Kuaförlerde doldurulan gelinlik nişanlık kiralama makbuzu ne işe yarar

dedim ya bu sadece benzeri kendisi değil adam bize vermedi örneği . Bilgilendirme felanda yapmadı o gün.

yooo hiç bir şey yazmıyordu hatırladığıma göre . öyle sonradan bir şey felanda yazılmadı.

sozlesme imzalanmamıs sacma atıyor iste tutturabildigine fırsatcı tipler cok gelinlik yaptırırken bile vazgecerseniz hepsini odemiyorsunuz sadece kapora yanıyor

sozlesme imzalanmamıs sacma atıyor iste tutturabildigine fırsatcı tipler cok gelinlik yaptırırken bile vazgecerseniz hepsini odemiyorsunuz sadece kapora yanıyor
gerçekten öyle. İnsanlar iyice kötü olmuş. altı üstü 400 tllik şey için bana bagırdı çağırdı birde milyar zararı varmış öyle diyip sonunda da alırsanız alın almazsanız almayın lan diyip yüzüma kapattı.

Konu sahibi inşallah bir problemle karşılaşmazsın ama ben burada seni bir konuda hatalı görüyorum. Anlattığına göre adamlar ipsiz sapsız it kopuk tipler, telefonda böyle hakaretamiz konuşuyorlar ve eltinin tc kimlik nosundan adresine kadar herşey yazılıymış, imzası da varmış. Ben kanunlardan çok anlamam bu adamların da anlayacağını sanmıyorum, ama inşallah eltini sıkıştırmalar. Eltin ve kaynınla bu durumu görüş mutlaka haberleri olsun ve onlardan özür dile ( çünkü böyle tiplerle eltini muhatap etmiş oluyorsun, kız bir özürü hakediyor ve sen ben istemiyorum diye işin içinden çıksan da kadının orada tc kimlik nosundan tut adresine kadar yazıyor)

aslında tam olarak sayılmaz . Tabi bende sütten çıkma ak kaşığım demiyorum ama gittiğimiz gelinlikçi eltimin uzun süre çalışmış bulunduğu yerdi. Eğer böyle bir yer olduğunu bilseydim hiç gitmezdim. Ve ilk andan itibaren haberi vardı yanlız o bana yardımcı olmak yerine bunu öğrenir öğrenmez kayınvalidemleri arayıp problemi söylemiş ve benim alma konusunda zorlamalarını söylemiş açıkcası canım çok sıkıldı. Tamam sevmeyebiliriz ama sonuçta benim eşim olacak insan da onun abisi .

ne makbuzu yahu..
kapora verdiniz mi ? sözleşme imzaladınız mı ?
sizi bağlayan birşey varmı?
makbuz dediğin kağıt parçası kırtasiyede satılıyor..
dediğiniz gibi çıktı düğün üzerinden 22 gün geçti hala bir şek yok bideboş boş evham yapıp üzdüm kendimi :):)

sevindim ..
adam boş atıp dolu tutmaya çalışmış işte.. elindeki kağıdın resmi bir geçerliliği olmadığı belliydi..
mutluluklar dilerim..
o bu değil ALLAH' m affetsin ama eltime de gelmeyin size gelinlik felan vermem demiş ya bilmiyorum neden sürekli oh diyesim geliyor hala içimden :) Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…