- 3 Nisan 2014
- 36.479
- 149.201
- 798
- Konu Sahibi Leylaleyla3562
-
Vallahi doğru içimde hala korkusu var inanır mısınız bakalım 9 Temmuzdan sonra neler olacak beyefendi bir yerlere o makbuz ile başvuracak mı yoksa hakikaten sus pus olup kapanacak mı
merak etmeyin adamın elindeki makbuz resmi bir evrak değil..
İyi de eltisi imza atmış.
Benim bildiğim imza resmidir.
Makbuz dediğiniz bu mudur?
Makbuz dediğiniz bu mudur?
Makbuza imza atmak gelinliği aldığını taahhüt etmez.
Kapora ödenmiş. Makbuz evet ben bu parayı aldım demektir.
Fakat adam havaya sıkıyor. Korkutup alırım parayı diyor.
Makbuz parayı aldım demekse o zaman adamın imzalayıp konu sahibine vermesi gerekmez mi?
İmza atılan kağıtta ne yazdığı da önemli. Vazgeçtiğim taktirde ücretin tamamını ödemeyi kabul ediyorum şeklinde bir cümle varsa geçmiş olsun.
senedi bile tahsil edemiyorduk makbuz neymiş kiArkadaşlar öncelikle kusura bakmayın belkide size gereksiz bir soru ile geliyorum ama sorum şu;
Bir gelinlikciden gelinlik nişanlık ve bindallı kiraladım yaklaşık 1, 1 buçuk ay sonra iptal ettirmek istedim ama karşı iptal eder ise bütün ürünlerin kirasını alacağını söyledi. Düğünüme bir aydan az kaldı ve başka gelinlik nişanlık istiyorum fakat karşı taraf o gün elinde bir makbuz doldurdu. TC isim adres telefon numarası ve imza aldı. Hukuki yönden bu elindeki makbuz ile herhangi bir şey yapabilir mi ? Aşırı derece korktum açıkçası az uz bir para değil geçtim ki ne olursa olsun kullanmadım ürünlerini. Söyler misiniz bu konuda bana dava açabilir ve o parayı tahsil edebilir mi ? lütfen biri yardım etsin
Makbuz parayı aldım demekse o zaman adamın imzalayıp konu sahibine vermesi gerekmez mi?
İmza atılan kağıtta ne yazdığı da önemli. Vazgeçtiğim taktirde ücretin tamamını ödemeyi kabul ediyorum şeklinde bir cümle varsa geçmiş olsun.
WanHeda nın yüklediği gibi tahsilat makbuzu kesilmeliydi tabi onunda onaylı olması lazım ..
Ben anlamadım ki
Düz kağıda imza atsam onun geçerliliği yok mu yani?
Benim bildiğim imza nereye atılırsa imzadır ve kişiyi bağlar.
Ben anlamadım ki
Düz kağıda imza atsam onun geçerliliği yok mu yani?
Benim bildiğim imza nereye atılırsa imzadır ve kişiyi bağlar.
bu sadece benzeri kendisi değil ama şuda var adam hiç bir bilgilendirme yapmadı ve bi örnek dahi vermdi elimizetam tahmin ettiğim gibi kırtasiyeden alınmış dandik bir makbuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?