- 12 Nisan 2014
- 44
- 9
- 18
- 29
- Konu Sahibi sweetbusra
-
O zaman sen yap de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaha dogru:)
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün her ay olduğu gibi, güzellik salonuna gidip vücut bakımı yaptırdım. Koltuk altları, bikini-makat bölgesi ve bacaklarımdaki tüyleri wax-ağda ile temizlettim.Gece evde konusu açıldı, kocam sordu, ben de söyledim. Kocam kuaförde sadece, saç bakımı, yüz bakımı, manikür, ve bacaklarıma ağda yaptırdığımı zannediyormuş. Bikini ve makat bölgesini duyunca çok kızdı bana. Ben de bu işi yapan kişinin bayan olduğunu söyledim. Ama yine de tartıştık. Bi daha yaptırmamamı söyledi. Evde kendin yap diyor. Kendisi evde jiletle alıyormuş, orasını burasını kimseye açmıyormuş, yaptığım ayıpmış vs vs.... Başımın etini yedi. Bunaldım valla. Zaten 4,5 aylık hamileyim, böyle basit konularla üzerime gelinmesini istemiyorum.:44: Sizler ne düşünüyorsunuz? Aranızda kuaförde ağda yaptıranlar var mı? Kocalarınız böyle bir durumda size ne der? Bikini bölgesi tüylerinizi kuaförde aldırmanıza kızar mı benim kocam gibi?
Keşke benim eşim de bu konuda anlayışlı olsa. Umarım yumuşar bu konuda. Çünkü ben kendim yapmayı hiç beceremiyorum.bende evde kendim ağda yapıyorum.ama hamile olunca alamadım ve kuaföre aldırdım eşim hiç bir şey demedi zaten öyle herşeye kızan bir insan değil onu çok seviyorum sizin eşiniz çok tepki göstermiş hemde gereksiz yere
Anladım canım ama ben kendim hiç beceremiyorum. Rahatlığa da biraz alıştım diye hep kuaförde yaptırıyorum. Yani gitmişken tüm vücudumu yaptırıyorum.Tabi cnm eger yapamiosan gidebilirsin ama dinimizce haram makat bolgesi ni aldirmak karsina ayna koyup yapabilirsin istersen zorlqnipsan gidebilirsin
Eşim haram olduğu için değil, kıskançlığından kızıyor. Ama dün yanıma gelip seni kırdıysam özür dilerim dedi. Yumuşadı biraz.Haramlar zaruret miktarınca helal kılınmıştır. Eğer gerçekten yapamayacak durumdaysanız, durumunuz düzelene kadar kuaföre gitmenizde bir sakınca yok bence.
Ne güzel, çok anlayışlı ve iyi bi kocan var. Bence madem eşin de izin veriyor, bundan sonra kuaföre git. Hiç evde kendin uğraşmana değmez canım. Eşim hatasını anladı galiba. Dün yanıma gelip, seni kırdıysam özür dilerim dedi.ben evde kendim yapıyorum şimdiye kadar hiç gitmedim ama hamileliğimin son zamanlarında yapamayacağımı düşünerek gitmek istemiştim eşimde normal karşılamıştı.ama sonra kendim yapmakta zorlanmadığımı görünce yine gitmedim ve eşim kendimi zorlamamamı ve kuaföre gitmemi istemişti.eşinin tepkisi çok yersiz olmuş bence onu karşına alıp sakince konuşmalısın bunun çok normal birşey olduğunu anlatmalısın anlarsa...
Valla canım, eşim ayaklarıma 3-4 kez oje sürdü ama ağda falan yapacağını hiç sanmıyorum.O zaman sen yap de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lazer epilasyan nasıl bişey? Yaptırınca kıllar bidaha hiç çıkmıyomu?Benimde eşim lazer epilasyona kızıyor:)bayana pek demiyor ama cildimin hassas oldugunu bildiginden biraz tepki gösteriyor ama .
Bende tam blmyrum birı çıkmıyor diyo biri çıkıyo diyor anlamadm valla.ama genel olarak çıkmıyorLazer epilasyan nasıl bişey? Yaptırınca kıllar bidaha hiç çıkmıyomu?
Merhaba arkadaşlar. Geçen gün her ay olduğu gibi, güzellik salonuna gidip vücut bakımı yaptırdım. Koltuk altları, bikini-makat bölgesi ve bacaklarımdaki tüyleri wax-ağda ile temizlettim.Gece evde konusu açıldı, kocam sordu, ben de söyledim. Kocam kuaförde sadece, saç bakımı, yüz bakımı, manikür, ve bacaklarıma ağda yaptırdığımı zannediyormuş. Bikini ve makat bölgesini duyunca çok kızdı bana. Ben de bu işi yapan kişinin bayan olduğunu söyledim. Ama yine de tartıştık. Bi daha yaptırmamamı söyledi. Evde kendin yap diyor. Kendisi evde jiletle alıyormuş, orasını burasını kimseye açmıyormuş, yaptığım ayıpmış vs vs.... Başımın etini yedi. Bunaldım valla. Zaten 4,5 aylık hamileyim, böyle basit konularla üzerime gelinmesini istemiyorum.:44: Sizler ne düşünüyorsunuz? Aranızda kuaförde ağda yaptıranlar var mı? Kocalarınız böyle bir durumda size ne der? Bikini bölgesi tüylerinizi kuaförde aldırmanıza kızar mı benim kocam gibi?
Lazer epilasyan nasıl bişey? Yaptırınca kıllar bidaha hiç çıkmıyomu?
Eşimle konuştuk bu konuyu, şimdilik yumuşadı. İlk anda duyunca şok olmuş, ondan bağırıp çağırdı ama sonra özür diledi benden. Ben de ona bu işte hiçbi sakınca olmadığını, bu işi bayanların yaptığını, onların işinin bu olduğunu anlattım. Şimdilik bi sıkıntı kalmadı gibi.Benim eşimde tam tersi evde yapma diyor sindi zaten alamiyorm 37 haftalik hamileyim ama onceden aldirmama bise demezdi zaten evlenmeden once lazere gitmstm bitmsti ama gebelikte yeniden çıktı hormonlardanmis doktorum söylüyor. Ya hamilesin nasil yapacan hersey sıkıntı oluuor zaten git yaptir bence evde ugrasilacak bisey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?