- 30 Aralık 2009
- 23.432
- 93.101
- 1.123
- Konu Sahibi naneli_limon
-
ama işte acaba ezmeden oylece mı surduler?
ya sürücem galiba.. lazer vs olmuyor bunlarla yaşanmaz
sonucu bildiririm
bi deneyim, eğerki bundan sonra da çıkarsa pürmüzle yakıcam artık yetti vallahiEzmis sürmüş ama su var ki bende kil çok ister surun ister surmeyin bu genetik bir durum .)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bi deneyim, eğerki bundan sonra da çıkarsa pürmüzle yakıcam artık yetti vallahi
karınca yumurtası cok mınık beyaz seffafımsı bırşey
nasıl yani ezip mi sürüyormuş?
bende şu an bunu yapabilirim karınca yumurtası var, ama yağı vs bilemem o ufak şeylerden yağ çıkmaz da, belki bişey var etken madde vs
deneyeceğim ....
kullandin mi?? faydasi oldumu?? bende kullanacam Tarif versen nasil yaptin nasil sürdün??
ben bebek için değil kendime sürücem saksının altına yumurtlamışlar sanırım topraga degıl de boyle kuytu yerlere yapıyorlar yumurtayıSahanda ezip surmus demisti canim.baska birsey katiliyorsa soylerdi herhalde.karinca yumurtasini nasil bulacaksinuz?
bir arkadaşımın annesi doğduklarında kardeşine ve kendisine sütünden sürmüş yüz bölgesine, bebek gibiydi cildi saçlarının favori kısımları yoktu hiç. bunu sonradan bir belgeselde de gördüm moğolistanda doğan bir bebeğe annesi yüzüne sıktı sütünü. bence karınca yumurtası yerine bunu deneyin, kendi kızıma yapıcam inşallah. hem o karınca yumurtası üreticilerinden biri benim komşumun eşiydi ve ürünlerinin içinde böcek lavraları çıktığı için yüklüce ceza ödemişlerdi. ufacık bebeğinize bunu yapmayın derim ben.
ben bebek için değil kendime sürücem saksının altına yumurtlamışlar sanırım topraga degıl de boyle kuytu yerlere yapıyorlar yumurtayı
lazer vs bana olmuyor iğneliden de fayda görmedim, çünkü gittigin salon seni yolunacak kaz olarak görüp gerektigi dozda vermiyor
çok para döktüm hepsi boşa gitti..
cildim açık renk ve hassas, leke de kalabilirdi baktım olmayacak bıraktım
hiçbir çaresi yok şu an benim için tüm yollar kapandı
ben bu kadar üzülürken ve çare bulamazken karıncanın yumurtasının derdine düşecek değilim 3-5 karınca yumurtası yok olsa da olur
çok dua ettim, allah karşıma böyle birşey çıkardı sonuc olarak kıolay bulunabilen birşey değil ayagıma geldi
sürmek istiyorum ne var bunda?
siz olsaydınız evet böyle tüylü gezeyim aman karınca yumurtasına birşey olmasın mı derdiniz, hele yüzünüzde bir sivilce çıksın neler oluyor görürüm
kimseyi kınamayın başınıza gelir
sonra keske öyle konusmasaydım da, bunları yaşamasaydım dersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?