küçük bebeği varken isteyerek yada istemeyerek hamile kalanlar...

melihayigit

Allah var keder yok...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
1.338
2
158
Konya
arkadaşlar benim bi oğlum var 2 yaşına girmek üzere ve ben ikinciyi düşünüyorum ama etraftan çok değişik yorumlar alıyorum kimi iyi olur diyo kimi yok yok çok kötü olur diyo sizce ne yapmalıyım beklemelimiyim yoksa çalışmalara başlamalımıyım...

dr. sabiha paktuna keskine göre en az 3 yıl bazı doktorlara göre 2 yıl diğerlerine göre 7yıl (çocuk somut döneme giriyormuş). etraftakileri önemseme derim çünkü bütçe senin vücut senin hayat senin. ama ben sana söyleyeyim yine senin bebeğin büyükmüş. bugün hamile olduğumu öğrendim 4 hafta ve 5 aylık bir kızım var. ikinci bir bebek istiyorduk ama vakti var daha diyorduk. bu plansız oldu ve korunuyorduk. (bi ara nasıl olduysa) yine de bebişim sağlıklı olur inşallah daha ben 71 kilodan eski kilom 50e inecektim. hayırlısı olsun hepimiz için ne diyelim

mrb ben epeydir girmemiştim mesajı yeni okudum hayırlı olsun yeni bebeğiniz aynı ablam ve ben gibi olmuş ablam 5 aylıkken bana hamile kalmış annem aramızda 14 ay var ablamla ve şimdi çok iyi anlaşıyoruz başta zor oluyodur ama şimdi çok güzel...
oğlum şimdi 26.ayında ve ben temmuzda ikinci için çalışmalara başlamayı düşünüyorum yani 2.5 yaşında başlayıp oldu olacak doğdu doğacak derken 3.5 4 yaş olur nasılsa inşallah

canim benimde oglum 16 aylik korunmayi yeni biraktik ikinciyi istyoruz kimseyi dinleme icinden nasil geliyorsa öyle yap canim...

cnm hayırlısyla rabbim gönlüne göre bi bebek verir inşallah seni görünce cesaretlendim birden bende istiyorum ikinciyi annemler pek sıcak bakmıyolar oğlun küçük şimdilik bekle diyolar ama eşim istiyo hatta neyi bekliyoruz hemen olsun diyo ama yazı bulcak yine karar vermem ama çok teşekkür ederim bana cesaret verdin

slm kızlar benim de 14 aylık bi kızım var ve tam 2 ay snr inşallah oğlumu da kucağıma alıcam,nasıl bakarım nasıl kilo veririm eski formuma dönebilirmiyim bilmiyorum ama çok heyecanlanıyorum,2 çocuğuma da en güzel şekilde bakabilirim inşallah...

allah hayırlısı ile kuçagına aldırsın inşallah benim oglumda 2.5 yaşında ben çok istesemde cesaret edemiyorum hem sorunlu hamilelik geçirdim hemde kilolarımdan kurtulamadım

hayırlı olsun cnm inşallah allah yardım eder bakarsın ikisine de istemeden mi hamile kalın?
bi kızın varmış bak rabbim bi de oğlan nasip etmiş ne güzel benim de oğlum var ve inşallah kız olsun isterim

allah hayırlısı ile kuçagına aldırsın inşallah benim oglumda 2.5 yaşında ben çok istesemde cesaret edemiyorum hem sorunlu hamilelik geçirdim hemde kilolarımdan kurtulamadım

cnm benimde sorunlu oldu oğlum da sorunluydu gazlıydı doğduktan sonra 5 6 ay çok zor geçti ama ne hikmetse çok istiyorum
ben hamileliğimi ve özellikle lohusalığımı çok zor geçirdim eşim kpss ye girmişti başka bi şehre atandı doğumumdan 3 gün donra gitti 4 ay onsuz ağlayarak geçirdim hiç bişi anlamadım bebeğimin ilk günlerinden belki de bundandır isteğim rabbim hayırlı zamanda versin hepimize inşallah kilomun birazını vermiştim yaza kadar zayıflayıp tekrar denemek istiyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…