Kuaför

Ondan kuzum,benim ana sac rengim koyu. Daha dogrusu bizim milletin koyu aslında. Sen cok şanslısın. Adam saçı açıyor taksi rengi oluyor

Ben de koyu saç çok seviyorum aslında. :) Ama bana yakışmıyor, silik gösteriyor anlamadım. Normalde sarı saç gösterir, bende koyu saç silik gösteriyor.

Ben de koyu saç çok seviyorum aslında. :) Ama bana yakışmıyor, silik gösteriyor anlamadım. Normalde sarı saç gösterir, bende koyu saç silik gösteriyor.
Yok var oyle bisey:) ciddiyim bazisina olmuyor. Beni de silik gösteriyor .oysa Allah vergisi herkes dior ki dogal saçın ne guzel. Yoo sari daha gösterişli:)

Bir markanın belli bir rengi dışında hiçbiri yakışmıyor, çok çiğ kalıyor. :/ Nude tonlar kullanıyorum.
Aslinda bise deyim mi yakışıyor. Biz yakistirmiyoruz. Biz sari sacli oldugumuz icin barbie pembesi dedikleri cart pembe kırmızı,nar cicegi hepsi bize yakışır. Gözle alakali bir durum. Ben aldım kendime bakim zamanla alışacam. Ogun sürdüm bitane disko topu gibi :) pembe aslinda oluyor ha... ben normalde hep cook ucuk pembe vs sürerdim. Nude a yakin tonlar sürerdim

Sen uzmansın bu konuda kuzum bi kaç gün baksın konu sahibi ama haklısın benimde ilk gün yeşil oluyodu. sarı saç dediğin yıkandıkca güzelleşen oturan bi renk zaten daha olmadı mor şampuan deneyin o solukluğu alır saçtaki acayip canlılık veriyo

Nar çiçeği yakışıyor evet, o dediğim kırmızı da l'oreal'in bir ruju, çok güzel duruyor yani diğerleri çok neon kalıyor. l'oreal infallible matte max 007 numarasına bir bak derim. 006 da güzel nar çiçeği rengi var. Fiyatı da uygun.

Suan beni kışkırttın :) hemeeeeen bakiyorummmmm

Valla öyle gülüm kuafor gibi oldum herhalde.evet sari sac yıkandıkca oturuyor gercekten. Kiz o mor sampuandan aldım ben,bir de milkshake in mor köpüğü var. Silver. Videosu falan var manken sahte mankenin uzerine deniyorlar sonuc mukemmel. Durulama olmuyor.
O mor sampuanla yıkandim dustan bir çıktım lan kafaaam bildigin mavi ya dedim simdi esim dalga gecer benimle. O zaman nişanlıydık. Bidaha duşa girdim çıkmadı. Ama azaldı. 2 gun sonra yikandim duzeldi. Ben beceremedim onu ya galiba hemen yikamak lazim. Ya cok komikti ama hahahaha

Onu arada bir yaptırıyorum ben kuaförüme yıkarken saça sıkıyor her yerine yedirip hemen yıkıyo 3 dakika falan döküp yıkaması boya gibi mi beklettin

Dipteki koyuluk ışıktan değil cidden var,geçişli olsun istemiş ,dipteki o renge uysun diye gri cila attı kendisi

Saçı açtı dibi koyu boyadı ,üstüne gri cila attı şindi o koyuluğu değiştirmek için yine açmak lazım
Haaaaa ama neden koyu boyuyor da platine boyamıyor simdi anladım.... ay az degiller. Benimkide beni 2 ay once kandırıp dibimi kumral yaptı. Abi turunculasiyor bak diyorum dinlemiyor. Ilk 1 hafta muhteşem 2.hafta o kumrallik kalmiyor. Esim,annem,babam,herkes begendi. Dipten 3 parmak kumral güyaaa aşağısı oldugu gibi platin. Geçende gittim bin ah isittim. Bende hataaa iste paraci olsam acarım dibini platinde yaparim kizim senin iyiligin icin sacin cok guzel 2 boyadan sonra dipten platin rofle yapcam. Birak boyle olsun sen ajda pekkanmisin seda sayan misin demedigini birakmadi. Ama memnunum ben her ay acma boyama yipratiyor alıştım galiba ama cok para vermissin ben acma boyama her ay 200 veriyordum ve seda sayan saçı gibiydi gercekten. Madem koyuya boyayacak neden acıyor ki saçı? Simdi 1 ay bekle sen renkte akar zaten canim üzme kendini sonraki ay acarsın

Onu arada bir yaptırıyorum ben kuaförüme yıkarken saça sıkıyor her yerine yedirip hemen yıkıyo 3 dakika falan döküp yıkaması boya gibi mi beklettin
Kiz ben avucuma aldim sangur sungur iyicene kopurterek yikadim uclara dibeeeee hahahahahahahahahah. Kuafor kullaninca boyle olmuyor cidden. Cehalet iste.

Bence beğenmediğinizi söyleyip istediğinizi tekrar edin.

Saçlarınız gerçekten gri olmuş bi ara modaydı ama modası da geçti beğenmiyorsanız ilk dediğinizi yapmak zorundaydı.

Bir de kuaförlerin bir topluluğu vardı böyle şeyleri şikayet edebileceğiniz bi araştırın derim.

Saçınız zaten küllülükten cıkacak bir iki yıkamaya.Cila atarken mor şampuan kullanmıştır onlar. Ama gerçekten küllü renk daha hoş olmuş. Dalgalı saçtaki renk hakikaten yaşlı gösteriyor.
Ben de aynı işlem için aynı kuaförde verdiğim ücret 350idi geçen yıl. Bu yıl aynı kuaför farklı elemana verdiğim ücret 150.ve daha da begendim. Nasıl fiyatlandırma nasılsistem bu anlamadım bende dpgrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…