Küçücük bebeğe bunu yapayım mı?

karınca yağı bende duydum bizimde bir tanıdığımız kızına doğunca sürmüş ama ergenliğe girince malesef tüylenme başlamış gene hiç tüy çıkarmaz değildir ama belki azaltıyodur

Son düzenleme:
Tövbe yarabbim Allah başka dert vermesinn baaağğyyeeaan

Satılan yağların içeriğini biliyor musun? Hem ne gerek var.Allah yaratmışsa,kılın tüyün de vücuda bir faydası var.Hem bunların ileride halledilecek çözümleri de var.Çocuğun sağlığı yerinde olsun da varsın tüyü olsun.

merhaba naneli limon her konuda rastlaşıyoruz:)))) bence ASLA SÜRMEYİN. 18 aylık kızıma 40ı çıkmadan sürdüm. bıyığına bacaklarına ve bikini bölgesine. bacaklar ve bikinide bişey yok da kızım acayip bıyıklı. daha 3 aylıkken 15 yaşındaki yeğenim farketti hala bıyıklı kız diye seviyor. cidden acayip bıyıkları var kızımın. babası da ben de çok kıllı değiliz. benim de pek bıyığım yok. kızımın benden fazla:)))) annem sen sürdün bak kız bıyıklı oldu diye diye kızıyor

Ahh cnm yine sen demek :-D düşüncelerimiz bile aynıymış Cnm üzüldüm kızın adına büyüynce lazer mazer halleder üzülme. Bende yapmadım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…