küçücük çocuğa 'ona anne de' diyormuş böyle bişey olabilir mi ya?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesi nerde?1.sınıfa giden cocuk daha 7 yasındadır,babada mı velayet?
Annesi nasıl izin verdi?
Cocuk ne yapsın,anneyi görmüyorsa.Kendisine anne modeli arıyordur kıyamam
Anne demesine değil,orda 5 gün kalmasına takılmalısınız.

Ay öyle sacma sey mi olur?El kadar cocuk ikilemde bırakmıssınız.Destek alınır,yardım alınır ama annenin akli melekeleri yerindeyse cocuk annesinde kalır.

bence evlense bile yine dememeli ki annesi var sonuçta
ben de oyle düşünüyorum, benzer durumdayım, eşimin ilk evliliğinden olan bir kızı var. biz görüsmeye basladıgımızda 3 yasındaydı, asla herhangi birşey demedik, hatta bana abla bile demez ismimle hitap eder suan 11 yasında hiçbişey demedim. gercek annesi hayatta ve yanında olan bir cocugun baska birine anne demeye ihtiyacı yoktur. icinden nasıl geliyorsa oyle demeli

Bide normallestirilmis babanne dedeyle büyümesi.
7 Yasında yiğenim var cöp atmaya gitmiyoruz evde yalnız bırakıp,cocuga babanne dede bakıyor,20 sayfa yazı calısmasılya geliyor eve bizimki.
Babanne dede mi ilgileniyor okulla falan?Hep basındalar mı evde yalnız bırakıyolar mı?Ay insan kafayı yer ya.

+++++++++

Öncelikle babası evlenecekse ablanız cocugunu yanına almayacak mi anne demesini sorun edene kadar bunu düşünmesi lazım cocugunu almayacaksa anne demesinden ne problem var sevsin cocuk mutsuz mu olsun.Ama ben olsam kesinlikle çocuğumu bırakmam kocaman cocuk ne zararı olabilir ne okur ne olmaz kötü muamele gorur diye asla babasından bırakmazdım bi daha büyük bir problem yanına almayacaksa sorun da yapmasın bu durumu

Benim oğlum da 6 yaşında, hadi bu çocuk 7 olsun. Benim oğlum bunu düşünemez mesela.. Tamam ona anne demek isteyebilir ama baba söylemese bunu söyler mi?
Oğlunuzu da çok hafife alıyorsunuz. Düşünür. Çocuklar çok komplike yalanlar söyleyebilir.

Son paragrafınizda yazdiklariniz keşke gerçekleşebilse...mevcut çocuğuna bakmayan sorumsuzlarin uremeleri yasaklanmali ,sonuçlarına da katlanmalilar.

%100
Adam sorumsuz, üstüne yeni kadın getirmiş ondan da yapar 1-2 çocuk emin olun

Bu adamla evlenen kadın da kafasız, görmüyor musun ablacım ortada kalmış bir çocuk var böyle bir adamla evlenip ne yapacaksın çocuğuna hayrı olmayan insandan kime hayır gelir?

Adamın sorumsuz olduğu fikrine nasıl kapıldın bilmiyorum ama konu sahibinin eski açtığı konulardan anladığım kadarıyla annenin bir takım sorunları var ve bu ortamda çocuğun yeni eş adayını anne profili olarak görüyor olması maalesef bana normal geliyor.

Motivasyon şu o işte
"Ama beni o kadından daha çok seviyor
Bana yapmaz o yüzden "
Şahsi fikrim

Nerden olabilir sizce, çocuk paket gibi ordan oraya geziyor adam bu çocuğu alayım adam gibi bakayım demiyor. Adam evladına sahip çıkmıyor atmış gitmişAnne ne kadar berbatsa, baba da o kadar berbat. Sanki babalık yapıyormuş gibi bir de alakasız birinn getirip tanıştırıyor al bu da yeni cici annen diye, çocuğun da çok derdidir eminim

İkimiz de aynı şeyi söylüyoruz aslında, senin atladığın nokta çocuğun velayeti annedeyse adam nasıl alıp bakabilir?

Benim oğlum da 6 yaşında, hadi bu çocuk 7 olsun. Benim oğlum bunu düşünemez mesela.. Tamam ona anne demek isteyebilir ama baba söylemese bunu söyler mi?
Benimki beş yaşında hepimizin zayıf noktasını biliyor. Beni nereden üzeceğini de biliyor bal gibi. Mesela bana kızınca sen kötü bir annesin de diyor . Bu ara oyun oynama motivasyonum yok. Oynarken aklım hep başka yerde onu bile algılıyor. Ve uyarıyor.
Annesi ilgisizse canını acıtmak için bile yapar.

Anne neyse baba da o. Kendi cocuguna görüştüğü kadına anne de diye baskı kuracak kadar baba ! Çocuğa yazık oluyor arada ,ne anne ne baba var adam akıllı. Bir kaç seneye ikisi de evlenir yeni çocukları olur . Bu çocuk da yersiz yurtsuz kalır

Buraya kadar kesinlikle katılıyorum, 3 yaşındaki kızım bile biliyor. Oğlum senin moralini bozmak için yaptım bile diyor. Ama babam anne diyeceksin dedi falan kısmı gerçekten çok kolay bir şekilde anlaşılır. Ben oğlumun ufacık yalanını anlıyorum. Yani en azından kendi çocuğum için böyle bir şey söz konusu olmaz bu yaşta. Yoksa çok akıllılar, gayet nereden vuracaklarını biliyorlar.

Ama bu bana biraz handikap.geliyor
duzgun evlat yetistirememis, torunlariyla gunah cikartiyor sanki bazilari.
Halbuki herkes vakti zamaninda evladini kosulsuz sevse sahip ciksa
O zaman boyle kirik dokuk hayatlar hic olmaz belki
Ya da tek tük..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…