- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
- Konu Sahibi deepsimply
-
:) inşallahMerak etme iki yıkamaya eski hali döner dipler tatlı bir renk olur.
Benim bir arkadaşın da dip rengi böyleydi iki yıkamada aktı çok tatlı bir sarı oldu.:) inşallah
Ay inanmıyorum nasıl kabul ettiniz bu durumu yarın gidin tekrar uyku uyuyamıyorum saçımı eski haline getirin yoksa şikayet edeceğim deOlaplex farkı ,pahalı biliyorum sadece dip açma boyama birde cila böyle oldu rengi önceden 3. Resimdeki dalgalı hali Eki Görüntüle 2255557 Eki Görüntüle 2255558 Eki Görüntüle 2255559 gibiydi
Olaplex farkı ,pahalı biliyorum sadece dip açma boyama birde cila böyle oldu rengi önceden 3. Resimdeki dalgalı hali Eki Görüntüle 2255557 Eki Görüntüle 2255558 Eki Görüntüle 2255559 gibiydi
tekrar boyaması için açması lazım saçım yanar ,kopar, kel kalırım o yüzden bekliyecem malesef parasını geçtim haram olsunAy gidin konuşun tekrar eski haline getirsin, fersah fersah fark var. Getiremiyorsa da sosyal medya hesaplarına yazacağınızı söyleyin, paranızı geri alın. Benim arkadaşım sosyal medyadaki hesaplarına Instagram'dan yaza yaza parasını geri aldı. 500 lira gibi bir ücretti.
Malesef beklemek gerekiyor ,tekrar açması gerekiyor düzeltmek için yoksa dün böyle kalmasına izin vermezdimAy inanmıyorum nasıl kabul ettiniz bu durumu yarın gidin tekrar uyku uyuyamıyorum saçımı eski haline getirin yoksa şikayet edeceğim de
İnşallah akar yıkanınca çünkü bu renk bana 5 yaş kattı ,birde istemediğin birşey olunca gerildim boşunaEvet fark var evet istediğinizi yapmamış haksız. Ama şimdiki rengi bana daha güzel geldi. Üstelik iki yıkamadan sonra daha da güzel olacak gibi .
Tabii yüzünüzü göremediğimiz için direkt renk açısından yorum yaptım. Öyleyse kötü. Bana çabuk akacak gibi geldi.İnşallah akar yıkanınca çünkü bu renk bana 5 yaş kattı ,birde istemediğin birşey olunca gerildim boşuna
Sac açılmadı mi?tekrar boyaması için açması lazım saçım yanar ,kopar, kel kalırım o yüzden bekliyecem malesef parasını geçtim haram olsun
Canım randevu al işte bidahakini ücretsiz yapsın gerçi bidaha onun önüne oturulmaz paranızı geri isteyin bence az bi miktar değilMalesef beklemek gerekiyor ,tekrar açması gerekiyor düzeltmek için yoksa dün böyle kalmasına izin vermezdim
Yıkanınca akar o. 2. Yikamada full akar. Bu kadar dert ettiginize degmez yani. Senelerdir saclarim platin benim..
Benim 10 senedir neredeyse platin mecburlar kuaforler bunu yapmaya . Turuncu olmuyor mu? Acma yapinca sende? Bende oluyor acinca muz gibi oluyor mecburen küllü boya katıyor. Eger katmasa yikansa kizarcak dipler. Belki senin ana sac rengin açıktir kuzumBenim de platin ama hiç böyle olmadı ya.
Benim 10 senedir neredeyse platin mecburlar kuaforler bunu yapmaya . Turuncu olmuyor mu? Acma yapinca sende? Bende oluyor acinca muz gibi oluyor mecburen küllü boya katıyor. Eger katmasa yikansa kizarcak dipler. Belki senin ana sac rengin açıktir kuzum
Kiz juli bu sac cok guzel bi hal alır. Mecbur kuafor bunu yapmaya konu sahibinin ana sac rengi koyuysa turunculasiyordur acarken,ondan icine yesil ya da mavi boya katiyor. Ben kuaforden şirinler gibi çıktığımı bilirim. Aaa sacin neden boyle diyorlar hic takmiyorum ertesi gun duşa girince bembeyaz dehset bir platin oluyor..Canım randevu al işte bidahakini ücretsiz yapsın gerçi bidaha onun önüne oturulmaz paranızı geri isteyin bence az bi miktar değil
Ondan kuzum,benim ana sac rengim koyu. Daha dogrusu bizim milletin koyu aslında. Sen cok şanslısın. Adam saçı açıyor taksi rengi oluyorHa evet, benim saçım doğuştan sarı ama platine boyatıyorum ben. Ondandır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?