- 10 Haziran 2016
- 33
- 9
- 86
- Konu Sahibi Leylaleyla3562
-
Herhangi bir şeye imza attınız mı ?senet imzalamadım yada herhangi bir bağlayıcı madde yazmıyor . Elime de bir örneğini vermedi . Ama neye benzediği tarif edeyim tıpkı cafelerdeki adisyonlar gibi. Üzerinde gelinlik nişanlık cinsi fiyatı tarihi felan . Adama hesinden vazgeçtiğimi bile söylemeden adam ' Alırsanız Alın Almazsanız Almayın Lan ' dedi suratıma kapattı . bende ne yapacağımı şaşırdım
kapora verdim . Sözleşme yok yada bağlayıcı bir madde .ne makbuzu yahu..
kapora verdiniz mi ? sözleşme imzaladınız mı ?
sizi bağlayan birşey varmı?
makbuz dediğin kağıt parçası kırtasiyede satılıyor..
senet imzalamadım yada herhangi bir bağlayıcı madde yazmıyor . Elime de bir örneğini vermedi . Ama neye benzediği tarif edeyim tıpkı cafelerdeki adisyonlar gibi. Üzerinde gelinlik nişanlık cinsi fiyatı tarihi felan . Adama hesinden vazgeçtiğimi bile söylemeden adam ' Alırsanız Alın Almazsanız Almayın Lan ' dedi suratıma kapattı . bende ne yapacağımı şaşırdım
kapora verdim . Sözleşme yok yada bağlayıcı bir madde .
ben imza atmadım eltim attıHerhangi bir şeye imza attınız mı ?
ben imza atmadım eltim attıama adam öyle bir konuştuki en sonunda çat diye yüzüme kapattı . E tabi doğal olarak bende korktum
kapora umurumda değil var giden kaporam olsun . ama bütün bedeli istemeleri ne bilim kullanmadım bilekaporanız yanar sözleşme yoksa bir şey yapamaz merak etmeyin..
ödedimBilgi amaçlı doldurduğu bir makbuzdur.Herhangi bir kapora ödednizi mi
ben imza atmadım eltim attıama adam öyle bir konuştuki en sonunda çat diye yüzüme kapattı . E tabi doğal olarak bende korktum
kapora umurumda değil var giden kaporam olsun . ama bütün bedeli istemeleri ne bilim kullanmadım bilekuallanmadığım bir şeyin ücretide olamaz belki ama hukuki yönde bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?