- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi Leylaleyla3562
-
Sadece kaporan yanar.Kaporada zaten vazgeçme durumları için alınır.ödedim
adamla münakaşa korkusundan arayıpda hepsinden vazgeçtim bile diyemiyorum .doldurduğu makbuz da resmi birşey olsa size bir nüshasını vermesi gerekirdi..
dediğim gibi kendi içinde kullandığı dandik bir makbuza yazmış ..
eminim para makbuzudurdoldurduğu makbuz da resmi birşey olsa size bir nüshasını vermesi gerekirdi..
dediğim gibi kendi içinde kullandığı dandik bir makbuza yazmış ..
adamla münakaşa korkusundan arayıpda hepsinden vazgeçtim bile diyemiyorum .
adamla münakaşa korkusundan arayıpda hepsinden vazgeçtim bile diyemiyorum .
toplam tutar ve verilen kapora fiyatı yazıyorduüzerinde tutar filan yazıyor muydu? ne saçma işmiş bu.
eminim para makbuzudurNoterden onaylattığını dahi sanmıyorum.
Olan kaporaya oldu. Zaten kaporanın amacı bu.
Bu arada benden tahsil ettiğiniz tutar için bana makbuz ve fatura vermediniz diyip sizi maliyeye şikayet edeceğim diyebilirsiniz.
O kadar pinpirikliyim ki korkunca Allah ' ın verdiği beyni kullanamıyorum :)aha bak aklın yolu bir..
aha bak aklın yolu bir..
O kadar pinpirikliyim ki korkunca Allah ' ın verdiği beyni kullanamıyorum :)
dua ediyorum idealist bir müfettişe denk gelsin.
Tanıdığım bir müfettiş var taksimde bir kafeye gitmiş. Kafe ağzına kadar dolu. Ödeme yapmış. Yazar kasa fişi istemiş. Fiş numara dörtmüş. Ben şurada çayımı içerken kaç tane hesap aldın hangi fişler demiş.İşte bu gelsin başlarına.
Allah tepelerinden baksın inşallah terbiyesiz adam beni telaşımın arasında korkuya koydudua ediyorum idealist bir müfettişe denk gelsin.
Tanıdığım bir müfettiş var taksimde bir kafeye gitmiş. Kafe ağzına kadar dolu. Ödeme yapmış. Yazar kasa fişi istemiş. Fiş numara dörtmüş. Ben şurada çayımı içerken kaç tane hesap aldın hangi fişler demiş.İşte bu gelsin başlarına.
ne diye bilmem gidip millet üzülmesin diye sırf onların istediklerini yaparım sonra bi gazlama gelir ben istemem yapmamda diyorum sonra aha böyle bir sürü iş açılıyor başıma . Sırf kayınvalidemler üzülmesin diye gittim hiç beğenmediğim şeyleri aldım sonra böyle oldu . Buda bana müstehak artık herhalde :)
hahah sen o müfettişin telini versene bana çok pis senaryolar kafamda işimi halletmeye bakıyorum ama halletsemde şikayet edicem
Vallahi artık iyi ders oldu. Bir daha hiçbişiciğin örneğini istemeden çıkmam bir yerdenBu da ders olsun. Senet sözleşme imzalamadan önce 10 kere düşünün sözleşme imzalıyorsanız nüshasını isteyin. Fatura ve makbuzun her daim suretini isteyin. Bu sizin hakkınız. Siz ödeme yaptığınızda ödeme yaptığınıza dair her daim evrak istemek hakkınız.
"Bir müsibet bin nasihatten iyidir" diye boşa dememişler.Vallahi artık iyi ders oldu. Bir daha hiçbişiciğin örneğini istemeden çıkmam bir yerden
Oooo planlar planlar. Ne dönüyor aklında acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?