- 12 Nisan 2014
- 44
- 9
- 18
- 29
- Konu Sahibi sweetbusra
-
Kolay bişeyse ben de yaptırmayı düşünebilirim. Ağda sırasında yolunmuş tavuğa dönüyoruz valla. Acı da çekiyoruz. En iyisi lazerle kökten halletmek. Bu konuyu araştırıcam. Eve hamilelik zor yaa. O yasak, şunu yapma, doktor nasihatleri falan, bilmişlik taslayanlar, bunalıyo insan.:44:Canim ben yaptirdim tamamen bitmisti ama gebe kalinca tekrar cikti hatta daha cok cikti ilk aylar özellikle doktoruma sordm hormonlardandir dedi gebelik donemi bitince dökülür dedi bakalim inşallah geçer çünkü cikmayan yerlerimdede çıktı doktorum kafana takma kalmayacak diyor ne zorms bu gebelik(
Kolay bişeyse ben de yaptırmayı düşünebilirim. Ağda sırasında yolunmuş tavuğa dönüyoruz valla. Acı da çekiyoruz. En iyisi lazerle kökten halletmek. Bu konuyu araştırıcam. Eve hamilelik zor yaa. O yasak, şunu yapma, doktor nasihatleri falan, bilmişlik taslayanlar, bunalıyo insan.:44:
Tabi ki canım. Jiletle falan uğraşacak halimiz yok. Kuaförde yaptırmak gerçekten çok rahat ve zahmetsiz. Sonuçta bu işi yapanlar bayan. Utanmaya falan hiç gerek yok bence. Bu arada eşim de yumuşadı. Sen neden memnun değilsin ki?mrb kızlar ben evli değilim eşimde yok:) bu olaya nasıl yorum yapayım bilemedim ama benimde koca bi göbeğim var bende ilk başlarda tuhaf karşılıyodum kuafmörde ağda olayını ama mecbur kaldım 3 yıldırda yaptırıyorum bende memnunmuyum değilim ama mecvurum bi yerde biz bayanız permatik kullanamızda en kötüüs o yüzden devam
Tabi ki canım. Jiletle falan uğraşacak halimiz yok. Kuaförde yaptırmak gerçekten çok rahat ve zahmetsiz. Sonuçta bu işi yapanlar bayan. Utanmaya falan hiç gerek yok bence. Bu arada eşim de yumuşadı. Sen neden memnun değilsin ki?
Yok canım. Fazla taviz verme taraftarı değilim ben. Beni seven olduğum gibi sevmeli. Mesela nişanlılık dönemimizde sigara içmeme karşı çıkıyodu, bırakmam için baskı yapıyodu. Ama ben bırakmayı kabul etmiyordum.Ben lazere gidiyorum, eşim hiç kızmadı. Sadece doktorun bayan mı dedi, evet dedim. Erkek olsaydı izin vermezdi, tabi ben de istemezdim orası ayrı...
Eşin çok baskıcı biri midir, sen hiç eşine istemediği Konularda taviz verdin mi?
Her yasağına tamam canım dediysen adam alışmıştır borusunu öttürmeye.
2 gün sonra hatasını anladı ve seni kırdıysam özür dilerim dedi. Kocam önce kızar, olmaz falan der, erkekleşir, sonra da yumuşar, süt dökmüş kedi gibi olur.evde yapmak herkesin yapabileceği bir şey değil ki. epilatörle uğraşınca çoook uzun sürüyor acıdan. ağdayı da mesela ben koluma bile yapıştırsam geri çekemiyorum.
eğer kendin yapamıyorsan sal gitsin bakalım ağdaya git diyecek mi demeyecek mi. çok sinir valla. ya da jiletle al, eşinin işine gelirse. çok kolay bir şey sanki. acı çekip üstüne azar işitmek hoş olmamış.
Ne güzel, çok anlayışlı ve iyi bi kocan var. Bence madem eşin de izin veriyor, bundan sonra kuaföre git. Hiç evde kendin uğraşmana değmez canım. Eşim hatasını anladı galiba. Dün yanıma gelip, seni kırdıysam özür dilerim dedi.Evet, konuştuk. Bi sürü insan bunu yaptırıyor dedim. Bu işi yapanlar da uzman bayanlar dedim. İşlerini yapıp paralarını alıyolar falan... Şimdilik konu kapandı gibi. Bu arada hayırlısı olsun canım. doğumuna çok az kalmış. 41 haftalık doğurucan, 41 kere maşallah sana...
Bence kocan problem yapmazsa, kuaföre ağda yaptırmaya git derim canım. Gerçekten evde uğraşmana hiç değmez. Utanıp çekiniyorum diyceksin ama, oradakiler bu işe alışmışlar. Bizler gibi onlarca kadın gidiyo hergün. Ben de ilk çekiniyodum. Bi gün cesaretimi toplayıp yaptırmaya karar verdim. O gün bugündür de gidiyorum. İlk seferden sonra çekingenliğini atıyosun zaten. Ondan sonrası normal geliyor artık. Bence gidersen pişman olmazsın. Keşke daha önceden gitseymişim dersin.sorunu çözmenize çok sevindim.böylesine küçük ve önemsiz bir konudan çiftlerin tartışması da çok üzücü oluyor.aslında gitsem giderim ama benden kaynaklanıyor biraz çekiniyorum,yapabildiğim kadar kendim yapma taraftarıyım,allah elden ayaktan düşürüp kimseleri kimselere muhtaç etmesin.
evet çok az kaldı ama paşamızın gelmeye niyeti yok gibi artık çok sabırsızız babasıyla onu biran önce koklayıp kucaklamak istiyoruz,pazartesi son günümüz doktorumuz o gün olmazsa salı sabah burda ol dedi,hayırlısıyla inşallah salı günü kucaklıycaz paşamızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?