zaten hiçbir muhabbetiniz olamayan bir kadına size "istediğiniz" tülbenti vermedi diye niye alınıyorsunuz ki? zaten ne konuşmak istiyorsunuz onunla, ne haz ediyorsunuz, ama olay bir şeyi istemek olunca neden vermedi diyorsunuz.
oğlu için verecekti ne demek zaten, oğluna değil onunla hiçbir ilişkisi olmayan, muhtemelen sevmediğini de hissettiren bir kadına dolabından 15 tl olsa dahi sevdiği bir tülbenti çıkarıp verecek. vermemesi bana garip gelmedi. ben olsam ben de vermem. bir şeylerin değeri 15 tl 250 tl ile ölçülmüyor. onun için manevi değeri yüksek ve seviyor demek ki, siz de bakın o alt tarafı 15 tl olan şeyi nasıl beğenmişsiniz ki peşindesiniz. bu kadar memleket meselesi olacak bir şey değilmiş. saydırmışsınız bir de telefonda, ne hırs böyle ben anlayamadım. madem bu kadar ucuz bu kadar değersiz bir şey arkadaşlarınız size dizi dizi yaptırsın bırakın kadının tülbentini.
bir de burada dert anlatanı stres topu yapmaktan bahseden bir yorum gördüm, sahibi lütfen alınmasın tamamını da okuyamadım göz gezdiriyordum sadece; buraya gelen derdini anlatana haksız olduğu düşünülüyorsa farklı bakış açısı sunmak da gerekli bir şey ne yazık ki. hatalıyı pohpohlamak için oturmuyor burada insanlar. hata yüze vurulduğunda da tansiyonu yükseltene karşı haliyle buradakiler de yükseltiyor. anlamamakta ısrar edene de yükseltiyor.
hiç hal hatır bile sormadığı sevgilisinin annesi ona tülbent vermedi diye kadına telefonda saydıran birisinin arkasını kollamadığı için buradakilerin streslerini boşalttığını pek sanmıyorum.