KÜÇÜCÜK BİR MAHALLEDE NE DÜKKANI AÇILABİLİR?

Gondol plastik ve fayda plastik ilk aklima gelenler.zaten istoc'a girince etrafta " 3, 5 parti mallari bulunur" afislerini goreceksiniz.sakin pazarliksiz almayin :)

Aklıma kesinlikle yatanlardan bir tanesi bu oldu :) Çok ama çok teşekkür ederim. Bunun yanında ne yapabileceğime karar verince sanırım birşeyler yapabileceğim :)

Offfff cesaretsizlik bir şekilde aşılacak da bu kararsızlığı ne yapacağım :( Buradaki potansiyele güvensem hemen bir atılım yapacağım. Ama dediğim gibi insanlarının halen kendi tandırlarında kendi ekmeklerini pişirdiği bir mahallede yaşıyorum :( Bu da elimi kolumu bağlıyor :(
milyoncu iyidir arkadasim, bir suru sey satiliyo oralarda evlere gereken.. : )

Giyim diyorum baska da bi sey demiyorum. Ama modern giyim olsun. Carsiya gitmeden de mahallelerinde kıyafet alabilsin insanlar..

Ya buraya konu açarak ne kadar iyi birşey yaptığımı kanıtladınız arkadaşlar. Çok ama çok teşekkür ederim. Yavaş yavaş aklımda şekillenen şeyler oldu. Bakalım daha başka fikirlerde çıkarsa minettar olacağım :)

Bulundugum yerde tost yapan dukkan bile avon satiyor. Caminda da evlere temizlige gidilir ilani var. Bir dukkanda kadinlara hitap eden mutfak malzemeleri, avon vs. ya da ic camasiri gibi seyler satabilirsin.

Hedef kitlen kadinlar olmali. Her butceye hitap eden seyler olabilir

Gıda işi sanırım burada tutmaz. Kuaförde çok mantıklı. Ama benim hiç tecrübem yok kuaförlük konusunda. Zaten buraya geldiğimden beri yani 6 senedir burada gidebileceğim düzgün bir kuaför bile bulamadım :(

Aslında sorumu Gebze'nin merkeze uzak bölgelerinde ne iş yapılsa tutar diye değiştirsem sanırım daha net cevaplar alabileceğim.

Aslında iç çamaşırı, anneler için birkaç parça kıyafet ve eşarp olabilir diye düşündüm. Ama tutabilirliği hakkında şüphelerim var :KK43: Dediğim gibi gerçekten küçük bir mahalle ve merkeze biraz uzak. Ama aynı zamanda gelir durumu da oldukça düşük bir mahalle. Hani gerçekten ne iş yapabilirim konusunda ikilemdeyim. Ama çok çok istiyorum birşeyler yapabilmeyi.
kadınların böyle seylere herzamn ihtiyacı olur madem merkeze uzak satılırda bence cünkü bi esarp için yada iç çamaşırı için merkeze inmeyenlerin imdadına yetişirsin :)

Örgü ören kadınlar varsa eğer örgü ip satın.Eliniz yatkınsa yaptığınız şeyleri de satarsınız.

Back
X