KÜÇÜCÜK BİR MAHALLEDE NE DÜKKANI AÇILABİLİR?

Sevinayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
223
9
48
Kocaeli
Arkadaşlar merhaba. Küçücük bir mahallede oturuyorum. Çarşıya ve merkeze uzak sayılırız. Böyle bir mahallede az sermaye ile ne dükkanı açılabilir? Fikirlerinizi çok merak ediyorum çünkü aklımıza hiçbirşey gelmiyor Ama evde oturarak da birşey kazanmıyorum. O nedenle lütfen fikirlerinizi esirgemeyin.

giyim üzerine açabilirsiniz, orda mağaza falan yoktur yüksek ihtimal, küçük dükkanda olsa gider bence

yemek sektörüne ne dersiniz?
küçük yerlerde gideri olur diye düşünüyorum
minik, nezih bir yer
ev yemeği, fast food, mangal, pasta...hangisine yeteneğiniz varsa artık

Aslında iç çamaşırı, anneler için birkaç parça kıyafet ve eşarp olabilir diye düşündüm. Ama tutabilirliği hakkında şüphelerim var Dediğim gibi gerçekten küçük bir mahalle ve merkeze biraz uzak. Ama aynı zamanda gelir durumu da oldukça düşük bir mahalle. Hani gerçekten ne iş yapabilirim konusunda ikilemdeyim. Ama çok çok istiyorum birşeyler yapabilmeyi.

Yemek üzerine biryer açabilmek hep hayalim. Ama kira ödeyebilecek durumda değilim ve burada benim kayınvalidem bile tandırda kendi ekmeğini pişiriyor. Dolayısıyla yemek işi sanırım burada tutmaz

bizim burada çok var züccaciye ucuz tabak bardak hatta temizlik malzemeleri bile satıyorlar ürün yelpazeni genişletirsin

Aslında sanırım birada cesarete ihtiyacım var. Dediğim gibi sermaye yok denecek kadar az. Yalnızca kira vermeyeceğim diye düşünüyorum. E şu durumda da hiç satılmayacak birşeyler getirirsem hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum. Birde dediğim gibi elimde zaten sermayem yok. Olmayan sermayeyi batırmak da hiç istemiyorum

Offfff cesaretsizlik bir şekilde aşılacak da bu kararsızlığı ne yapacağım Buradaki potansiyele güvensem hemen bir atılım yapacağım. Ama dediğim gibi insanlarının halen kendi tandırlarında kendi ekmeklerini pişirdiği bir mahallede yaşıyorum Bu da elimi kolumu bağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…