• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçücük bebeğe bunu yapayım mı?

babam eczacı arkadaşından öğrenmiş, grip olunca limon kolonyasını faşş diye burnuna çekiyodu. bunu bazen taze limon suyuylada yapıyodu aynı gün burun akıntısı geçiyor.
bende heves ettim burnum aktı grip oldum, evde kolonya burnuma çekmek daha kolayıma gitti limon sıkmakla uğraşmamak için. arkadaş kolonyayı faşş diye burnuma bi çektim
genzimden geldi, ondan sonra hem salonda halay çektim hem avrasya koşusu yaptım...ama burun akıntım tez iyileşti....

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

limon dediniz de benim ananem tutar çekerdi alt göz torbasını (ne deniyosa artık o bölgeye:)
gözünün içine fışş diye sıkardı limonu
bana da tuhaf geliyo ama yaş seksen,benden iyi görüyo maşalllah :51::51:

yani limon asit deil sırf zararı yokmuşki büyükler bilıo olsa yaparlrmı..bize tuhaf geelblr..kendimzde deneylm bebektede aynı evt yakıo ama..körde olmuyrsn sonuçta ağız yanamsı gibi bişy..bunlar şimdi çocuğa acı bibr sürün ağzına desem ayy küçücück çocuğa acı bbibirmi sürülr derlr...yeni doğan demyrmda şöyle ehrşydn yemeğe başlayacağı çağda biz urfalıyız çiğ köfte ağızlarına sürülr yanarkta olsa yer tuhaf görnuyo o kdr.ölmuyo sonnuçta..bu kdr da hassas olmayın bence..doğal ortam diye biş ivr..

şimdi göze limon deyince bebekken değilde biraz büyüsün , bebeklikten çıksın olabilir. büyümekte yarar var. bebeğin gözüne limon damlattıktan sonra bide çığlıklarını durdurabilmek var bunuda hesaba katın derim....

Yorumları sonuna kadar okuyamadım ama bence de sürmeyin. Aktarlarda satılanın içinde ne olduğu belli değil, kendiniz toplasanız da allah korusun herşey olabilir.

12-13 yaşına geldiğinde başlarsanız epilasyona, 2-3 senede oldukça azalır (eğer çok yoğun tüy sorunu olursa)

yani limon asit deil sırf zararı yokmuşki büyükler bilıo olsa yaparlrmı..bize tuhaf geelblr..kendimzde deneylm bebektede aynı evt yakıo ama..körde olmuyrsn sonuçta ağız yanamsı gibi bişy..bunlar şimdi çocuğa acı bibr sürün ağzına desem ayy küçücück çocuğa acı bbibirmi sürülr derlr...yeni doğan demyrmda şöyle ehrşydn yemeğe başlayacağı çağda biz urfalıyız çiğ köfte ağızlarına sürülr yanarkta olsa yer tuhaf görnuyo o kdr.ölmuyo sonnuçta..bu kdr da hassas olmayın bence..doğal ortam diye biş ivr..

valla ne yazdığınızı okumak için özel çaba sarfetmek lazım..

Bu ne karman çorman..??

Yorum yapmak yerine bence klavye üzerinde çalışın ilkönce...

Beğenmiyorsanız okumayın..diyceksiniz biliyorum da okuyamıyoruzzzz zaten:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Allah izin verirse bir bebek bekliyoruz. Kızımız olcak Allahın izniyle. Ben malum dertten dolayı konu açtım. Bebişimin büyüynce kıl tüy sorunuyla karşılaşmaması için doğar doğmaz karınca yumurtası yağı sürmek istiyorum.Bir zamanlar 4 yıl önce falan çok popülerdi bunlar hatırlarsanız... Hatta bir sitede uzun uzadıya konuşmuşlardı. Benim annem ben bebekken bana karıncanın yumurtasını sürdü o yüzden kılım tüyüm yok diyenlerde vardı. Ben karınca yuvasından yumurta almayı bile düşündüm ama günah olur diye ondan vazgeçtim. Şu bildiğimiz satılan yağlar varya ondan alıp sürsem olur mu sizce?? lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Deneyen varmı ki?

kullandin mi?? faydasi oldumu?? bende kullanacam Tarif versen nasil yaptin nasil sürdün??

Surun. Denemekten ne cikar? Gercek karinca yumurtasi surun ama. Etik degil belki ama ise yaradigini hep duymusumdur buyuklerden. Gercegini bulur da yaparsaniz sadaka berin yaptiktan sonra, karincalarin gunahina kefaret olsun :)
Bir de yavru sican surerlermis, o daha igrenc :///

Kesinlikle yapmayin.

Icinde ne kimyasallar oldugunu bilmediginiz bir maddeyi, nasil bebeginize sureceksiniz, deli misiniz? Ya alerjik reaksiyon verirse, ya cildini mahvederseniz?

Arjadaslar bir komsunuz vardi rahmetli.ananesi dogdugunda gercek karinca yumurtasi surmus boyundan asagi tum vucuduna.bir tane tuyum yok buyuzden derdi.en azindan bizde gorurduk kolu bacagi tuysuzdu yani

Çocuğun tüylü olacağı ne malum? Daha şimdiden bunun derdine mi düştün? O büyüyüene kadar neler çıkar.Yazık minicik bebeğe saçma sapan şeyler sürüp kaş yapayım derken göz çıkarma.

bizim eski komşumuza da 50-60 sene önce annesi birşey sürmüş koltuk altına. bir tane kıl yoktu. görmesem inanmazdım ama teyze koltuk altını gösterdi hiç kıl yok. bilmiyorum ya bende sürmeyi düşünürdüm ama aktardan değil gerçek karıvnca yuvasından bulmak lazım.

Karinca yumutasi yaginin gercegini bulmak oldukca zor. Benim annem de bebekken gercek karinca yumurtasi surmus ama maalesef bi etkisi olmadi... babam da kasimin ortasina bi de biyiklari olmasin diye biyik bolgeme surmus. Cok sukur ne biyigim var ne kasimin ortasinda tuy. Kimse inanmiyor kasimin ortasini almadigima. Gercek karinca yumurtasi bulabilirseniz deneyin derim. Etkisini goren cok insan oldugunu biliyorum. Yapi meselesi belki ise yarar belki yaramaz. Bilmedigi birsey hakkinda direk zararli diye atlayan insanlari da hic anlamiyirum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vücudumuzdaki kıllar ısı dengesinden sorumludur.yaratılan hiçbirşey boş değildir.yeni tüyler bebeğinizin sağlığı için önemlidir.cocukluk cağınının bitimine kadar kılların kalması bence gereklidir.(en azından)

Büyüyünce kimbilir ne yöntemler cıkar daha bence sakın yapmayın

Ben de hamileyken bebegin kafasi guzel sekil alsin diye ortasi cukur pozisyon yastigi almistim.
Guya o yastikta yattikca kafasinin arkasi duzlesmeyecekti.
Ama o yastigi hic kullanamadim.
Cunku cocuk zaten plagiosefalili (kafatasi sekil bozuklugu) dogdu.
Şaka gibi :))
Neyse ugrasmayin bence de.
Allah sağlık sıhhat versin.

Benim bi arkadasta ergenlik caginda gogusune kap veya tas kapatirsan buyuk olur diyolardi.. Kiz direk tencere kapatti ahaha:)))
Ananesi gorunce sopayla kovalamisti :D

Karinca yagini bende duymustum hatta epilasyondan sonra surmek icin arastirmistim ama bulamadim..
Daga bayira gidipte karinca yuvasida arayamam, kaldi oyle ...
Eskiden beri surenler var organik yagini bulursaniz kullanin derim ama zor sanirim..
Vucut killari icin degilde koltuk alti biyik bolgesi fln olabilir bence.

Şehir efsanesi bunlar..

Benim babaannem de bana sürmüş ama kıl tüy ben de gani...

nasıl sürmüş acaba? karınca yumurtasını ezip mi sürmüş? hani tek çözümdü bi de işe yaramıyorsa

öyle iğrenç işlere girmeyelim , bizim binanın duvarında yumurtlamışlar, şu an alabilirim düşünmedim değil

Arjadaslar bir komsunuz vardi rahmetli.ananesi dogdugunda gercek karinca yumurtasi surmus boyundan asagi tum vucuduna.bir tane tuyum yok buyuzden derdi.en azindan bizde gorurduk kolu bacagi tuysuzdu yani
karınca yumurtası cok mınık beyaz seffafımsı bırşey
nasıl yani ezip mi sürüyormuş?

bende şu an bunu yapabilirim karınca yumurtası var, ama yağı vs bilemem o ufak şeylerden yağ çıkmaz da, belki bişey var etken madde vs

nasıl sürmüş acaba? karınca yumurtasını ezip mi sürmüş? hani tek çözümdü bi de işe yaramıyorsa

öyle iğrenç işlere girmeyelim , bizim binanın duvarında yumurtlamışlar, şu an alabilirim düşünmedim değil

Asla girişme arkadasim dedimya bana sürmüşler ama killiyim...o genetik birşey killiysa killidir yapacak birşey yok

Asla girişme arkadasim dedimya bana sürmüşler ama killiyim...o genetik birşey killiysa killidir yapacak birşey yok

ama işte acaba ezmeden oylece mı surduler?

ya sürücem galiba.. lazer vs olmuyor bunlarla yaşanmaz

sonucu bildiririm

Back
X