kuantum cekim yasası ve irade

O çekim yasası yapanlar , şöyle bir yalı z kilyonlar için fln yapsalar keşke . Olumlu düşünmek vs güzel şeyler ama bununla kafayı bozanlar var dediğiniz gibi . Bir de çok para dönüyor bı arkadaşım instadan birina baya para vermişti neymiş kadın geri döndürecekmis adamın aklına onu sokacakmış asdf
İşte bu tarz şeyler yapan ‘Şarlatanlar’ yüzünden herşeye karşı insan korkuyor, şüpheyle yaklaşıyor. Halbuki ne kadar güzel şeyler baktığın. İyi düşünüp iyi olması, kelimelerin gücü olması müthiş ama önyargı oluşturuyorlar. Birini geri döndürmek için birine gideninde, o gelene böyle umut verip saçma sapan işler yapanında gram aklı yok.

ahahhahahahah ya o kadar pişmanım ki ona öyle sert ve kavgacı davrandığım icin.. böyle olmasını ve bitmesini gercekten istemezdim... cok büyük hayallerle geldim yani.. suc bende aslında cunku ona yesil ısık yakmadım o biraz meyil etmişti ama korktum yani bağlanırım diye.. ergen gibi dertleniyorum simdi
Mesela bunun üzerine düşünün diğer ilişkilerinizde de buna benzer şeyler oldu mu? Baglanma stillerine bakabilirsiniz .

Çekim yasası ama öyle bişey değilki.. Ben kesinlikle neysek onu çektiğimizi düşünüyorum gerçekten güzelce besleyip emek verip zamana bırakırsak. Ama sen kişi bazında üstelik başkasıyla olan birinde uygulamaya çalışıyosun. Bu karmaya girer.
İstediğin özelliklerde bi ilişkiyi insanı imgeleyip duanı olumlamanı vs yapıp zamana bırakmalısın.
He dersinki o da beni yarı yolda bırakıp karmama girdi. Bu da onun sorunu. Sonuçlarını hayatında yaşar veya yaşamaz. Senin kendine odaklanman lazım.
Benim çekim yasasıyla ilgili tecrübe ettiğim diğer şey kendime bişeyler katıp hedeflerimi gerçekleştirip sınırlarıma sadık kalıp kendime olumlu bişey kattığımda sanki yollarım açılıyor başka konularda da. O yüzden ne kadar zor olsada öncelik kendimiz. Seni çok iyi anlıyorum bu arada. Stalku bırakıp onla ilgili herşeyi atıp kendini bedenini yprduğunda bugününü daha güzel hale getirmeye çalıştığında kabullenip affedip hafiflediğinde aklına o kadar da gelmemeye veya unutmaya başlıycaksın.

O çekim yasası yapanlar , şöyle bir yalı z kilyonlar için fln yapsalar keşke . Olumlu düşünmek vs güzel şeyler ama bununla kafayı bozanlar var dediğiniz gibi . Bir de çok para dönüyor bı arkadaşım instadan birina baya para vermişti neymiş kadın geri döndürecekmis adamın aklına onu sokacakmış asdf
Onun yaptığının çekim yasasıyla bi alakası yok. Bu konular suistimale ticarete açık malesef. Ama insan okudukça doğru kaynakları buluyor neyin doğru yanlış olduğunu ayırt edebiliyor. Forumda da var düşünce gücü topiği taa 2015 te açılmıştı şuan çok aktif değil ama ilk baştan okumaya başlanırsa çok değerli bilgiler var

Ayrıca konu sahibi diyelimki oldu o kızdan ayrılıp tekrar döndü aklına girdin diyelim.( Telepati olayıda iradesine müdahale edemiyosun ona kendini hatırlatmış oluyosun ulaşıp ulaşmamak onun elimde zaten.) Neyse çok daha üzüleceğin şekilde bitiyor emin ol çünkü böyle bağımlı ilişkilerde her seferinde daha da üzülürüz. En güzeli sen istediğin koşulda istediğin özelliklerde kişiyi kendine çekmek için bişeyler yap ve akışına bırak..

Ayrıca konu sahibi diyelimki oldu o kızdan ayrılıp tekrar döndü aklına girdin diyelim.( Telepati olayıda iradesine müdahale edemiyosun ona kendini hatırlatmış oluyosun ulaşıp ulaşmamak onun elimde zaten.) Neyse çok daha üzüleceğin şekilde bitiyor emin ol çünkü böyle bağımlı ilişkilerde her seferinde daha da üzülürüz. En güzeli sen istediğin koşulda istediğin özelliklerde kişiyi kendine çekmek için bişeyler yap ve akışına bırak..
evet sanırım aradığım sey buydu.. bir baska kadını üzmekten korkuyorum daha doğrusu adamın benim yüzümden yada kafamda kurduklarımdan dolayı fikirlerini değiştirmesini istemiyorum

Çekim yasası kişi üzerinden çalışmaz.
İradeye müdahaledir.
İlla kullanacaksan aşık olmak, sevilmek, değerli hissetmek üzerine kullanmalısın.

evet sanırım aradığım sey buydu.. bir baska kadını üzmekten korkuyorum daha doğrusu adamın benim yüzümden yada kafamda kurduklarımdan dolayı fikirlerini değiştirmesini istemiyorum
Örnek veriyim onla arasını bozuk olduğu zaman sen sürekli yaptıklarınla aklına girdin sana yazdı bi süre konuştunuz ettiniz sonra onu özledi seni bırakıp ona döndü ki bunu yapabilcek birine benziyor bu çok daha yıkıcı olur senin için ve diyelimki şöyle bişeyde var sen bu imajinasyonları yaptıkça enerjin düşüyosa enerjini ona gönderiyosun düşünsene tüm pozitif enerjin bunu kullanarak kendin için belki çok daha güzel şeyler yapabilecekken.. ve kişi seni düşünmek istemiyor demekmiş eğer enerjin düşüp kendini böyle hissediyorsan ki seninkide öyle bence. Ve üzerinden zaman geçip geriye baktığında üzüleceğin şey geçen zamanın olcak.. bence daha fazla zaman kaybetmeden kendine odaklan sana gelen gelir zaten süreçte..

Çekim yasası kişi üzerinden çalışmaz.
İradeye müdahaledir.
İlla kullanacaksan aşık olmak, sevilmek, değerli hissetmek üzerine kullanmalısın.
gercekten konu hakkında bilimsel anlamda bir bilgim yok okuduğum makaleleri de anlayamıyorum... lütfen acıklar mısınız vaktiniz varsa.. yani düşüncemizle bir baskasının iradesini etkimiz altına alabiliyor muyuz..

Örnek veriyim onla arasını bozuk olduğu zaman sen sürekli yaptıklarınla aklına girdin sana yazdı bi süre konuştunuz ettiniz sonra onu özledi seni bırakıp ona döndü ki bunu yapabilcek birine benziyor bu çok daha yıkıcı olur senin için ve diyelimki şöyle bişeyde var sen bu imajinasyonları yaptıkça enerjin düşüyosa enerjini ona gönderiyosun düşünsene tüm pozitif enerjin bunu kullanarak kendin için belki çok daha güzel şeyler yapabilecekken.. ve kişi seni düşünmek istemiyor demekmiş eğer enerjin düşüp kendini böyle hissediyorsan ki seninkide öyle bence. Ve üzerinden zaman geçip geriye baktığında üzüleceğin şey geçen zamanın olcak.. bence daha fazla zaman kaybetmeden kendine odaklan sana gelen gelir zaten süreçte..
işin garip tarafı öyle iyi hissettiriyor ki.. sanki gercekten olacakmıs gibi hissediyorum.. korktuğumda bu zaten hahaha

Kuantum fiziği ,mekaniği ,kuramlar bunlara ilgili biriyim inanın yedi sayfa ne konuşuldu anlamadım
Bilgili biriniz bana kısa bir bilgilendirme yazabilirmi

iyi geceler hanımlar. direk konuya giriyorum.. 3 bucuk 4 aydır görüştüğüm biri var fakat ciddi değildik. sadece sohbet ediyorduk ve arada görüşüyorduk bana ilk baslarda gercekten cok ilgiliydi.. Cokta önemsemiyormusum gibi yaptım ama bende ilgilendim.. sonralardan ilgisi azaldı ben tatil için sehir dışına cıktım aralarda yazdı bana döndüğümde görüşelim diye konustuk.. sonra 1 ay kadar iletişime gecmedik ben döndüm ve öğrendim ki hayatında biri var... öğrenince zaten iletişimi kestim.. ama kendimi öyle üzgün hissediyorum ki kac gündür kendime gelemedim.. normalde kuantum cekim yasası falan bilmem ama hayal ettiğim zihnimde canlandırdığım bircok seyin gercekleştiğini biliyorum.. ve günlerdir onu hayal ediyorum canım yanıyor bildiğiniz.. birkac video falan izledim resmen yaptığım şey tezahür yani.. hayatında biri var ve ciddi gibi de yani sosyal medya hesabını gizliye aldı birtakım kişileri cıkardi takipten.. benim onu düşünmem artık normal mi.. asıl sorum şu kızlar.. onu düşünmem ve birliktyemişim gibi hayal etmem onun iradesini etkiler mi.. işin gercekten iç yüzünü bilmiyorum. bilgi sahibi olanlar lütfen aydinlatsın.. son birkac gündür kuantum cekim yasasını falan arastırdığım için aklıma takıldı bu soru bilmesem zaten öğrendiğimden beri her gece kafamı yastığa koyduğumda onu görüyorum..
Terim düzeltmeye geldim. Kuantum demeyin lütfen, o, ciddi bir fizik dalı. Gülerler.

Sizin kastettiğiniz şey ecnebilerin law of attraction, yani çekim yasası dediği şey. Secret fln yani.

He çekim yasası gerçekten var mı yok mu bilemeyeceğim. Ikilemde kaldığım bir konu.

Allah ile iletişimini arttırırsan düştüğün bu durumun sadece basit bir yanılgı olduğunu anlayabilirsin. Ortada sevmek yok. Paylaşılan pek bir şey de yok.

Şu an sana büyük bir şey gibi geliyor ama hayatta geçicilik yasası var. Geçecek. Senin de hayatına birileri girecek.
Yorumunuz cok hoşuma gitti her şey ilk paragrafta gizli

Çekim yasasi olduğuna inananlardanim bide gönül bağına inaniyorum şöyle ki erkek arkadaşımla iki ay ayriydik askerden gelmis ve ben hangi gün olduğunu bilmiyordum fakat o gün uzerimde çok agirlik vardı icim sızlıyor ve çok halsizdim kesin geldi demiştim. Daha sonra barıştık ve sordum cidden o gun gelmiş çok şaşırmıştım

böyle spritüel şeylerde ciddn iyi para dönüyor ama işini çok düzgün yapanlarda var
ben bir kadından düzenli olarak regresyon seansı alıyorum mesela aşırı memnunum

tabi o kimseyi bana döndürmuyor bfjdjjd bu zaten saçma bir talep,
sorunların çözümü asla başkasında değildir .

Geçen bir arkadaşım birkaç ritüelle doktorayı kazandığını, çocuğu olduğunu vs söyledi.
Mesela ben doktora kazanmasını başarının karşılığı, çocuğu olmasını ise bir hediye olarak yorumluyorum. O ise ritüellerin etkisi görüyor. Sizinki de böyle olabilir. Zaten olacak bir şeyi düşününce o sebeple olduğunu zannediyor olabilirsiniz.
O bir kaç ritüel neymiş çocuğu olmasını sağlayan 😂 bizde bilgilenelim değil mi ama . 🥰

Back
X