• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçücük bebeğe bunu yapayım mı?

bir de mikrop vs kapmayız inşallah iğrenç bir fikir aslında ama çarem yok
napsam bilemedim

bi deneyim, eğerki bundan sonra da çıkarsa pürmüzle yakıcam artık yetti vallahi :14:

Ya mantıklı düşünsene su zamana kadar geçmemiş karınca yumurtası mı geçirecek yeni doğan bebeğe diyorlar tüy çıkmamış sende olan birşeyin kökünü mü kurutacak sanıyorsun bendede var ama azıcık mantıkli düşünmek lazim buna inanmak bilmiyorum. .çok komik geldi bana

Son düzenleme:
Sırf konu sahibi için söylemiyorum bunu, Allah aşkına ordan burdan bulduğunuz yumurtaları birtaraflarınıza sürmeyin. Hem yazıktır hayvanlara, hem de 35000 tür karınca varmış dünyada. Belki size denk gelen zararlı olucak, alerjik olucak ne malum. Eskiler doğayla içiçe yaşadığından bilir, hangi bitki yenir, hangi hayvan zararlıdır ama siz beceremezsiniz. Zaten çıkarsanız ne kadar çıkaracaksınız bir yuvadan yumurta. Gidin paşa paşa ağdanızı yaptırın. Doğal gıdalarla beslenmeye çalışın, hazır ve hormonlu gıdalardan uzak durdukça tüyleriniz azalacak zaten hormonel bozukluklarınız olsa dahi. Genetiğinizin mümkün kıldığı en tüysüz halinize geleceksiniz.

karınca yumurtası cok mınık beyaz seffafımsı bırşey
nasıl yani ezip mi sürüyormuş?

bende şu an bunu yapabilirim karınca yumurtası var, ama yağı vs bilemem o ufak şeylerden yağ çıkmaz da, belki bişey var etken madde vs

Sahanda ezip surmus demisti canim.baska birsey katiliyorsa soylerdi herhalde.karinca yumurtasini nasil bulacaksinuz?

bende inanmiyorum ama denemeyebilirsiniz cok istiyosaniz.yalniz cocugun genital bolgesine uygulamayin bence.ve yaglar gercek olmuyabiliyo cogu yerde.hakkini vererek yapin yapivaksaniz yumurtanin kendisini surun.

deneyeceğim ....

Tamam dene hemende kuruyacak günah ya onların yumurtalarını alacaksınız hemde hiç faydası dahi olmayacak bişey için inatçı çocuk gibi davranıyorsunuz ama ne yapmak istiyorsanız yapın içiniz elveriyorsa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir arkadaşımın annesi doğduklarında kardeşine ve kendisine sütünden sürmüş yüz bölgesine, bebek gibiydi cildi saçlarının favori kısımları yoktu hiç. bunu sonradan bir belgeselde de gördüm moğolistanda doğan bir bebeğe annesi yüzüne sıktı sütünü. bence karınca yumurtası yerine bunu deneyin, kendi kızıma yapıcam inşallah. hem o karınca yumurtası üreticilerinden biri benim komşumun eşiydi ve ürünlerinin içinde böcek lavraları çıktığı için yüklüce ceza ödemişlerdi. ufacık bebeğinize bunu yapmayın derim ben.

hamileyken bende düşünmüştüm bunu ama kızım doğunca kıyamadım, yapamadım.
Zaman zaman aklıma gelir acaba yapsa mıydım diye ama yok yok iyi ki yapmamışım ileride doğru yönlendirirsem sıkıntı yaşamaz inşallah.

Sahanda ezip surmus demisti canim.baska birsey katiliyorsa soylerdi herhalde.karinca yumurtasini nasil bulacaksinuz?
ben bebek için değil kendime sürücem saksının altına yumurtlamışlar sanırım topraga degıl de boyle kuytu yerlere yapıyorlar yumurtayı

lazer vs bana olmuyor iğneliden de fayda görmedim, çünkü gittigin salon seni yolunacak kaz olarak görüp gerektigi dozda vermiyor

çok para döktüm hepsi boşa gitti..

cildim açık renk ve hassas, leke de kalabilirdi baktım olmayacak bıraktım

hiçbir çaresi yok şu an benim için tüm yollar kapandı

ben bu kadar üzülürken ve çare bulamazken karıncanın yumurtasının derdine düşecek değilim 3-5 karınca yumurtası yok olsa da olur
çok dua ettim, allah karşıma böyle birşey çıkardı sonuc olarak kıolay bulunabilen birşey değil ayagıma geldi
sürmek istiyorum ne var bunda?

siz olsaydınız evet böyle tüylü gezeyim aman karınca yumurtasına birşey olmasın mı derdiniz, hele yüzünüzde bir sivilce çıksın neler oluyor görürüm

kimseyi kınamayın başınıza gelir

sonra keske öyle konusmasaydım da, bunları yaşamasaydım dersiniz..

2012 nın konusuymuş..

karıncanın yumurtasını mıkroskopık bı ortamda mı sürecek acebaa..

Doğmamış bebeğini kılını tüyünü dert edecek kadar önemsiyorsun bir anne olarak, çok doğal ama başka canlının yavrularını kıl tüy için telef etmek seni düşündürmüyor mu? Dedğin gibi yazık günah, o kremin de içinde karınca yumurtası var neticede. Yoksa da neden bebeğine süreceksin? Ben kılsız tüysüz bir hanim kişi idim, ne olduysa hormonum mu bozuldu yediğim mi dokundu, bir anda tersine döndük. Belli olmuyor o iş, kıllanacağı varsa kıllanır.

bir arkadaşımın annesi doğduklarında kardeşine ve kendisine sütünden sürmüş yüz bölgesine, bebek gibiydi cildi saçlarının favori kısımları yoktu hiç. bunu sonradan bir belgeselde de gördüm moğolistanda doğan bir bebeğe annesi yüzüne sıktı sütünü. bence karınca yumurtası yerine bunu deneyin, kendi kızıma yapıcam inşallah. hem o karınca yumurtası üreticilerinden biri benim komşumun eşiydi ve ürünlerinin içinde böcek lavraları çıktığı için yüklüce ceza ödemişlerdi. ufacık bebeğinize bunu yapmayın derim ben.

Ben anlayamadim anne sutumu karinca situmu?

ben bebek için değil kendime sürücem saksının altına yumurtlamışlar sanırım topraga degıl de boyle kuytu yerlere yapıyorlar yumurtayı

lazer vs bana olmuyor iğneliden de fayda görmedim, çünkü gittigin salon seni yolunacak kaz olarak görüp gerektigi dozda vermiyor

çok para döktüm hepsi boşa gitti..

cildim açık renk ve hassas, leke de kalabilirdi baktım olmayacak bıraktım

hiçbir çaresi yok şu an benim için tüm yollar kapandı

ben bu kadar üzülürken ve çare bulamazken karıncanın yumurtasının derdine düşecek değilim 3-5 karınca yumurtası yok olsa da olur
çok dua ettim, allah karşıma böyle birşey çıkardı sonuc olarak kıolay bulunabilen birşey değil ayagıma geldi
sürmek istiyorum ne var bunda?

siz olsaydınız evet böyle tüylü gezeyim aman karınca yumurtasına birşey olmasın mı derdiniz, hele yüzünüzde bir sivilce çıksın neler oluyor görürüm

kimseyi kınamayın başınıza gelir

sonra keske öyle konusmasaydım da, bunları yaşamasaydım dersiniz..

Bu negatif sozler bana degil degilmi?zira ben olumsuz hicbirsey yazmadim size.

Back
X