ĶÜCÜK BEBEGI OLANLAR..

Bizimki 18 aylik alıyo elimden süpürgeyi bana is yaptirmiyo kiziyo agliyo o yapicakmis uyuyunca yapıyorum işlerimi ama yetişmiyo sabah erken kalkıp da yapamıyorum zor yani büyüse keske
18 ayda kucuk deil ama size duskun demekki.Ne kadarlik olurlarsa olsunkar zorlar cocuklar

sen yinemi hamilesin yani 2. mi :)

18 ayda kucuk deil ama size duskun demekki.Ne kadarlik olurlarsa olsunkar zorlar cocuklar
Evet komşum diyo 3 yaşından sonra rahat edersin yalnız da bırakmiyorum güven olmuyo ne yapcagi belli değil çok küçük çünkü Allah yardımcımız olsun

Evet komşum diyo 3 yaşından sonra rahat edersin yalnız da bırakmiyorum güven olmuyo ne yapcagi belli değil çok küçük çünkü Allah yardımcımız olsun
Amin.Bide bnmki ek gida almiyo kesinlikle.Cok agliyo.Sizinki nasildi baslarda

Amin.Bide bnmki ek gida almiyo kesinlikle.Cok agliyo.Sizinki nasildi baslarda
Kaç aylik ti sizinkisı benim oğlumda sıkıntı olmadı çok sukur hasta olduğunda İştah tan kesiliyor o da normal bizlerde de oluyo hasta olunca doktora Götürdünuz mu iştah açıcı surup filan verir belki

Bnse surekli temizlik pesindeyim.Onunla ilgilenmeyince cok uzuluyorum
Hata ediyorsunuz, temizlik bir ömür yapılır, en kirli ev iki bilemediniz üç günde bal dök yala olur ama bebeğinizin bu günleri geri gelmez, karakterinin oluştuğu ilk üç yaş döneminde bebeklerimizle ilgilenmek birinci vazifemiz. Ülkemizde gereksiz bir temizlik çılgınlığı olduğu için son nesiller heba oldu... Evlerimiz temiz jilet gibi ama içinde dağıtma özgürlüğü olmayan mum gibi evlatlar yetiştiriyoruz; şahit olduğum bir çok yakınımda böyle olduğu için yazıyorum yoksa bizim evde büyük küçük dağıtmak dökmek karıştırmak yasak değil. Emin olun böyle temizliğin sonu yok ama vaktimiz çok kısa, insan ömrü ortalama kaç sene ki temizliği her güzel anın önüne koyduk?

Cok cok haklisiniz artik oyle bi oldumki tek derdim tek isim temizlik olmus.Ev temizse mutluyum deilse uzgunum.Daha cok evladima yonelcem ins.Cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…