- 19 Ocak 2016
- 1.387
- 1.389
- 83
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Ah benimki de gitmese keşke kucaktan kugaca geziyor herkese gülücükler dağıtıyor kıskanıyorum galibaBana da öyle diyorlar evet alıştırdım oh canıma değsin diyorumçocuğum benden ve babasından başka kimsenin de kucağında durmuyor biz alır almaz susuyor.
Bu millet de acayip yok ona alışmasın yok buna alışmasın iyi bırakalım çocuk bas bas bağırsın mı
Kucak istediği için ağlar çocuk zaten. O daha minicik, bu dünyaya alışamamış, sancıları var.... onu kucaklayıp rahatlatmak varken niye bırakalım? Evet yanımda olmak istiyor bebeğimmm ben de onunla huzur buluyorum koklaşıyoruz bol bol
Ah benimki de gitmese keşke kucaktan kugaca geziyor herkese gülücükler dağıtıyor kıskanıyorum galiba
2.5 aylık bebeğim var ve kolik dolayısıyla gün boyu hiçbişey yapamıyorum gündüz uykusu yok. Sürekli kucağımda. Her gören çok kötü kucağına alıştırmişsin diyor. Ne yapacaktım acaba ağlayan çocuğu öyle bırakacak miydim? Çocuk çoğu zaman memede uyuyor zaten. Yatağına yatırınca uyanıyor. Tüm gün böyle geçiyor ben nerde yanlış yapmışım arkadaşlar ve bundan sonra nasıl duzeltebilirim
Buda bisey mi görümcem bana bu bebek kucaga alismis dedi sasirdim bi an nasil dedim emzirirken kucagina aliyosun ya kucagina alismis dedibeynim koşarak uzaklaştı o an :/
Emzirirken bile almıcaz demekki kucağımızaBuda bisey mi görümcem bana bu bebek kucaga alismis dedi sasirdim bi an nasil dedim emzirirken kucagina aliyosun ya kucagina alismis dedibeynim koşarak uzaklaştı o an :/
Bluetooth kullanarak emzirecez tabiBuda bisey mi görümcem bana bu bebek kucaga alismis dedi sasirdim bi an nasil dedim emzirirken kucagina aliyosun ya kucagina alismis dedibeynim koşarak uzaklaştı o an :/
Merhaba, kucağa çok alıştırmışsın diyenlere kulak asmamanı öneririm. "He he" de geç yani:) Bebek kucağa alışmaz, kucakta büyür. Anne sıcağı, anne kokusu arar, kendini güvende hisseder kucakta. Yapılan araştırmalar ilk 3 ay kucağa daha sık alınan bebeklerin güven duygusunun daha iyi geliştiğini, anne ile bebeğin daha iyi bağ kurduğunu ve bebeğin de daha huzurlu ve mutlu bir çocukluk geçirdiğini gösteriyor. O yüzden bebeğin ne kadar kucak istiyorsa o kadar al kucağına. Bazen yorucu olabiliyor tabi. Ben o dönemlerde sling/kanguru kullanmıştım, tavsiye ederim. Kolik için de 2 çözüm var. En etkilisi kucak. Diğeri de eskiden köylerde falan hamak salıncak gibi ip gererek yapılan beşikler var ya o:) kolikli bebekleri çok rahatlattığını duydum pek çok kez kolikli bebek annelerinden. Denemeni öneririm:)
6 aydan küçük bebeklere verilen ek gıdaların heleki bitki çaylarının ölümcül sonuçları oluyor. Sizin bebeğinize olmaması bu sonucu görmezden gelmeyi gerektirmez.Senin yanlış yaptığın bişey yok. Sen kendin diyorsun bebeğim kolik diye kolik bebekler zaten ya kucakta ya da sallanarak susarlar. 2buçuk aylık bebek kucağa mı alışırmış ya 4 5 aydan önce yatmakmış kucakmış anlamaz bile sadece o şekilde rahat ediyordur kuzu ondan o şekilde durmak istiyordur alıştığından değil. Rezene çayı tavsiye ederim çok rahatlatıyor. Sakinleştirici özelliği var. Bir günde 30cc biberonunu azar azar verebilirsin kızım da öyleydi. Allah yardımcın olsun. Sana söylenilenleri de takma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?