Benimki 6.5 aylik pek yapamiyorum isini.Kaliyo cogu zamanOğlum çok küçük değil 22 aylık ama arada yapamadığım oluyo, daha küçükken çoğu zaman yapamıyodum
Benimki 6.5 aylik pek yapamiyorum isini.Kaliyo cogu zaman
Dogru diyonuz.Ev isim nrrdeyse hic bitmiyo ve cok kafaya takiyorumBüyüyünce daha çok yapamayacaksın:) Ben 6 aylıkken mama sandalyesine oturtuyordum mutfakta radyo açıyordum sesi çıkıyordu arada. Şimdi 1 yaşında hiç durmuyor ve devamlı dağıtıyor evi. Çamaşır katlıyorum dağıtıyor. Mutfağa geliyor çekmeceler dolaplar karıştırıyor. Yatak odasına gidiyoruz giysilerim alt üst. Şimdilik durmasının tadını çıkar :)
Misafir gelicek olsa bi hafta onceden strese giriyorum cok zor oluyo bebekleGündüz uyuyunca yemek yapıyorum. Evi hızlıca süpürüyorum. Haftasonlarını daha detaylı temizlik yapabiliyorum. Bazen hiçbişey yapmıyorum keyfime göre
Akşam eşin gelince o bebeğe baksın sen iş yap. Bebeğin kaç aylık?Misafir gelicek olsa bi hafta onceden strese giriyorum cok zor oluyo bebekle
Bir kucuk bebegim bir kucuk cocugum var yemegi hergun yapiyorum mecburen: bazen 2 ogun.
Bir de gundelik isleri yapiyorum. Ama temizlik dersen esasli bi temizlik aylardir yapamadim. Esim evdeyken o evi supuruyor cocuklara bakiyor ben camasir bulasik falan hallediyorum.
Alternatifler sart. Bazen kanguruya koyup yapiyorum yemegi. Biz ivir zivir yeriz neyse de, buyuk cocugum icin yemek yapmam sart.
Temizlikci tutalim diyince esim ben yaparim yillik izin alip diyor[/QUBBen zaten 2 cocugum olsa naparim diye dusunuyorum
Bnse surekli temizlik pesindeyim.Onunla ilgilenmeyince cok uzuluyorumKızım şu an 17 aylık, en başından beri yanımda bana yardım eden hiç olmadı, ilk 3 hafta hariç. Bebeğim çok küçükken o uyurken yapıyordum herşeyimi, ya da onu pusetine yatırıp yanımda tututarak, çoğu zaman yemeklerimi tek elle pişirerek (bir kolumda bebeğim yatıyordu bırakınca ağlıyordu). Sonraları da böyle devam etti, emekleme yürüme döneminde o peşimde ben gürültülü işlerimi hallederken mesela evi süpürürken ya da silerken kaçma kovalamaca oynuyoruz, onu uyutup tozlarımı alıyorum ya da yemek yapıyorum, ütü zaten onun en büyük eğlencesi, salona ütü masasını kuruyorum, sepetteki bütün kıyafetleri ortalığa saçarak hepsini giymeye çalışarak oyalanıyor. Ama elbette bütün bunları maksimum hızda yapıyorum çünkü o uyanıkken onunla oynamayı ve vakit geçirmeyi seviyorum. Onu tek başına bırakıp iş yapmaktan hoşlanmıyorum. En olmadı çok huzursuz günlerindeyse diş dönemi vs, battı balık yan gider ev nasılsa toplanır diyorum, eşim eve geldiğinde bazen 15dk ilgilenirmisin diyip hemen koşar hızda evi süpürüp siliyorum ya da dağınıklığı topluyorum ama şu var ki bazen bir ütü 3 hafta bekleyebiliyor huzursuz dönemlerinde buna çare yok. Ne yaparsan yap bebeğini görebileceğin ve onun seni görebileceği aralıkta yap =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?