2. Seanstan sonra tüyler epey azaldığı için seans aralıkları da uzuyor.

İşlemden 2-3 gün önce jilet yapmanız isteniyor.

Ağdaya gittiğim zamanlarda, her ne kadar randevu ile gitmiş olsam bile, o an müşteri varsa beklerdim ( hiç bir kuaför 10 dk sonra randevulu müşterim var, 1 saat sonra alırım sizi diye kapıya gelen müşteriyi çevirmez ). E bu sefer bi ağda için harcadığım süre 2 saat oluyor.

Epilasyonda randevu ile gidiyorsunuz ve saatinde sizi şıp diye alıyorlar bekletmeden. İşlem de tüm vücut için max 15 dk sürüyor.

2. Seanstan sonra tüyler epey azaldığı için seans aralıkları da uzuyor.

İşlemden 2-3 gün önce jilet yapmanız isteniyor.
Bilgiler icin cook tesekkur ederim. Ayni dertten bende muzdaribim agdam en fazla 20 dakika suruyor beklemem 1 saat bende guya randevulu gidiyorum ustelik

Bende ağda yapıyorum ve bi hafta olmadan tüylerim çıkıyor bu zamana kadar tüylerimin hızlı uzadığını düşünüyodum acaba bende yanlış bir şey yaptığım için mi bu kadar hızlı uzuyor:110:
Kökünden alınmıyor o zaman kırılıyor 1 haftada çıkmaz normalde ağda da.

Bilgiler icin cook tesekkur ederim. Ayni dertten bende muzdaribim agdam en fazla 20 dakika suruyor beklemem 1 saat bende guya randevulu gidiyorum ustelik

O yüzden epilasyon vakti kısıtlı insanlar için daha pratik.

Ama karar verdiğinizde çok iyi araştırın. Eğitim alan kuaförler bile bu işi yapmaya başladı. Tıp merkezi veya hastaneleri tercih edin.

Merhaba kizlar hemen konuya geceyim. 1 hafta evvel her zaman gittigim kuafore gittim agda icin. Tüm vücut ağdami yaptirdim. O sirada icerde acelesi olan bi müsteri beklediği icin agdayi isik hiziyla yapti. Neyse 50 tl ödedim agda icin fakat sorun su ki ertesi gun agda yaptirdigim yerler kasinmaya basladi bi kac gun sonra dikkatli baktigimda tuylerin cogunun kökünden alinmadigini ve uzamaya basladigini farkettim. Bu durumu kendisine anlatan bir mesaj attim cevabi oyle bisey olmaz surdugun biseyden olmustur dedi. Sasirdim tabi yalanci durumuna soktu beni resmen suan 1 hafta olmasina ragmen tekrar temizlik yapmak zorundayim verdigim 50 tlye mi yanayim yalanci durumuna dusuruldugumemi yanayim yazdigim mesaja ve aramama cevap vermemesine mi yanayim bilmiyorum siz olsaniz napardiniz ya da ben mi haksizim canlar ? Not: tam bir agda ozurluyum kendim beceremedigim icin kuafore gidiyordum
Hızlı yaptığı için tüyleri kırmış almamış haklı olan sensin 50 tl ye acıma 50 tl ye inan tanıdın ona sevin

Back
X