- Konu Sahibi deepsimply
-
Ondan kuzum,benim ana sac rengim koyu. Daha dogrusu bizim milletin koyu aslında. Sen cok şanslısın. Adam saçı açıyor taksi rengi oluyor
Yok var oyle bisey:) ciddiyim bazisina olmuyor. Beni de silik gösteriyor .oysa Allah vergisi herkes dior ki dogal saçın ne guzel. Yoo sari daha gösterişli:)Ben de koyu saç çok seviyorum aslında. :) Ama bana yakışmıyor, silik gösteriyor anlamadım. Normalde sarı saç gösterir, bende koyu saç silik gösteriyor.
Yok var oyle bisey:) ciddiyim bazisina olmuyor. Beni de silik gösteriyor .oysa Allah vergisi herkes dior ki dogal saçın ne guzel. Yoo sari daha gösterişli:)
Kirmizi ruj yakisiyor mu? Ben kendime hic yakistiramiyorum ama etraf yoo yakisiyor diyor. O da var bak bende :)Kesinlikle yaa, yalnız olmadığıma sevindim ehehe.
Kirmizi ruj yakisiyor mu? Ben kendime hic yakistiramiyorum ama etraf yoo yakisiyor diyor. O da var bak bende :)
Aslinda bise deyim mi yakışıyor. Biz yakistirmiyoruz. Biz sari sacli oldugumuz icin barbie pembesi dedikleri cart pembe kırmızı,nar cicegi hepsi bize yakışır. Gözle alakali bir durum. Ben aldım kendime bakim zamanla alışacam. Ogun sürdüm bitane disko topu gibi :) pembe aslinda oluyor ha... ben normalde hep cook ucuk pembe vs sürerdim. Nude a yakin tonlar sürerdimBir markanın belli bir rengi dışında hiçbiri yakışmıyor, çok çiğ kalıyor. :/ Nude tonlar kullanıyorum.
Sen uzmansın bu konuda kuzum bi kaç gün baksın konu sahibi ama haklısın benimde ilk gün yeşil oluyodu. sarı saç dediğin yıkandıkca güzelleşen oturan bi renk zaten daha olmadı mor şampuan deneyin o solukluğu alır saçtaki acayip canlılık veriyoKiz juli bu sac cok guzel bi hal alır. Mecbur kuafor bunu yapmaya konu sahibinin ana sac rengi koyuysa turunculasiyordur acarken,ondan icine yesil ya da mavi boya katiyor. Ben kuaforden şirinler gibi çıktığımı bilirim. Aaa sacin neden boyle diyorlar hic takmiyorum ertesi gun duşa girince bembeyaz dehset bir platin oluyor..
Aynı bendede öyle yüzüm soluyor esmerleşiyorum resmenBen de koyu saç çok seviyorum aslında. :) Ama bana yakışmıyor, silik gösteriyor anlamadım. Normalde sarı saç gösterir, bende koyu saç silik gösteriyor.
Aslinda bise deyim mi yakışıyor. Biz yakistirmiyoruz. Biz sari sacli oldugumuz icin barbie pembesi dedikleri cart pembe kırmızı,nar cicegi hepsi bize yakışır. Gözle alakali bir durum. Ben aldım kendime bakim zamanla alışacam. Ogun sürdüm bitane disko topu gibi :) pembe aslinda oluyor ha... ben normalde hep cook ucuk pembe vs sürerdim. Nude a yakin tonlar sürerdim
Suan beni kışkırttın :) hemeeeeen bakiyorummmmmNar çiçeği yakışıyor evet, o dediğim kırmızı da l'oreal'in bir ruju, çok güzel duruyor yani diğerleri çok neon kalıyor. l'oreal infallible matte max 007 numarasına bir bak derim. 006 da güzel nar çiçeği rengi var. Fiyatı da uygun.
Valla öyle gülüm kuafor gibi oldum herhalde.evet sari sac yıkandıkca oturuyor gercekten. Kiz o mor sampuandan aldım ben,bir de milkshake in mor köpüğü var. Silver. Videosu falan var manken sahte mankenin uzerine deniyorlar sonuc mukemmel. Durulama olmuyor.Sen uzmansın bu konuda kuzum bi kaç gün baksın konu sahibi ama haklısın benimde ilk gün yeşil oluyodu. sarı saç dediğin yıkandıkca güzelleşen oturan bi renk zaten daha olmadı mor şampuan deneyin o solukluğu alır saçtaki acayip canlılık veriyo
Onu arada bir yaptırıyorum ben kuaförüme yıkarken saça sıkıyor her yerine yedirip hemen yıkıyo 3 dakika falan döküp yıkamasıValla öyle gülüm kuafor gibi oldum herhalde.evet sari sac yıkandıkca oturuyor gercekten. Kiz o mor sampuandan aldım ben,bir de milkshake in mor köpüğü var. Silver. Videosu falan var manken sahte mankenin uzerine deniyorlar sonuc mukemmel. Durulama olmuyor.
O mor sampuanla yıkandim dustan bir çıktım lan kafaaam bildigin maviya dedim simdi esim dalga gecer benimle. O zaman nişanlıydık. Bidaha duşa girdim çıkmadı. Ama azaldı. 2 gun sonra yikandim duzeldi. Ben beceremedim onu ya galiba hemen yikamak lazim. Ya cok komikti ama hahahaha
Dipteki koyuluk ışıktan değil cidden var,geçişli olsun istemiş ,dipteki o renge uysun diye gri cila attı kendisiResmi gördüm en dipte basin en dibindeki koyumsuluk ışıktan galiba,onceki ve sonrakinde de o sekilde çıkmış. Bu sac akcak. Ben senelerce boyle gezdim bazen mavi oluyordu hatta. 2 yikamadan sonra sizin ilk halie donuyor saçınızın. Kuafor dogrusunu yapmis. Turuncu olurdu yoksa.
Saçı açtı dibi koyu boyadı ,üstüne gri cila attı şindi o koyuluğu değiştirmek için yine açmak lazımSac açılmadı mi?
Benim 10 senedir neredeyse platin mecburlar kuaforler bunu yapmaya . Turuncu olmuyor mu? Acma yapinca sende? Bende oluyor acinca muz gibi oluyor mecburen küllü boya katıyor. Eger katmasa yikansa kizarcak dipler. Belki senin ana sac rengin açıktir kuzum
[/QUOT
Açık kumral kendi saçım platin gibi açılıyor çiğ durmasın diye boya atılıp 10 dk bekliyor ,kendi saçımı direkt platine boyarsam biraz kızıllık oluyor diye açtırıyorum
Haaaaa ama neden koyu boyuyor da platine boyamıyor simdi anladım.... ay az degiller. Benimkide beni 2 ay once kandırıp dibimi kumral yaptı. Abi turunculasiyor bak diyorum dinlemiyor. Ilk 1 hafta muhteşem 2.hafta o kumrallik kalmiyor. Esim,annem,babam,herkes begendi. Dipten 3 parmak kumral güyaaa aşağısı oldugu gibi platin. Geçende gittim bin ah isittim. Bende hataaa iste paraci olsam acarım dibini platinde yaparim kizim senin iyiligin icin sacin cok guzel 2 boyadan sonra dipten platin rofle yapcam. Birak boyle olsun sen ajda pekkanmisin seda sayan misin demedigini birakmadi. Ama memnunum ben her ay acma boyama yipratiyor alıştım galiba ama cok para vermissin ben acma boyama her ay 200 veriyordum ve seda sayan saçı gibiydi gercekten. Madem koyuya boyayacak neden acıyor ki saçı? Simdi 1 ay bekle sen renkte akar zaten canim üzme kendini sonraki ay acarsınSaçı açtı dibi koyu boyadı ,üstüne gri cila attı şindi o koyuluğu değiştirmek için yine açmak lazım
Kiz ben avucuma aldim sangur sungur iyicene kopurterek yikadim uclara dibeeeee hahahahahahahahahah. Kuafor kullaninca boyle olmuyor cidden. Cehalet iste.Onu arada bir yaptırıyorum ben kuaförüme yıkarken saça sıkıyor her yerine yedirip hemen yıkıyo 3 dakika falan döküp yıkamasıboya gibi mi beklettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?