Çocuk Hastalıkları Küçük bebeğimiz hasta acil yardım lütfen..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Neyin kafasini yasiyorsunuz bebegi kendi yontemlerinizle iyilestiremezsiniz çocuk dr una goturun hemen

Canım hemen doktora lütfen bi gecede bronşit olabilir bebeklerde çok çabuk cigere iniyo Allah korusun

Oksurugun gitmesi icin icin.ugrasmayin cunku oksuruk cigerlerin temizlenmesini saglayan en onemli savunma sistemidir. Dr a goturmekte fayda var , bazi dr lar hala oksuruk suubu yazmaya devam etse de siz ebeveyn olarak farkli tedavi yontemlerini tercih ettiginizi belirterek oksuruk surubunu geri cevirebilirsiniz ;) Gecmis olsun

Ha ayrica 40 gunluk bebege dogal deniz suyu (burunu acmak icin ) disinda bi ilac verilmez ama gerekli durumlarda igne yapilabilinir. İhmal edilirse bronsit veya kronik hastaliklara sebebiyet verebilir.Annenin bol bol meyve sebze,zencefil,et,yesillik ve ayva elma kabuklari ile yapilmis caylar tuketerek sutu ile bebege fayda saglayabilir ama uzmana gostermeden olmaz ,illa ki gostermek lazim

yahu konu 40 gunluk bebek ne bekliyosunuz doktora gitmemek icin hastaneye giden herkes domuz gribimi oluyor valla benim alip goturesim geldi cocugu

Kesinlikle viks yapmayin. Alin cocuk doktoruna goturun. Allahim yarabbim ..
Yanlis yanlis onerilerde bulunanlar var.

Tabi ki hemen doktora götüreceksiniz. Yeğenim bu şekilde zatürre başlangıcından 10 gün hastanede tedavi gördü. 2 yaşına kadar dönem dönem buhar tedavisi gördü. Ve alerjik bronşiti var.
4 gün diyorsunuz bir de. Allah korusun zatürre olur.

Bu arada bebekler sadece burundan nefes alır. Yani hava yolları da kısıtlı. İyilik yapalım derken eziyet etmeyin yavruya.

Cocuklarda visk cok tehlikeli kullanmayin gecenlerde bi yazida okumustum sakin kulanmayin benim kizimda 2 aylukken oksuruk grip falan olmustu oksuruge cok iyi gelen bitkisel bi ilac kullandik prosban hic zarari yok kullanabilirsiniz

Günaydın iyi pazarlar.
Yigenimin 40 cıktı 4 gün olucak üşüttü sanirsam,ciğerleri dolmuş öksürüyor,balgam var gibi cigerlerinde,hastaneye götürmeye korkuyoruz malüm gündemde domuz gribi var. Ateşi yok kakasi normal, sıklıkla buhar veriyoruz. Oksurugunun gitmesi icin napabiliriz...
.
Benim bebeğim de 16 günlük aynı durumda sizinkiyle endiselenmeyin bi problem olmaz ateşi çıkmadıktan sonra ben de hastaneye gotürmüyorum balgam öksüre öksüre atacak kesmeye çalışmayin

Başta şunu söyliyim evli değilim ve bebeğim yok ama bencocuk yuvasında çalıştım zamaninda öyle bir tecrübe var yani. Bir Şahan alın içine biraz su koyun bir tatlı kaşığı da viks atın sakin kaynatmayın viks erişim yeter onu bebegin oldugu odada ki kaloriferin üzerine koyun. Oda viks kokacaktır hatta o havayı soludukca sizinde çizerlerin açılır ama çok boğmayin odayı.

kapısı açık kalsın bebeğim olsaydı bunu yapardım.
Bence bu şekilde balgam yumuşak bu konuda genelde kendim grip olduğumda bunu yaparım bi deneyin öksürük mutlaka yumuşar ama artarsa hastaneye gitmesinin bile telefonla sorun veya doktor çağırın. Ha bir de doğum doktorunuzu mutlaka telefonla arayın...:KK37::KK37::KK36:yerim ben o hasta bebişi yerım:KK3: yerım:KK15: yerim :KK54::KK54:masallah:nazar::nazar::nazar:
Viks cok tehlikeli bebekler icin

Günaydın iyi pazarlar.
Yigenimin 40 cıktı 4 gün olucak üşüttü sanirsam,ciğerleri dolmuş öksürüyor,balgam var gibi cigerlerinde,hastaneye götürmeye korkuyoruz malüm gündemde domuz gribi var. Ateşi yok kakasi normal, sıklıkla buhar veriyoruz. Oksurugunun gitmesi icin napabiliriz...
.

Bol bol emzirmesi lazim annesinin. Atesini ölcün sürekli. Burnu acik olsun. Burun deliklerine bir damla anne sütü damlatabilirsiniz. Bunu bana büyüklerim söylemisti. Bizimkine doktor damla yazmisti o kadar. O kadar kücük bebege anne sütü ilac olur sadece demisti. Viks yapmayin sakin cok tehlikeli

Ek: doktora gösterin yine de

gecmis olsun cocuk acile goturun hmn muayene edeer korkmayin ama bi dr gormesi lazim daha minick yavruck

Kesinlikle viks yapma 2 aylık bi bebek öldü bu yüzden onların nefes alımını engelliyor daha çok küçükler böyle ağır kokulara maruz kalmamalı

Bebek çok küçükMuş biraz büyük olsa gerek kalmazdı ateş olmasa korkmayın ama gene de doktora goturmelisin8z

Tesekkur ederim, viksde kaynatiyoruz, ama surmuyoruz cunku ufak oldugu icin cok zararliymis.... Aksam hastane sakin olur diye dusunuyoruz. Aglamiyor belki ama huzursuz parcalaniyor
Aile doktorumuz oyle bi riski yok dedi ama allah korusun daha cok ufak :KK43:

Özel bir muayenehaneye götürebilirsinîz. Ya da çocuk doktorunu eve getirebilirsiniz

Hastaneye götürün. 40 derece ates diyorsunuz. Bi doktorun görmesi lazim. Kafaniza göre tedavi etmeye calisiyorsunuz.

Bi de okuduğunuzu anlasanz...

Bol bol emzirmesi lazim annesinin. Atesini ölcün sürekli. Burnu acik olsun. Burun deliklerine bir damla anne sütü damlatabilirsiniz. Bunu bana büyüklerim söylemisti. Bizimkine doktor damla yazmisti o kadar. O kadar kücük bebege anne sütü ilac olur sadece demisti. Viks yapmayin sakin cok tehlikeli

Ek: doktora gösterin yine de

Burnuna süt damlatmak da çok thlikeli. Ciğerlerine gidebilir

Back
X