Küçük ama süslü evim.Yorumlarınızı bekliyorum.

canım hem evim küçük diyorsun hem de ıncık cıncık herbişeyle doldurmuşsun en basitinden salondaki ortasehpa alan bırakmamış size
salondaki yine büfenin üzerindeki çiçekler odayı boğmuş bunlar benim gözüme çarpanlar onun haricinde çok zevkli olduğunu sölemeden geçemiycem

istikbalin takımı dimi o.bende yemek masası var.bişi sorsam koltuk takımı acaba bu takımı koltuk takımımı????cok hoşuma gitti ağız tadıyla oturun inşallah........

teşk edrim canım evet koltuk takımı yemek masası ve yatak odası 3 lü takım sende görmüşsündür yemek masasını alırken eşyalar çok büyük bir koltuk 2 koltuk yeri kadar oyüzden eşyalar pek kendini göstermedi geniş evde daha güzel duracağına inanıyorum

Evin çok güzel Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin.Zevk meselesi ama bana tablo ve resimler çok yukarıya asılmış gibi geldi normalde oturduğunuzda resim başınızın hemen üzerinden başlaması gerektiğini düşünüyorum

bi barbinin evi sankii... bi ev okadar mı şeker olur yaaa....
yatak odasııı harika.. allah güle güle oturmak nasip etsin canımmm.. çok güzel çok beğendim..

evin gerçektende çok şirin canım allahım agız tadıyla oturtmayı nasip etsin inş.

evin çok şirin ve güzel güle güle otur.salondaki avizen gerçekten çok şık..
yalnız duvarlara astığın resimler tablolar çok yukarıda olmuş biraz daha aşağıya asarsan daha şık durur.birde televizyonun üzerindeki dantel örtüyü kaldır gitsin..benimki bir öneri sadece....

teşekkür edrim kızlar eleştrilerinizi dikkate alacam bende resimleri pcde görünce farkettim gerçekten tablolar çok yukarıda:)) dantelde annemin ısrarı zaten ondan başka dantel yok anneciğimi kıramadım.yinede sağolun

güzel bir evin var cnm ama resimler büyük olsaydı keşşşkee

Back
X