Kuaförlerde doldurulan gelinlik nişanlık kiralama makbuzu ne işe yarar

eminim para makbuzudur Noterden onaylattığını dahi sanmıyorum.

yok yahu işte almış kırtasiyeden bir makbuz ..
kapora aldıysa sözleşme olması lazım ortada..

konu sahibi adam ararsa de ki benden kapora aldınız tahsilat makbuzu bile vermediniz vergi kaçırıyorsunuz bende sizi şikayet edicem de..

aha bak aklın yolu bir..

dua ediyorum idealist bir müfettişe denk gelsin.
Tanıdığım bir müfettiş var taksimde bir kafeye gitmiş. Kafe ağzına kadar dolu. Ödeme yapmış. Yazar kasa fişi istemiş. Fiş numara dörtmüş. Ben şurada çayımı içerken kaç tane hesap aldın hangi fişler demiş. İşte bu gelsin başlarına.

hahah sen o müfettişin telini versene bana çok pis senaryolar kafamda işimi halletmeye bakıyorum ama halletsemde şikayet edicem

ne diye bilmem gidip millet üzülmesin diye sırf onların istediklerini yaparım sonra bi gazlama gelir ben istemem yapmamda diyorum sonra aha böyle bir sürü iş açılıyor başıma . Sırf kayınvalidemler üzülmesin diye gittim hiç beğenmediğim şeyleri aldım sonra böyle oldu . Buda bana müstehak artık herhalde :)

Allah tepelerinden baksın inşallah terbiyesiz adam beni telaşımın arasında korkuya koydu

Bu da ders olsun. Senet sözleşme imzalamadan önce 10 kere düşünün sözleşme imzalıyorsanız nüshasını isteyin. Fatura ve makbuzun her daim suretini isteyin. Bu sizin hakkınız. Siz ödeme yaptığınızda ödeme yaptığınıza dair her daim evrak istemek hakkınız.

Vallahi artık iyi ders oldu. Bir daha hiçbişiciğin örneğini istemeden çıkmam bir yerden

Vallahi doğru içimde hala korkusu var inanır mısınız bakalım 9 Temmuzdan sonra neler olacak beyefendi bir yerlere o makbuz ile başvuracak mı yoksa hakikaten sus pus olup kapanacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…